Streaming Sport

STREAMA BRITISH OPEN

The Open Championship, även känd som British Open, är en av de mest prestigefyllda tävlingarna inom golfvärlden och en av de fyra majors som lockar de största stjärnorna från hela världen. Turneringen, som spelas på traditionella linksbanor, är känd för sina utmanande väderförhållanden och den tekniska skicklighet som krävs för att vinna. För golfentusiaster är British Open ett måste att följa, och numera är det enklare än någonsin att streama turneringen direkt hemifrån.

Streaming av British Open i Sverige

British Open spelas årligen i mitten av juli och roterar mellan olika klassiska golfbanor runt om i Storbritannien, bland annat St. Andrews, Royal Birkdale, och Royal St. George’s. Turneringen består av fyra rundor och spelas över fyra dagar, där världens främsta golfspelare kämpar om den ikoniska Claret Jug-trofén.

British Open är unikt på grund av dess långa historia och utmanande förhållanden, särskilt med banor som ofta kantas av starka vindar och svåra bunkrar. Dessutom är turneringen en av de få majors som spelas på en linksbana, vilket ställer extra krav på spelarnas precision och strategi.

Vart kan jag se British Open?

För att streama British Open i Sverige är det streamingtjänsten Viaplay som innehar de exklusiva sändningsrättigheterna. Viaplay erbjuder fullständig täckning av turneringen, inklusive alla rundor och nyckelhändelser, och ger tittarna möjlighet att följa spelet live eller i efterhand.

För att få åtkomst till British Open, kopplar du på något av Viaplays sportpaket som heter Medium eller Total. Kostnaden för dessa är från 299 kronor per månaden, beroende på paket och bindningstid.

British Open Streamingpaket

Andra streamingtjänster som visar The Open

Viaplay har sändningsrättigheterna när det kommer till British Open i Sverige och du ser turneringen via deras streamingtjänst. Men vill du kombinera med andra paket kan vi rekommendera dig att titta närmare på dessa två från Allente och Telia.

Streama British Open via Allente

Allente erbjuder också British Open genom sitt samarbete med Viaplay. Du kan enkelt lägga till The Open i ditt Allente-paket för att följa de största tävlingarna och turneringarna inom golf. Med Allente får du möjlighet att kombinera British Open med andra sporter och underhållning från deras breda utbud.

Streama British Open hos Telia

Telia ger dig också möjligheten att streama The Open via sitt avtal med Viaplay. Genom att lägga till British Open i ditt abonnemang får du tillgång till hela säsongen och kan följa världens bästa golfspelare när de tävlar om stora titlar och prissummor.

Historia och betydelse

British Open är den äldsta golfturneringen i världen och spelades för första gången 1860. Det är en del av de fyra majors, tillsammans med The Masters, US Open, och PGA Championship. Dess rika historia och anrika tradition gör det till en av de mest prestigefyllda troféerna att vinna i golf.

Varje år tävlar de bästa golfspelarna från hela världen i British Open, och att vinna denna turnering innebär inte bara ära utan också en plats i golfhistorien. Tidigare vinnare inkluderar legendariska namn som Jack Nicklaus, Tiger Woods, Seve Ballesteros och Tom Watson. Dessa spelare har inte bara erövrat Claret Jug, utan har också satt sina namn på kartan som några av de största i golfens historia.

Med cirka 156 deltagare som tävlar varje år och en prisfond på flera miljoner dollar, är British Open inte bara en av de mest utmanande tävlingarna utan också en av de mest lukrativa. Förutom prispengarna, tilldelas vinnaren en femårig exempt-status till de andra tre majors, vilket gör segern än mer betydelsefull.

Att följa British Open via streaming har aldrig varit enklare, och med Viaplay som rättighetsinnehavare kan golfälskare se varje slag, varje dramatisk förändring och varje triumf i realtid.

Vanliga frågor om streaming av British Open

Hur ser jag The Open i Sverige?

Viaplay innehar rättigheterna i Sverige när det kommer till The Open.

Vad kostar det att streama British Open?

Hos Viaplay kan du få tillgång till British Open från 299 kronor per månad.

Går det att se British Open gratis?

Det finns inga lagliga tjänster som visar British Open gratis i Sverige. 

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör British Open & Viaplay. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 299 kr mån

Pris från 409 kr mån

Pris från 389 kr mån