Streaming Sport

STREAMA INNEBANDY

Innebandy har vuxit till en av Sveriges största lagsporter, både på amatör- och elitnivå. Genom streaming kan du följa de mest spännande matcherna, oavsett om det handlar om Svenska Superligan (SSL) eller de framgångsrika svenska herr- och damlandslagen. Med Sveriges dominans på den internationella scenen och ett ständigt växande intresse för sporten, är möjligheterna att se innebandy via streaming bättre än någonsin.

Streaming av innebandy

Innebandy har under lång tid varit en stor sport i Sverige där vi också varit en dominerande kraft under många år internationellt. Tillsammans med Finland har sporten innebandy vuxit sig stark här i Norden. Möjligheterna till att titta och streama innebandy har också förbättrats, vilket bidrar till att sportens popularitet ökar.

Streamingrättigheter innebandy

Vilka streamingtjänster har rättigheterna till att streama innebandy? Vi har sammanställt de största ligorna och turneringarna i innebandy och vart du kan se dem.

RättigheterStreamingtjänstFram till
SSL damerExpressen TV2025
SSL herrarExpressen TV2025
HerrallsvenskanInnebandy.TV
DamallsvenskanInnebandy.TV
Svenska CupenInnebandy.TV / Aftonbladet

Svenska Superligan (SSL)

Svenska Superligan (SSL) är den högsta ligan i svensk innebandy och anses vara världens bästa innebandyliga. Både herrarnas och damernas SSL lockar toppspelare från hela världen. Varje säsong består av matcher där Sveriges bästa innebandyklubbar kämpar om ligatiteln, och det intensiva slutspelet gör varje match viktig.

Streamingtjänster innebandy

Svenska landslagens internationella framgång

Sverige har en lång historia av dominans inom innebandy. Både herr- och damlandslaget har vunnit flera världsmästerskap och är ständigt favoriter i internationella turneringar. 

Streaming av innebandy mästerskapen internationellt går att se via SVT Play men också via Innebandy.TV.

Stora tävlingar inom innebandy

VM i innebandy
Världsmästerskapen (VM) hålls vartannat år för både herrar och damer och är den största internationella turneringen inom sporten. Sverige är alltid ett topplag i dessa mästerskap och har vunnit flest guldmedaljer genom tiderna.

Champions Cup
Champions Cup är den största klubblagsturneringen inom innebandy och samlar de bästa lagen från olika europeiska ligor, inklusive SSL. Det är en prestigefylld turnering där de bästa klubbarna kämpar om titeln som Europas bästa innebandylag.

Svenska Cupen
På nationell nivå är Svenska Cupen en annan viktig turnering där svenska lag, både från SSL och lägre divisioner, tävlar i ett klassiskt cupformat. Denna turnering är en utmärkt möjlighet att se unga talanger och etablerade stjärnor göra upp om titeln.

Sammanfattning

Att streama innebandy har aldrig varit enklare, med flera plattformar som erbjuder direktsändningar och on-demand-tjänster. Genom Expressen Play och Innebandy.TV kan du följa både herr- och damlagen i SSL samt Sveriges framgångsrika landslag när de tävlar i internationella mästerskap. Så oavsett om du är ett fan av ligaspel eller internationella turneringar, finns det gott om möjligheter att följa innebandyn året runt via streaming!

Vanliga frågor om streaming av innebandy

Hur ser jag SSL?

Sportexpressen Play innehar rättigheterna numera till SSL.

Vad kostar det att streama SSL?

Hos Sportexpressen får du tillgång till SSL för 199 kronor per månad.

Vilken kanal sänder landslaget i innebandy?

SVT Play och Innebandy.TV visar världsmästerskapen i innebandy för både herr- och damlandslaget.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör SSL & Sportexpressen. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 199 kr mån