STREAMINGTJÄNSTER

CRUNCHYROLL

Crunchyroll är en av världens största streamingplattformar för anime, manga och asiatiska dramaserier. Med ett enormt bibliotek av både populära och nischade titlar erbjuder Crunchyroll en omfattande samling för anime-fans över hela världen. Plattformen är känd för att snabbt tillhandahålla nya avsnitt med simultanpremiärer eller ”simulcasts” direkt efter att de släpps i Japan.

Streaming på Crunchyroll

Det som verkligen gjort Crunchyroll unikt och känt är deras förmåga att erbjuda ”simulcasts” av anime, vilket innebär att nya avsnitt av populära serier släpps på plattformen nästan samtidigt som de sänds i Japan. Detta gör att fans över hela världen kan följa sina favoritserier i realtid, utan att behöva vänta på fördröjda översättningar eller internationella premiärer. Den snabba tillgången till nya avsnitt har blivit en av tjänstens starkaste sidor.

Förutom anime har Crunchyroll också expanderat sitt innehåll till att inkludera manga och live-action-dramas från Japan och andra delar av Asien. Detta gör att plattformen lockar inte bara animefantaster, utan även de som är intresserade av asiatiska kulturella uttryck i bredare mening.

Vad kostar Crunchyroll?

Crunchyroll erbjuder både gratis och betalversioner av sin tjänst. Med gratisversionen får du tillgång till ett begränsat urval av serier, men med reklam. För att undvika reklam och få tillgång till hela biblioteket kan du välja mellan olika premiumabonnemang:

  • Fan-plan: cirka 85 kr/månad (9,99 USD).
  • Mega Fan-plan: cirka 100 kr/månad (12,99 USD), med offlinevisning och möjligheten att streama på flera enheter samtidigt.
Streamingpaket Crunchyroll
 

Vad finns och visas på Crunchyroll?

Crunchyroll erbjuder tusentals titlar inom anime, manga och live-action-dramas, från klassiska serier till de senaste nyheterna. Du hittar allt från långkörare som One Piece och Naruto till nyare succéer som Attack on Titan och Jujutsu Kaisen. Dessutom finns det en stor mängd manga och några asiatiska dramaserier.

Populära serier på Crunchyroll:

  • Attack on Titan
  • One Piece
  • Naruto
  • Demon Slayer
  • My Hero Academia
  • Jujutsu Kaisen
  • Spy x Family

Hur tittar jag på Crunchyroll?

Crunchyroll är tillgänglig på flera olika plattformar och enheter. Mycket tack vare att du kan ladda ned deras app och se den i samtliga enheter. Med andra ord är Crunchyroll tillgängligt för:

  • Datorer (via webbläsare)
  • Mobiltelefoner och surfplattor (iOS och Android)
  • Smart-TV (Samsung, LG m.fl.)
  • Streaming-enheter (Apple TV, Roku, Chromecast)
  • Spelkonsoler (PlayStation, Xbox)

Går det att titta på Crunchyroll utomlands?

Ja, Crunchyroll kan ses utomlands, men utbudet kan variera beroende på region och licensrättigheter. Vissa serier kanske inte är tillgängliga i alla länder på grund av begränsade sändningsavtal. Det finns dock en möjlighet att använda offlinevisning med Mega Fan-planen, vilket gör att du kan ladda ner avsnitt och titta på dem senare, även om du är på resande fot.

Vanliga frågor om Crunchyroll

Finns Crunchyroll i Sverige?

Ja Crunchyroll finns tillgängligt i Sverige. Ett abonnemang hos dem kostar från 85 kronor per månad.

Kan jag se Crunchyroll i Sverige?

Ja du kan se Crunchyroll antingen via webbläsare genom att teckna abonnemang och logga in där. Alternativt via deras app, i enheter som mobil, surfplatta och smart-TV.

Hur mycket kostar Crunchyroll?

Crunchyroll kostar från 85 kronor per månad i Sverige.

Kan jag få Crunchyroll via Amazon Prime?

Absolut, som medlem i Amazon Prime kan du nu lägga till Crunchyroll som en Amazon Prime Video-kanal. För att teckna Crunchyrolls Fan- eller Mega Fan-medlemskap, gå till Prime Video-butiken och starta din gratis provperiod för att börja ditt animeäventyr.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Crunchyroll. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 85 kr mån

Andra bra streamingtjänster

Pris från 299 kr mån

Pris från 0 kr mån