Streaming Sport

STREAMA BANDY

Bandy är en av Sveriges mest älskade vintersporter, och med Expressen +Allt kan du följa allt från Elitserien för både herrar och damer till de största matcherna i säsongen. Expressen har gjort en storsatsning på bandy, vilket gör det möjligt för fans att streama matcher live och se den actionfyllda sporten från vilken enhet som helst.

Streaming av bandy

Även om bandyn konkurrerar med andra sporter som ishockey och fotboll om uppmärksamheten, har den fortfarande en stark och lojal följarskara. Genom modern teknik och streamingtjänster har sporten också fått en ny generation av fans. Arenor som Göransson Arena i Sandviken och nya bandyhallar runt om i Sverige har gett bandyn möjlighet att fortsätta växa och utvecklas.

Streaming av bandy på Expressen +Allt

Expressen +Allt är den premiumtjänst som Expressen erbjuder för att ge tillgång till exklusiva sportsändningar, inklusive bandy. Genom denna tjänst kan du följa matcher i både damernas och herrarnas Elitserie live, oavsett var du befinner dig. Detta är perfekt för dig som är en stor bandyälskare och vill ha full täckning av matcherna i Elitserien i bandy.

Så här streamar du Bandy via Expressen +Allt

För att börja streama bandy via Expressen +Allt behöver du ett abonnemang på deras premiumtjänst. Detta ger dig tillgång till alla matcher, samt andra exklusiva sportsändningar och djuplodande reportage. Genom att teckna abonnemanget +Allt får du tillgång till Elitserien i bandy, SSL i innebandy, tidiga omgångarna i Svenska Cupen och mycket mer.

Bandy på TV

Utöver Expressen sänder även SVT finalerna för både herrar och damer på linjär tv. Bandyfinalerna har blivit en stor höjdpunkt för sporten de senaste åren genom att förlägga matcherna på stora arenor runtom i Sverige. Rekordpublik nåddes 2013 när Hammarby och Sandviken spelade inför 38 474 personer på Friends Arena (numera Strawberry Arena). 

Vanliga frågor om streaming av bandy

Vart kan jag se bandy från Elitserien?

Sportexpressen Play innehar rättigheterna numera till att visa Elitserien i bandy.

Vad kostar det att streama Bandy?

Hos Sportexpressen får du tillgång till Bandy från Elitserien för 199 kronor per månad.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Elitserien & Sportexpressen. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 199 kr mån