Streama Paradise Hotel
FOTO: Viaplay

För att hålla Streamat.se kostnadsfritt för dig som besökare förekommer annonser och affiliate-länkar på sidan.

Streama Paradise Hotel

Paradise Hotel har länge varit en svensk reality-TV-favorit, känd för sitt blandning av glamour, drama och romantik. Efter att ha pausat under en period är det nu äntligen dags för den efterlängtade comebacken. Den 9 september 2024 är datumet då programmet återvänder på våra skärmar, och fans kan se fram emot en ny säsong fylld med allt det vi älskar från tidigare upplagor.

Paradise Hotel har sedan starten år 2005 varit en tv-favorit där deltagarna lever tillsammans på ett lyxigt hotell i en exotisk miljö och tävlar om att vinna en stor summa pengar. Programmet har genom åren blivit känt för sina intensiva relationer, oväntade intriger och ständiga vändningar, vilket har gjort det till ett av Sveriges mest omtalade realityprogram.

Nya säsongen av Paradise Hotel startar

Hösten 2024 markerar återkomsten av Paradise Hotel, som lovar att leverera samma intensiva drama och romantik som tidigare. Rebecca Stella är tillbaka som programledare och är fylld med entusiasm inför den nya säsongen.

Vi tar tillbaka ‘hotel’ i Paradise Hotel. Det är dags att checka in igen och peppen är total,” säger Stella

Den nya säsongen kommer att innehålla både gamla och nya deltagare som tävlar om en prissumma på en halv miljon kronor och, som vanligt, kommer vi att få se en blandning av vänskap, kärlek och intrig.

Vart ser jag Paradise Hotel

Premiären av Paradise Hotel 2024 äger rum den 9 september och kommer att sändas tre dagar i veckan – måndag till onsdag. För att se avsnitten kan du först och främst följa serien på Viaplay, där avsnitten släpps exklusivt vid midnatt. Efteråt kommer samma avsnitt att visas på TV3 klockan 22:00, och du kan också se dem på Pluto TV. Så oavsett vilken plattform du föredrar, har du flera alternativ för att inte missa den efterlängtade säsongen!

Varför stoppades Paradise Hotel?

Paradise Hotel stoppades 2021, efter att allvarliga anklagelser om sexuella övergrepp kom fram. En manlig deltagare anklagades av två kvinnliga deltagare för att ha förgripit sig på dem, och dessa händelser kunde även ses på TV. Mediebolaget Nent, som producerar programmet, beslutade att omedelbart pausa säsongen och inte sända de resterande avsnitten. En förundersökning inleddes för att utreda anklagelserna.

Trots att händelserna filmades och polisanmäldes, lades förundersökningen nyligen ner då åklagaren inte ansåg att bevisningen var tillräcklig för att styrka brott. De inblandade kvinnorna har uttryckt besvikelse över beslutet och har begärt överprövning av fallet.

Programmet har genomgått en omfattande granskning och förändringar för att förbättra säkerheten och rutinerna, och nu återvänder en ny säsong av Paradise Hotel under 2024, med uppdaterat format och nya riktlinjer för att förhindra liknande incidenter i framtiden.