STREAMINGTJÄNSTER

BritBox

Britbox är en streamingtjänst som specialiserar sig på brittiska tv-program och filmer. Den är ett samarbete mellan de stora brittiska tv-bolagen BBC och ITV och erbjuder ett omfattande bibliotek av både klassiska och nya produktioner från Storbritannien. Med sitt fokus på brittisk underhållning har Britbox snabbt blivit ett populärt val för de som älskar brittisk drama, komedi, dokumentärer och framförallt kriminalserier.

Vad är Britbox?

Britbox är en streamingtjänst som lanserades med syftet att erbjuda det bästa av brittisk tv och film. Tjänsten innehåller ett stort utbud av brittiska serier och filmer, både från den klassiska eran och mer moderna produktioner. Förutom innehåll från BBC och ITV, inkluderar Britbox även material från Channel 4 och Channel 5, vilket gör det till en omfattande källa för brittisk underhållning.

Vad finns på Britbox?

Britbox har ett brett utbud av innehåll som tilltalar alla som älskar brittisk kultur. Här hittar du klassiska serier som Doctor Who och Fawlty Towers, samt moderna serier som Broadchurch och Downton Abbey. Tjänsten erbjuder också dokumentärer, filmer, och specialprogram som är svåra att hitta på andra plattformar. För de som uppskattar brittisk kriminaldrama finns populära serier som Vera, Midsomer Murders, och Luther. Britbox erbjuder också unika originalserier som skapats exklusivt för plattformen.

Priser för Britbox

Priset för ett Britbox-abonnemang är vanligtvis omkring 89 kronor per månad för oss i Sverige. Britbox erbjuder också ett årsabonnemang som ger dig rabatt på månadspriset. Som ny användare kan du dra nytta av en kostnadsfri provperiod på 7 dagar för att testa tjänsten innan du bestämmer dig för att fortsätta med ett betalt abonnemang.

Britbox pris

Hur ser jag på Britbox?

Du kan streama Britbox på flera olika enheter om du skapar abonnemang direkt via deras egen sida. Tjänsten är tillgänglig via webbläsare på din dator, samt via appar för smartphones och surfplattor som kör iOS eller Android. Du kan också se Britbox på större skärmar genom smarta tv-apparater, Apple TV, Chromecast eller Amazon Fire TV. 

Britbox via operatör

Vissa tv-operatörer erbjuder Britbox som en del av sina paket, bland annat kan du hitta dem via TV4 Play och Telia. Detta kan vara ett bekvämt alternativ om du vill kombinera flera tjänster på en faktura och slippa ha flera separata abonnemang. 

Populära filmer och serier på Britbox

Britbox har en rik och varierad katalog av brittiska filmer och tv-serier som passar alla smaker. Här är några av de mest populära titlarna:

  • Drama: Downton Abbey, Broadchurch, The Crown
  • Komedi: Fawlty Towers, Absolutely Fabulous, The Office (UK)
  • Kriminaldrama: Midsomer Murders, Vera, Luther
  • Klassiker: Doctor Who, Pride and Prejudice, Coronation Street
  • Dokumentärer: Attenborough’s Life in Colour, Blue Planet, The Real Crown

Britbox erbjuder en kontinuerlig ström av nya och gamla favoriter, vilket gör det enkelt att hitta något att titta på oavsett om du är ute efter nostalgiska klassiker eller vill upptäcka något nytt inom brittisk tv och film.

Vanliga frågor om Britbox

Kan man se Britbox på TV4 Play?

Ja det är möjligt att inkludera Britbox och dess utbud i ditt TV4 Play abonnemang.

Hur får man tillgång till Britbox?

Det finns två alternativ, antingen genom att teckna ett abonnemang direkt via Britbox. Eller få tillgång till det via exempelvis Telia eller TV4 Play.

Vad kostar Britbox per månad?

Britbox som ett eget abonnemang kostar 89 kronor per månad, eller om du tecknar årsabonnemang direkt för 695 kr/år (58 kr/mån).

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör BBC och Britbox. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Britbox via TV4 Play

Britbox via Telia