Streaming Sport

STREAMA US OPEN

US Open i golf är en av de mest prestigefyllda majortävlingarna inom golf, och den lockar de främsta golfspelarna från hela världen. Tävlingen ingår i de fyra majortävlingarna, tillsammans med The Open, Masters och PGA Championship. US Open har spelats årligen sedan 1895 och är känd för sina svåra banor och intensiva tävlingsmoment.

Streaming av US Open i Sverige

US Open (Golf) spelas varje år under juni månad och avgörs på olika banor runt om i USA. Tävlingen består av fyra rundor på 18 hål och pågår under fyra dagar, från torsdagen till söndagen. US Open-arenorna är kända för sina höga svårighetsgrader och ofta krävande väderförhållanden, vilket gör tävlingen till ett test av både teknik och uthållighet.

Varje år alternerar US Open mellan några av de mest ikoniska golfbanorna i USA, som Pebble Beach Golf Links, Shinnecock Hills, och Torrey Pines. För spelarna är banans layout, långa fairways, täta ruffar och små greener några av de stora utmaningarna.

Var kan du se US Open?

I Sverige är Viaplay den officiella streamingtjänsten som har sändningsrättigheterna för US Open i golf. Med ett abonnemang hos Viaplay kan du streama alla rundor live, samt ta del av förhandsvisningar, analyser och höjdpunkter från tävlingen.

Viaplay erbjuder en omfattande bevakning av golf, inklusive de största majortävlingarna som US Open, och ger dig tillgång till exklusivt innehåll och experternas kommentarer för att förhöja upplevelsen. För att se US Open via Viaplay behöver du ett abonnemang som inkluderar golf och sportinnehåll. För att streama US Open behöver du Viaplay Medium för 299 kronor per månad

US Open Streamingpaket

Andra streamingtjänster som visar US Open

Förutom Viaplay hittar du US Open via andra tjänster som:

Streama US Open via Allente

Allente erbjuder även US Open genom sitt samarbete med Viaplay. Du kan enkelt lägga till US Open i ditt Allente-paket för att följa de största tävlingarna och turneringarna inom golf. Med Allente får du möjligheten att kombinera US Open med andra sportevenemang och underhållning från deras omfattande utbud.

Streama US Open hos Telia

Telia ger dig också chansen att streama US Open via sitt avtal med Viaplay. Genom att lägga till US Open i ditt abonnemang får du tillgång till hela säsongen och kan följa världens bästa golfare när de tävlar om prestigefyllda titlar och stora prissummor.

US Open i golf – Fakta och historia

US Open har en lång och rik historia och har spelats sedan 1895. Tävlingen organiseras av United States Golf Association (USGA) och har sedan dess vuxit till att bli en av de mest eftertraktade golfturneringarna i världen. Formatet är slagspel över 72 hål, och om två eller fler spelare är lika efter den fjärde rundan, spelas ett särspel för att avgöra vinnaren.

US Open anses vara den tuffaste av de fyra majors, tack vare banornas extrema svårighet. För att vinna US Open måste spelarna inte bara bemästra sina fysiska färdigheter utan även ha en mental styrka för att klara av banornas utmaningar.

Tidigare vinnare och viktiga prestationer

Genom åren har många av golfens största namn tagit hem segern i US Open, inklusive Jack Nicklaus, Tiger Woods och Rory McIlroy. US Open erbjuder inte bara en chans till en historisk seger, utan också en betydande prispott och en plats i golfhistorien.

Att vinna US Open betyder att man kan hantera de mest krävande banorna och de hårdaste tävlingsvillkoren, vilket gör det till en viktig milstolpe i varje professionell golfspelares karriär.

Sammanfattningsvis är US Open en av de mest spännande golfhändelserna på året, och tack vare streamingtjänster som Viaplay kan svenska golfentusiaster följa hela tävlingen live.

Vanliga frågor om streaming av US Open

Hur ser jag US Open i Sverige?

Viaplay innehar rättigheterna i Sverige när det kommer till US Open, precis som många Majorsturneringarna i Golf.

Vad kostar det att streama US Open?

Hos Viaplay kan du få tillgång till US Open från 299 kronor per månad.

Går det att se US Open gratis?

Det finns inga lagliga tjänster som visar US Open gratis i Sverige. 

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör US Open & Viaplay. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 299 kr mån

Pris från 409 kr mån

Pris från 389 kr mån