Streaming hockey

STREAMA HOCKEYETTAN

Titta på Hockeyettan

Hockeyettan, som är den tredje högsta ishockeyligan i Sverige, har sett en markant ökning i popularitet de senaste åren. Med spännande matcher och engagerade fans har ligan blivit en viktig del av svensk ishockey. För många lag är Hockeyettan en viktig plattform för att visa upp sina talanger och kämpa om en plats i Hockeyallsvenskan, som är nästa steg upp mot den absoluta eliten i svensk hockey.

Hockeyettan – En utmanande väg mot toppen

Hockeyettan är känd för sin konkurrens och intensitet, där lagen ständigt kämpar för att klättra i hierarkin och nå Hockeyallsvenskan. Att ta sig upp till Hockeyallsvenskan är ett mål för många lag i Hockeyettan, men det är ingen lätt uppgift. Ligan är fylld med lag som delar ambitionen att nå ”finrummet” och tävlar stenhårt för att ta sig till kvalspelet som kan ge en eftertraktad plats i den näst högsta ligan.

Streama Hockeyettan på Hockeyettan Play

För att följa den spännande utvecklingen i Hockeyettan och se ditt favoritlag kämpa på isen kan du enkelt streama matcherna via Hockeyettans egen plattform, Hockeyettan Play. Här hittar du alla matcher från ligan och kan streama dem live eller i efterhand. Genom att besöka deras streamingtjänst på live.hockeyettan.se får du tillgång till samtliga matcher och kan uppleva dramatiken direkt, oavsett var du befinner dig.

Utöver Hockeyettan Play sänder även Sportexpressen Play och Sportbladet Play utvalda matcher från Hockeyettan. Dessa plattformar köper rättigheter för enskilda matcher, vilket ger fansen ytterligare möjligheter att följa sina lag genom säsongen.

Streamingpaket Hockeyettan

Om Hockeyettan

Hockeyettan består av 40 lag, indelade i fyra regionala serier: Norra, Södra, Östra och Västra. Ligan har sina rötter i den tidigare Division 1 serien, som omstrukturerades och bytte namn till Hockeyettan 2014. Ligan har spelats i sin nuvarande form sedan dess, och fungerar som ett viktigt steg i utvecklingen av svensk ishockey, där unga talanger och kämpande lag får möjlighet att utvecklas och ta sig upp i systemet.

Historiskt sett har Hockeyettan varit ett viktigt steg för många spelare som senare gjort karriär i både Hockeyallsvenskan och SHL, och även utomlands. Ligan fortsätter att vara en grogrund för framtida stjärnor och en plats där passionen för hockey är påtaglig, både på isen och bland fansen.

Med dess ökande popularitet och den ständiga kampen om att ta sig upp till Hockeyallsvenskan, erbjuder Hockeyettan en unik och engagerande hockeyupplevelse som blir alltmer uppskattad i hela Sverige.

Med ett ökat mediaintresse för denna serie är det också extra glädjande när stora satsningar görs på ligan att uppmärksammas.

Vanliga frågor om streaming av Hockeyettan

Vilka tv-kanaler sänder Hockeyettan?

I dagsläget sänds Hockeyettan endast på ligans egen play-tjänst: https://live.hockeyettan.se/ 

Vad kostar det att se Hockeyettan?

På Live.hockeyettan.se kan du teckna ett månadsabonnemang för 399 kronor per månad, eller ett årsabonnemang för 218 kronor per månad i genomsnittskostnad.

Kan man streama Hockeyettan gratis?

Nej, det är inte möjligt att streama Hockeyettan gratis på ett lagligt sätt. För att se matcherna behöver du ett betalt abonnemang via deras egen play-tjänst. Sportbladet och Sportexpressen köper rättigheter till en del matcher i ligan som du kan se därigenom.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Hockeyettan. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 499 kr mån

Pris från 599 kr mån

Pris från 748 kr mån