Streama Sport

Bästa streamingtjänsten för att streama sport

Streama sport i världsklass från de bästa streamingtjänsterna!

Om du också vill kunna hålla dig ”à jour” med de senaste nyheterna inom fotboll. Eller om du vill veta vem som sköt in flest puckar i senaste världsmästerskapet i hockey? Oavsett vilken sport ditt hjärta klappar lite extra hårt för, finns det riktigt bra streamingtjänster för att streama sport. Men det finns ju inte bara en sajt utan flera olika streamingtjänster. Kanske tänker du genast på sajter som Netflix eller HBO när du tänker på att streama program. Men det finns mycket bättre sajter när det kommer till att just streama sport. Vi går igenom alla streamingtjänster för sport. Förhoppningsvis vet du bättre vilken sajt du ska använda dig av när du kommit ner till slutet av sidan. Trevlig läsning!

Score:
9,6/10

4.8/5

Viaplay sport är utmärkt för dig som älskar att kolla på ligor som Premier League och NHL. Dessutom kan du roa dig med sporter som Formel 1 och golf. Därtill är det hos Viaplay du ser kvalmatcherna till fotbolls-EM och -VM. Hos Viaplay sport kan du inte bara livestreama spännande turneringar och matcher. Du kan även titta på spännande och intressanta sportdokumentärer. Du kan till exempel se Chasing the Dream, en dokumentär om Formel 1. Eller kanske dokumentären om Jack Hermansson, den stora UFC-stjärnan?

Brinner du för hockey? Viaplay sport är en streamingtjänst för sport som har ett stort utbud av hockey. Både livestreaming och dokumentärer. 

Om du är intresserad av att streama sport hos Viaplay är du förmodligen nyfiken på vad Viaplay Sport pris ligger på. Hos Viaplay kan du välja mellan tre månadsabonnemang:

 1. Viaplay Film & Serier – 149 kronor i månaden
 2. Viaplay Medium – 379 kronor i månaden
 3. Viaplay Total – 549 kronor i månaden

I Viaplay Total för 549 kronor i månaden ingår:

 • Alla sporträttigheter
 • Fighting (PPV ingår ej)
 • Serier (hela utbudet)
 • Filmer (hela utbudet)
 • Barnserier (hela utbudet)

Score:
9,5/10

4.8/5

Hos Tv4 Play, tidigare CMore, kan du titta på hur mycket fotboll du vill. Streamingtjänsten gör det möjligt för dig att följa Champions League, Serie A, La Liga med mycket mer. Du kan livestreama upp till 48 timmar efter evenemanget och dessutom på två olika skärmar samtidigt. En fördel om två viktiga matcher sänds samtidigt. För dig som inte vill missa fotbolls-EM och -VM bör du verkligen överväga Tv4 Play sport. För att sammanfatta vad som ingår i Tv4 Play sport kommer här en sammanfattning:

 • Stort sportutbud – streama stora matcher som SHL, Allsvenskan & Superettan från Discovery+ och Handbollsligan.
 • Titta på både svensk och internationell fotboll, bland annat La Liga, Serie A och UEFA Champions League.
 • Tillgång till hela 9 HD-kanaler för sport.
 • Livestreama upp till 48 timmar, eller titta igen inom 48 timmar.
 • Tillgång till hela sportutbudet plus webbexklusiva matcher.

Vad är då Tv4 Play Sport pris? Priset för Tv4 Play Sports billigaste sportpaket ligger på 399 kronor i månaden. Det finns även dyrare abonnemang för 549 kronor i månaden. Det som i huvudsak skiljer dessa åt är tillgången till SHL och HockeyAllsvenskan. Oavsett vilket abonnemang du väljer hos Tv4 Play Sport är det aldrig någon bindningstid. Om du väljer abonnemanget Tv4 Play+ Sport Total ingår kanaler som:

 • Tv4 Fotboll
 • Tv4 Hockey
 • Sportkanalen
 • Tv4 Tennis
 • Tv4 Motor
 • Tv4 Sport Live 1
 • Tv4 Sport Live 2
 • Tv4 Sport Live 3
 • Tv4 Sport Live 4

Det går snabbt och smidigt att registrera sig hos Tv4. Något som gjort Tv4 Plat SPort så populära beror på att det finns massvis av ishockey att kolla på. Många andra streamingtjänster erbjuder mängder av sporter men har tyvärr inte ett jättestort ishockeyutbud. Då kan Tv4 Play Sport vara ett alternativ.

Score:
9,1/10

4.8/5

Älskar du att följa stora mästerskap som OS? Ja då bör du verkligen överväga Discovery Plus. Discovery Plus är så hängivna i sitt sportintresse att de till och med köpte rättigheterna för vinter-OS under 2018 till och med sommar-OS under 2024. Därtill har de betal-tv-rättigheterna 2026-2032. Discovery Plus är en mycket populär streamingtjänst eftersom deras utbud är otroligt brett.

På Discovery Plus finns det även ett enormt sportutbud att hämta. Discovery Plus sport ger dig möjligheten att följa Allsvenskan slaviskt om du skulle vilja. Dels erbjuder Discovery Plus sport livesändningar av bland annat säsongernas hetaste derbyn, men också andra spännande höjdpunkter under Allsvenskan. Du kan även följa olika program som har med Allsvenskan att göra, som till exempel dokumentärserien ”Närmare Svenska Mästarna”. Här får du följa med spelarna i realtid och se hur lagen går tillväga för att behålla ett SM-guld.

Förutom att Discovery Plus sport är fullt av sport, kan det även vara bra att veta att många stora internationella kanaler också ingår, bland annat:

 • Kanal 5
 • Kanal 11
 • TLC
 • Discovery Channel
 • Eurosport

Hos Discovery Plus kan du välja bland följande abonnemang:

 1. Underhållning (med reklam) – 49 kronor i månaden.
 2. Underhållning – 109 kronor i månaden.
 3. Underhållning + TV – 149 kronor i månaden.
 4. Sport – 179 kronor i månaden.
 5. Sport Premium – 349 kronor i månaden.
 6. Sport Premium + Tv4 Sport – 549 kronor i månaden.

I abonnemanget Underhållning ingår sprillans nya dokumentärer, du slipper all reklam samt har heller ingen bindningstid. I abonnemanget har du möjlighet att se prisbelönta dokumentärer från producenter som BBC, Planet Earth och Blue Planet

I Underhållning + TV-abonnemanget hos Discovery Plus kan du se 12 kanaler från Discovery och SVT, exempelvis Kanal 5, 9, 11, och 12. Du får även tillgång till alla dokumentärer samt BBC, Planet Earth och Blue Planet.

Sport Premium + Tv4 Sport är det mest omfattande abonnemanget som Discovery Plus erbjuder. För 549 kronor i månaden ingår Allsvenskan och Superettan. Därtill får man tillgång till Tv4:s linjära sportkanaler, där man bland annat kan se UEFA Champions League, SHL och HockeyAllsvenskan.

Canal Digital Filmer, serier och sport

Score:
8,9/10

Canal digital sport
4.8/5

Canal Digital är också en stor streamingtjänst i Sverige, till och med en av världens största leverantörer av TV-abonnemang. Men vad erbjuder då Canal Digital sport? Hos den här streamingtjänsten har du möjlighet att streama sport på mängder av populära kanaler och dessutom massvis av HD-kanaler. Du kan välja bland tre olika abonnemang:

 1. Baspaket229 kronor i månaden. I baspaketet ingår de mest populära programmen och kanalerna. För 229 kronor i månaden kan du titta på 13 kanaler varav 12 är HD-kanaler.
 2. Familjepaket389 kronor i månaden. I familjepaketet ingår hela 32 HD-kanaler och givetvis massvis av filmer och serier som passar för både vuxna och barn. I familjepaketet ingår även massvis av sportkanaler och playtjänster. I familjepaketet ingår även flertalet stora Disneyfilmer, något som många andra streamingtjänster inte erbjuder.
 3. Tillvalspaket. Här har du möjlighet att lägga till valfria kanaler för att komplettera ditt befintliga abonnemang med exempelvis mer sport.

Komplettera tevesporten med motion

Har du, precis som många av oss andra, suttit klistrad framför sporten hela helgen? Ja, då kanske det är dags för lite fysisk motion. Oavsett om du själv lirar samma sport du kollar på eller utövar någon annan gren, finns bra sportutrustning att köpa både online och i fysiska butiker. Två populära alternativ online är Länna Sport och Igor Sport. Länna Sport är det största serviceföretaget i Sverige inom just sport. Här finns allt från kläder och skor till cyklar, hockeyutrustning, skidor och mycket mer.

Vill du klä dig riktigt snyggt till träningen? Då bör du istället kolla in hos Igor Sport, en sportbutik som fokuserar på billiga märkeskläder. Igor Sport är en utförsäljningsbutik av sport, så du kan fynda riktiga märkeskläder och få 40 – 70 % rabatt. Inte helt fel!

Jämför tjänster genom prova-på-perioden

Alla streamingtjänster erbjuder naturligtvis inte någon gratis prova-på-period. Men väldigt många gör det. Om du fortfarande känner dig osäker på vilken av alla streamingtjänster du ska välja bland, kan du alltså prova på helt gratis i två veckor. Bland annat erbjuder Viaplay, CMore och Dplay streama sport gratis prova-på-perioder. Kom ihåg att avsäga dig abonnemanget inom de två veckorna så att inga pengar börjar dras därefter. Vanligtvis går du in på ”Min sida” för att säga upp abonnemanget.

Last modified: oktober 16, 2023

Kommentarerna är tyvärr avstängda.

Close