Streaming Sport

STREAMA HANDBOLL

Handboll är en av Sveriges mest populära sporter, och tack vare moderna streamingtjänster är det nu enklare än någonsin att följa både inhemska och internationella ligor och turneringar. Här går vi igenom de största handbollsligorna och turneringarna som du kan streama samt vilka plattformar som erbjuder dessa sändningar.

Streaming av handboll

Handboll är en av Sveriges mest älskade sporter och har en lång tradition av framgång på både klubblags- och landslagsnivå. Med intensiva och fartfyllda matcher är handboll en sport som lockar en stor publik. Den svenska handbollsligan, både för herrar och damer, samlar några av de bästa lagen i landet och erbjuder spännande matcher hela säsongen. Dessutom är Sverige internationellt sett en maktfaktor, med landslag som presterar på högsta nivå i både Europa- och världsmästerskap, samt Sommar OS.

Att följa handboll har blivit enklare än någonsin tack vare den ökade tillgången till streamingtjänster. Oavsett om du vill följa svenska ligor som Svenska Handbollsligan eller internationella tävlingar som Champions League, Bundesliga, eller de stora mästerskapen som VM och EM, finns det flera streamingalternativ tillgängliga i Sverige.

Streaming ger handbollsfans möjlighet att se sina favoritlag och spelare i realtid, oavsett var man befinner sig. Tjänster som Handbollsligan.live, Everyplay.live, och Viaplay erbjuder högkvalitativa sändningar och gör det möjligt att följa såväl nationella som internationella handbollsligor och turneringar.

Streamingtjänster för handboll

Handboll är en av Sveriges mest populära sporter, och tack vare moderna streamingtjänster är det nu enklare än någonsin att följa både inhemska och internationella ligor och turneringar. Här går vi igenom de största handbollsligorna och turneringarna som du kan streama samt vilka plattformar som erbjuder dessa sändningar.

Streama handboll hos Viaplay

För dig som vill följa internationell handboll på absolut högsta nivå, inklusive Bundesliga, världsmästerskapen (herr) och Europamästerskapen (dam), är Viaplay den rätta tjänsten. Bundesliga är en av världens främsta handbollsligor och bjuder på otroligt högklassig handboll varje vecka.

Viaplay Medium: 399 kronor/månad

Svenska Handbollsligan via Handbollsligan.live

Svenska Handbollsligan, både för damer och herrar, är den främsta handbollsligan i Sverige. Här möts Sveriges bästa handbollslag i en hård kamp om titeln, och du kan följa alla matcher live via tjänsten Handbollsligan.live. Streamingtjänsten erbjuder ett omfattande utbud av matcher, där du kan följa säsongen från start till slut.

Månadsabonnemang: 449 kr/månad

Champions League och European League via Everyplay.live

Om du är intresserad av att följa europeisk topphandboll kan du streama både Champions League och European League (både för damer och herrar) via Everyplay.live. Här deltar Europas främsta lag, och matcherna är fyllda med spänning och intensitet. Champions League är den mest prestigefyllda klubbtävlingen inom handboll och lockar lag från hela Europa.

Månadsabonnemang: 284 kr/månad (25 euro)

Sändningsrättigheterna i Sverige för Handboll

Nedan är en sammanställd översikt och tabell över vilken streamingtjänst som innehar sändningsrättigheterna i Sverige.

RättigheterStreamingtjänstFram till
Handbollsligan HerrTV4 Play
Handbollsligan DamTV4 Play
BundesligaViaplay
Handbolls VM HerrViaplay
Handbolls VM DamViaplay

Vanliga frågor om streaming av handboll

Vart kan jag streama handboll?

Hos Viaplay, Handbollsligan.live och Everyplay.live får du tillgång till handboll.

Vart streamar jag Bundesliga i handboll?

Viaplay har rättigheterna till Bundesliga i handboll och visar samtliga matcher via deras sportpaket.

Vart ser jag Svenska Handbollsligan?

Svenska Handbollsligan för både damer och herrar kan du se via Handbollsligan.live.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Svenska Handbollsligan & Viaplay. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 299 kr mån

Pris från 349 kr mån