Streaming Sport

STREAMA NFL

Att streama NFL (National Football League) från Sverige har blivit enklare än någonsin tack vare de olika streamingtjänsterna som erbjuder sändningar av amerikansk fotboll. NFL är en av de största och mest prestigefyllda sportligorna i världen, och intresset för sporten har ökat stadigt i Sverige. Här får du en komplett guide till var och hur du kan streama NFL-matcher samt en introduktion till ligan och de stora tävlingarna.

Streaming av NFL i Sverige

NFL är den högsta professionella ligan för amerikansk fotboll i USA och består av 32 lag, uppdelade i två konferenser: AFC (American Football Conference) och NFC (National Football Conference). Säsongen sträcker sig från september till februari, och kulminerar i världens största årliga sportevenemang, Super Bowl. Varje lag spelar 17 grundseriematcher, följt av ett utslagsturneringssystem för att nå Super Bowl finalen.

Intresset för NFL och amerikansk fotboll har sakta men säkert vuxit sig starkare i Sverige. Dess intresse i Nordamerika och främst USA är nästintill religion. I många delstater och hem är ”Football Sunday” lika heligt som att man går till kyrkan på söndagar. I Sverige har sporten haft tuffare att få fäste av naturliga skäl, men möjligheterna att strema NFL har definitivt underlättat för de som vill följa ligan.

Var kan du streama NFL i Sverige?

TV4 Play är den officiella svenska partnern för NFL och erbjuder ett omfattande utbud av matcher och program. Genom TV4 Play kan du streama alla säsongens matcher, inklusive de stora höjdpunkterna:

  • Thursday Night Football
  • Sunday Night Football
  • Monday Night Football
  • Alla matcher under söndagar
  • NFL RedZone (ett program som visar alla stora spelmoment från pågående matcher)
  • NFL Playoffs och Super Bowl.

TV4 Play erbjuder även studior med analyser, försnack, och intervjuer kring NFL. Du kan streama matcher på datorn, telefonen, surfplattan eller via en smart-TV. Sportpaketet med NFL-sändningarna kostar från 349 kronor per månad. Då får du förutom NFL också NBA, ATP-Touren, Allsvenskan och Superettan i fotboll.

Streamingtjänster NFL

Streama NFL via NFL Game Pass

NFL Game Pass är den officiella streamingtjänsten från NFL, och det ger dig full tillgång till alla matcher under säsongen. Med NFL Game Pass Pro kan du. Game Pass erbjuder ett årsabonnemang för cirka 1700-2200 kr, beroende på vilken nivå du väljer.

NFL Game Pass kan du även teckna via DAZN.

Streama NFL hos Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har rättigheterna till Thursday Night Football i USA, och du kan få tillgång till dessa sändningar i Sverige om du har ett Amazon Prime-abonnemang.

Streaming av NFL hos Telia

Även Telia erbjuder NFL-matcherna tack vare deras samarbete med TV4 Play. Genom att teckna via Telia kan du addera ett tilläggspaket och få tillgång till NFL och TV4 Plays utbud.

Stora höjdpunkter

Under NFL-säsongen finns det ett flertal höjdpunkter under året.

Super Bowl
Det största sportevenemanget i USA och en global sportsändning. Super Bowl spelas vanligtvis i februari och sätter punkt för säsongen med en kamp mellan vinnarna av AFC och NFC.

NFL Playoffs
Ett utslagssystem som leder fram till Super Bowl. Varje konferens skickar de sex bästa lagen till slutspel, vilket resulterar i spännande matcher varje vecka.

Thanksgiving Games
På Thanksgiving Day i USA spelas traditionellt tre NFL-matcher, vilket är en populär del av ligans kalender.

Slutsats

NFL-streaming i Sverige har blivit tillgängligt via flera plattformar som Viaplay, NFL Game Pass, TV12 och Amazon Prime Video. Varje tjänst erbjuder unika fördelar, beroende på om du vill följa hela säsongen eller bara vissa matcher. Oavsett vilken plattform du väljer kan du enkelt följa spänningen i NFL – från grundsäsongens matcher till de dramatiska slutspelen och Super Bowl

Vanliga frågor om streaming av NFL

Hur ser jag NFL i Sverige?

Rättigheterna i Sverige för NFL tillhör TV4 Play där du kan se samtliga matcher.

Vad kostar det att streama NFL?

Hos TV4 Play kan du få tillgång till NFL för 349 kronor per månad.

Går det att se NFL gratis?

Det finns inga lagliga tjänster som visar NFL gratis.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör NFL & TV4 Play. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 349 kr mån

Pris från 59 kr mån