STREAMINGTJÄNSTER

VIAPLAY

Viaplay är en av de ledande streamingtjänsterna i Norden och erbjuder ett brett utbud av innehåll som passar alla smaker. Från sport i världsklass till prisbelönta serier och filmer, Viaplay har något för alla. Här får du en komplett guide till vad Viaplay erbjuder, hur du kan titta på tjänsten, och vad det kostar.

Vad är Viaplay?

Viaplay är en prenumerationstjänst för streaming av tv-serier, filmer, barnprogram och livesport. Tjänsten lanserades av Nordic Entertainment Group (NENT Group) och har snabbt blivit ett populärt val för många nordiska hushåll. Viaplay erbjuder både on-demand-innehåll och livesändningar, vilket gör det möjligt att titta på allt från de senaste storfilmerna till direktsänd sport.

Vad finns på Viaplay?

Viaplay erbjuder ett omfattande utbud som täcker alla typer av underhållning. Här finns något för alla:

Filmer och serier
Viaplay har ett stort bibliotek med både svenska och internationella filmer och serier. Du hittar allt från klassiska filmer till nya storfilmer och originalserier. Några av de mest populära serierna på Viaplay är egna produktioner, så kallade Viaplay Originals, som ”Maskineriet” och ”Ingen utan skuld”.

Barnprogram
För de yngre tittarna finns det en mängd barnprogram och familjefilmer. Viaplay har ett barnvänligt gränssnitt som gör det enkelt för barnen att själva navigera och hitta sina favoritprogram.

Sport
Viaplay är särskilt känd för sitt sportutbud. Här kan du se de största ligorna och evenemangen inom fotboll, ishockey, motorsport, tennis, och mycket mer. Exempelvis sänder Viaplay Premier League, NHL, Formel 1, UFC, och Bundesliga, vilket gör det till ett måste för sportfantaster.

Dokumentärer och reality: Utöver filmer, serier och sport, erbjuder Viaplay också ett brett utbud av dokumentärer och realityprogram. Dessa ger en djupare inblick i olika ämnen och lockar tittare som gillar verklighetsbaserat innehåll.

Viaplay Streamingpaket

Hur tittar jag på Viaplay?

Att titta på Viaplay är enkelt och bekvämt. Du kan streama innehåll direkt via Viaplays hemsida eller via deras app, som finns tillgänglig för både iOS och Android-enheter. Viaplay kan också ses på smart-TV, Apple TV, Chromecast, och spelkonsoler som PlayStation och Xbox. För att börja titta behöver du skapa ett konto och välja det paket som passar dig bäst. När du väl har ett konto kan du streama Viaplay på upp till fyra enheter samtidigt, vilket gör det perfekt för hushåll där flera personer vill titta samtidigt.

Hur mycket kostar Viaplay?

Viaplay erbjuder fyra olika abonnemangspaket som är anpassade för olika behov och intressen. Här är en översikt över de vanligaste paketen:

PaketReklamPris per mån
Viaplay Film & Serier med reklamJa99 kr
Viaplay Film & SerierNej169 kr
Viaplay MediumNej399 kr
Viaplay TotalNej699 kr

Viaplay Film & Serier med reklam

Detta paket kostar 99 kronor per månad och ger dig tillgång till hela biblioteket av filmer, serier och barnprogram. Det är det perfekta valet för dig som vill ha kostnadseffektivt pris.

Viaplay Film & Serier

För 169 kronor per månad får du allt som ingår i Film & Serier-paketet utan reklamavbrott. Detta är ett bra alternativ för den som vill titta på filmer och serier utan reklam.

Viaplay Medium

Detta paket kostar 399 kronor per månad (299 kr/mån om du binder upp dig på 12 månader) och inkluderar ett brett utbud av sport tillsammans med film och serier. Det är ett populärt val för sportfantaster som också vill ha tillgång till underhållning. Dock inkluderar detta inte de mest populära sporterna och ligor som Premier League & NHL.

Viaplay Total

För 699 kronor per månad får du allt Viaplay har att erbjuda. Detta paket inkluderar alla filmer, serier, barnprogram och sport, inklusive premiuminnehåll som Premier League, NHL, MMA och Formel 1. Detta är det mest omfattande paketet och idealiskt för den som inte vill kompromissa med någonting.

Populära Viaplay program, serier och sporter

Viaplay erbjuder en imponerande mängd populära program, serier och sportevenemang. Några av de mest populära Viaplay Originals inkluderar serier som ”Maskineriet”, en spännande nordisk thriller, och ”Heder”, en serie som följer fyra kvinnliga advokater i deras kamp för rättvisa. Utöver dessa finns äldre titlar som Partisan, Swedish Dicks och mycket mer av filmer, serier och dokumentärer. 

När det gäller sport är Viaplay känt för sina sändningar av Premier League, NHL, och Formel 1. Dessa tävlingar lockar miljontals tittare varje år och gör Viaplay till en de ledande plattformarna för live-sport i Norden.

Pay-Per-View på Viaplay

Viaplay erbjuder en Pay-per-view (PPV) tjänst som ger dig möjlighet att hyra eller köpa filmer utan att behöva ett abonnemang på Viaplay. På grund av rättighetsbegränsningar som styr hur och när filmer och exklusiva sändningar, som sportevenemang, kan visas, är PPV-tjänsten ett sätt för Viaplay att ge dig snabbare tillgång till de senaste biofilmerna. För att använda PPV-tjänsten behöver du bara registrera ett konto med ett kontokort. Priserna varierar, där hyrfilmer kostar mellan 39 och 49 kronor, medan köpfilmer kan kosta 99 eller 129 kronor.

Vanliga frågor om Viaplay

Vad kostar det att streama Viaplay?

Kostnaden för att streama Viaplay varierar beroende på vilket paket du väljer. Priserna börjar på 99 kr per månad för ”Viaplay Film & Serier” med reklam. Om du vill ha tillgång till sport kostar ”Viaplay Medium” 399 kr per månad, ”Viaplay Total” som är deras mxade paket ligger på 699 kr per månad.

Vad ingår i Viaplay streaming?

Viaplay erbjuder ett brett utbud av innehåll beroende på vilket paket du väljer. ”Viaplay Film & Serier” inkluderar filmer, serier och barnprogram. ”Viaplay Medium” ger dig dessutom tillgång till utvalda sportevenemang. ”Viaplay Total” erbjuder ett omfattande sportutbud, inklusive stora ligor som Premier League och NHL.

Hur gör jag för att se Viaplay på tv?

För att se Viaplay på din TV kan du använda en smart-TV med Viaplay-appen, eller streama via en extern enhet som Apple TV, Chromecast, eller en spelkonsol som PlayStation eller Xbox. Du kan också ansluta din dator eller mobil till TV via HDMI-kabel.

Hur kan man få Viaplay gratis?

Viaplay erbjuder ibland kostnadsfria provperioder för nya användare, vilket gör att du kan prova tjänsten utan kostnad under en begränsad tid. Vissa TV- och bredbandsleverantörer kan också erbjuda Viaplay som en del av ett paket, där tjänsten ingår kostnadsfritt under en viss period.

Vilka enheter fungerar Viaplay på?

Viaplay kontona är personliga och med ett abonnemang hos dem kan du streama på upp till två enheter samtidigt.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Viaplay. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 99 kr mån