STREAMINGTJÄNSTER

TV4 PLAY

TV4 Play är en av Sveriges mest populära streamingtjänster, och erbjuder ett brett utbud av program, serier, filmer och sport. Med sin lättanvända plattform och tillgång till både live-tv och on-demand-innehåll har TV4 Play blivit ett självklart val för många svenska hushåll. Här är en guide som hjälper dig att förstå vad TV4 Play erbjuder, hur du kan titta, och vad som gör tjänsten så populär.

Vad är TV4 Play?

TV4 Play är en streamingtjänst som drivs av TV4-gruppen, en av Sveriges största kommersiella tv-kanaler. TV4 Play är deras reklamfinansierade streamingtjänst som sedan 2019 ägs av Telia. Tjänsten gör det möjligt att titta på TV4:s program både live och i efterhand, direkt via din dator, smartphone, surfplatta eller smart-TV. TV4 Play erbjuder både gratis och betalversioner av tjänsten, där den senare ger tillgång till ett bredare utbud av innehåll utan reklamavbrott.

Tidigare låg en hel del av TV4:s innehåll på Cmore som streamingtjänst. Men sedan 14 augusti 2023 finns allt innehåll samlat på den nya streamingtjänsten TV4 Play.

Vad finns på TV4 Play?

På TV4 Play hittar du ett stort utbud av program, serier, filmer och sport. Tjänsten erbjuder både TV4:s egna produktioner och internationellt innehåll. Här är några av de kategorier som du kan utforska på TV4 Play:

TV-program och serier 
Här finns både svenska och internationella serier samt realityprogram, dokumentärer och underhållningsprogram. Populära svenska program som Let’s Dance, Bonde söker fru, och Solsidan finns tillgängliga att titta på när du vill.

Filmer
TV4 Play erbjuder ett stort bibliotek av filmer, från klassiker till nya blockbusterfilmer. Du kan hitta allt från svenska filmer till internationella storfilmer.

Sport
För sportintresserade är TV4 Play en guldgruva. Här kan du följa stora sportevenemang som HockeyAllsvenskan, SHL, Allsvenskan i fotboll, och internationella mästerskap som EM och VM i olika sporter.

Nyheter och aktuella händelser
Du kan också följa TV4 Nyheterna och Nyhetsmorgon live eller i efterhand, samt få tillgång till andra nyhets- och samhällsprogram.

TV4 Play Streamingpaket

Hur tittar jag på TV4 Play?

Att titta på TV4 Play är enkelt och kan göras via flera olika enheter. Du kan streama innehållet direkt på deras hemsida eller via deras app, som finns tillgänglig för iOS och Android. TV4 Play kan även användas via smart-TV, Apple TV, Chromecast och andra streaming-enheter.

TV4 Play gratis

TV4 Play är gratis och är lite förvirrande nog deras grundläggande paket som är just kostnadsfri. Med detta paket får du tillgång till nyheter samt en del svensk och internationell underhållning. Detta är dock med reklamavbrott och begränsat innehåll.

Hur mycket kostar TV4 Play?

TV4 Play finns i fem olika paket där det går från 0 kronor per månad upp till 549 kronor per månad beroende på vilket innehåll du är intresserad av. 

Är du intresserad av att streama sport som SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan och Superettan, då är något av sportpaketen det du behöver abonnemang för.

PaketReklamfrittPris per månad
TV4 PlayNej0 kr
TV4 Play+Nej59 kr
TV4 Play+ utan reklamJa149 kr
TV4 Play+ SportJa399 kr
TV4 Play+ Sport TotalJa549 kr

TV4 Play – 0 kr/månad

Detta paket ger dig tillgång till nyheter, filmer, serier, dokumentärer och underhållning, allt med reklam. Dessutom ingår barnprogram, sportinnehåll och TV-kanaler. Fördelen med detta paket är att du får en bred bas av innehåll helt utan kostnad.

TV4 PLAY+ – 59 kr/månad

För 59 kr per månad får du tillgång till fler filmer, serier och dokumentärer än i gratispaketet, samt förtur till nya avsnitt och premiärer. Du får även tre TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12), barnprogram utan reklam och utvalt sportinnehåll. Fördelen med detta paket är att det erbjuder mer innehåll än gratisversionen, inklusive tidig tillgång till avsnitt och vissa reklamfria barnprogram.

TV4 Play+ utan reklam – 149 kr/månad

Detta paket, som kostar 149 kr per månad, ger dig alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam, förtur till avsnitt och premiärer, samt nio TV-kanaler. Dessutom ingår barnprogram och utvald sport, även om livesändningar och TV-kanaler fortfarande innehåller reklam. Fördelen är att du kan njuta av innehåll utan avbrott av reklam, vilket är idealiskt för tittare som vill ha en smidig upplevelse.

TV4 Play+ Sport – 399 kr/månad

För sportentusiaster är detta paket, som kostar 399 kr per månad, ett utmärkt val. Det erbjuder reklamfritt innehåll med Allsvenskan, Superettan, Serie A, LaLiga, SHL, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Totalt ingår 13 TV-kanaler, med fokus på sport och underhållning. Fördelen är den omfattande tillgången till ett brett utbud av sportevenemang.

TV4 Play+ Sport Total – 549 kr/månad

Det mest omfattande paketet kostar 549 kr per månad och inkluderar hela TV4 Plays utbud. Du får samma sportutbud som i sportpaketet, men med totalt 18 TV-kanaler. Detta paket är utan reklam i filmer och serier. Fördelen är att det ger den totala upplevelsen för den som vill ha allt – från sport till underhållning, med en reklamfri upplevelse i on-demand-innehåll.

Populära TV4 Play program, serier och sporter

TV4 Play erbjuder något för alla, med en blandning av underhållning, drama, reality-tv och sport. Här är några av de mest populära programmen, serierna och sportevenemangen som du kan titta på:

  • Solsidan: En av Sveriges mest älskade komediserier som följer livet för några välbärgade familjer i Solsidan.

  • Bonde söker fru: Ett långvarigt och populärt dejtingprogram där svenska bönder letar efter kärleken.

  • Let’s Dance: Kändisar tävlar i dans på bästa sändningstid, ett av Sveriges mest sedda underhållningsprogram.

  • HockeyAllsvenskan: För hockeyfans är HockeyAllsvenskan ett måste, och alla matcher finns tillgängliga på TV4 Play.

  • Allsvenskan i fotboll: Följ Sveriges främsta fotbollsliga med matcher och highlights tillgängliga på TV4 Play.

  • Nyhetsmorgon: Starta din dag med nyheter, intervjuer och aktuella händelser.

TV4 Play är en komplett streamingtjänst som erbjuder något för alla smaker och intressen. Oavsett om du vill följa de senaste sporthändelserna, skratta åt en komediserie eller hålla dig uppdaterad med nyheterna, så är TV4 Play en tjänst som levererar kvalitet och variation.

Vanliga frågor om TV4 Play

Hur kan man titta på TV4 Play?

Du kan titta på TV4 Play genom att streama innehållet direkt på deras hemsida eller via TV4 Play-appen. Appen finns tillgänglig för nedladdning på både iOS- och Android-enheter. Dessutom kan du använda smart-TV, Apple TV, Chromecast och andra streaming-enheter för att titta på TV4 Play. För att komma igång behöver du skapa ett gratis konto på TV4 Play och logga in på den enhet du vill använda.

Hur många enheter kan man använda på TV4 Play samtidigt?

Med TV4 Play Premium kan du streama på upp till två enheter samtidigt. Detta innebär att två personer kan titta på olika innehåll på olika enheter samtidigt, vilket är praktiskt för familjer eller hushåll med flera personer.

Går det att se TV4 Play utomlands?

Ja, du kan se TV4 Play utomlands inom EU och EES-länderna. För att kunna streama innehåll utanför Sverige måste du dock ha ett aktivt abonnemang på TV4 Play Premium. Tjänsten är tillgänglig på samma sätt som i Sverige, vilket innebär att du kan se live-tv och on-demand-innehåll via appen eller hemsidan när du befinner dig inom EU eller EES.

Vilka enheter fungerar TV4 Play på?

TV4 Play fungerar på en rad olika enheter, inklusive:

  • Datorer: Via webbläsaren på både Windows och Mac.
  • Smartphones och surfplattor: Genom TV4 Play-appen som finns för iOS (iPhone och iPad) och Android-enheter.
  • Smart-TV: Via inbyggda appar eller genom att spegla från mobilen.
  • Apple TV: Genom en dedikerad TV4 Play-app.
  • Chromecast: Du kan casta innehåll från din mobil eller dator till din TV.
  • Playstation och Xbox: TV4 Play-appen finns tillgänglig på vissa spelkonsoler.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör TV4 Play. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 0 kr mån