Streaming Sport

STREAMA PGA TOUR

PGA Tour är en av världens mest prestigefyllda golftourer och lockar de bästa golfspelarna från hela världen. Varje år spelas ett stort antal turneringar där spelare tävlar om höga prissummor, ära och chansen att skriva in sig i golfhistorien. För dig som vill följa spänningen live, finns det flera alternativ för att streama PGA Tour och se tävlingarna direkt på dina enheter.

Streaming av PGA Tour i Sverige

PGA Tour består av cirka 50 officiella tävlingar som spelas årligen, med en säsong som sträcker sig från hösten till sommaren nästa år. Dessa tävlingar äger rum på några av världens mest ikoniska golfbanor, från Kalifornien och Florida till Skottland och Dubai. De mest kända tävlingarna inkluderar The Players Championship, The FedEx Cup Playoffs, och de fyra majors som spelas på olika platser runt om i världen.

Varje vecka är fylld med spännande golftävlingar som visar upp spelare i världsklass som tävlar om stora prispengar och rankingpoäng. De flesta tävlingar äger rum under torsdagen till söndagen, vilket gör det till en perfekt helgunderhållning för golfälskare.

Var kan jag se PGA Tour?

I Sverige är det Max som innehar rättigheterna för att visa PGA Tour. Detta innebär att du kan streama alla PGA Tour-tävlingar direkt via Max-plattformen, antingen via deras hemsida eller app. Genom att teckna ett grundabonnemang hos Max och addera sport-tillägget för 260 kronor per månad.

Max erbjuder även analyser, höjdpunkter och intervjuer som ger dig en djupare insikt i vad som händer under tävlingarna. För den inbitne golfentusiasten är detta ett utmärkt sätt att hålla koll på touren och följa de stora stjärnorna genom hela säsongen.

Streamingpaket PGA Tour

Andra streamingtjänster som visar PGA Tour

Förutom Max egna streamingtjänst går det att få tillgång till PGA Touren, hela eller delar av den via nedan streamingtjänster:

Streama PGA Tour via Allente

Allente erbjuder också PGA Tour genom sitt samarbete med Max. Du kan enkelt lägga till PGA Tour i ditt Allente-paket för att följa de största tävlingarna och turneringarna inom golf, inklusive ikoniska tävlingar som The Players Championship och FedEx Cup. Med Allente får du möjlighet att kombinera PGA Tour med andra sporter och underhållning från deras breda utbud.

Streama PGA Tour hos Telia

Telia ger dig också möjligheten att streama PGA Tour via sitt avtal med Max. Genom att lägga till PGA Tour i ditt abonnemang får du tillgång till hela säsongen och kan följa världens bästa golfspelare när de tävlar om stora titlar och prissummor.

Allmän information och historia

PGA Tour grundades 1929 och har sedan dess vuxit till att bli den mest ansedda golftouren i världen. Varje år tävlar cirka 125 spelare om titeln som FedEx Cup Champion, en av de mest eftertraktade utmärkelserna inom golf. Förutom äran är prissummorna i PGA Tour bland de största i sporten, vilket gör varje tävling viktig för spelarna.

Att vinna på PGA Tour är en dröm för alla professionella golfare, och tidigare vinnare inkluderar några av de största namnen i golfhistorien, som Tiger Woods, Jack Nicklaus, och Arnold Palmer. Dessa legendarer har format sporten och satt ribban högt för dagens spelare. Vinnare av PGA Tour-tävlingar får inte bara stora prispengar utan även rankingpoäng och inbjudningar till prestigefyllda tävlingar som Ryder Cup och Presidents Cup.

Sammanfattningsvis erbjuder PGA Tour en spännande säsong fylld med världsklassig golf och dramatiska ögonblick. För att följa med i allt detta, är Max din destination för att streama PGA Tour i Sverige.

Vanliga frågor om streaming av PGA Tour

Hur ser jag PGA Tour i Sverige?

Max innehar rättigheterna i Sverige när det kommer till PGA Touren.

Vad kostar det att streama PGA Touren?

Hos Max kan du få tillgång till PGA Tour från 359 kronor per månad.

Går det att se PGA Tour gratis?

Det finns inga lagliga tjänster som visar PGA Touren gratis i Sverige. 

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör PGA Tour & Max. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 359 kr mån

Pris från 409 kr mån

Pris från 389 kr mån