STREAMINGTJÄNSTER

DAZN

DAZN är en global sportstreamingtjänst som har blivit ett populärt val för sportentusiaster världen över. Med ett stort utbud av live-sändningar, highlights, dokumentärer och originalprogram erbjuder DAZN en omfattande sportupplevelse direkt på dina enheter. I den här guiden går vi igenom vad DAZN är, vad du kan förvänta dig av tjänsten, vilka priser som gäller och hur du enkelt kan börja titta på ditt favoritutbud.

Vad är DAZN?

DAZN som uttalas ”Da zone” är en renodlad sportstreamingtjänst som lanserades 2016 och snabbt blev känd för sitt breda utbud av sportevenemang som kan streamas live eller on-demand. Tjänsten är tillgänglig i över 200 länder och territorier och erbjuder ett lättillgängligt alternativ till traditionella sportkanaler. DAZN är särskilt uppskattat för att erbjuda både internationella och lokala sportevenemang, inklusive stora ligor, turneringar och exklusiva matcher som annars kan vara svåra att få tag på.

Vad finns på DAZN?

DAZN erbjuder ett brett spektrum av sportinnehåll som täcker de mest populära sporterna världen över. Oavsett om du är intresserad av fotboll, boxning, motorsport eller amerikansk fotboll, har DAZN något att erbjuda. Några av de mest populära sporterna och evenemangen på DAZN inkluderar:

  • Fotboll: DAZN sänder matcher från stora ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga, och Champions League. Du kan också följa nationella cuper och landslagsmatcher.
  • Boxning: DAZN är känt för sina omfattande boxningssändningar, inklusive exklusiva matcher från några av de största namnen inom sporten.
  • Motorsport: Här kan du se Formel 1, MotoGP, och andra motorsportevenemang.
  • Tennis: ATP- och WTA-turneringar, samt Grand Slam-matcher.
  • Amerikansk fotboll: NFL och collegefotboll är också en del av utbudet, med möjligheten att följa säsongen live.
  • Andra sporter: DAZN täcker även mindre sporter och nischade evenemang som dart, snooker, och MMA.

Förutom livesändningar erbjuder DAZN även highlights, replays, och sportrelaterade dokumentärer samt originalserier som ger tittarna en djupare inblick i sportvärlden.

Pris DAZN

Som ny prenumerant erbjuder DAZN en månad gratis innan det övergår till deras abonnemang. DAZN erbjuder sina tjänster via en prenumerationsmodell precis som de flesta andra streamingtjänster. I Sverige kostar ett abonnemang 150 kronor per månad eller 1045 kronor per år om du väljer att betala för 12 månader direkt.  Uppsägningstiden på DAZN månadsabonnenamang är 30 dagar. 

DAZN erbjuder även en stor andel Pay-Per-View sändningar, vilket innebär att du betalar för ett särskilt event, som exempelvis en boxningsmatch. 

DAZN Streaming Sverige

Hur ser jag på DAZN?

Att titta på DAZN är enkelt och bekvämt, oavsett vilken enhet du använder. Tjänsten är tillgänglig på en mängd olika plattformar och enheter, vilket gör det enkelt att följa dina favoritmatcher var du än är. Här är några av de sätt du kan titta på DAZN:

  • Smart-TV: DAZN-appen finns tillgänglig på de flesta smarta TV-apparater från tillverkare som Samsung, LG och Sony.
  • Mobil och surfplatta: Du kan ladda ner DAZN-appen från App Store (iOS) eller Google Play Store (Android) och titta direkt på din mobil eller surfplatta.
  • Dator: Besök DAZN:s webbplats och streama direkt i din webbläsare.
  • Spelkonsoler: DAZN är kompatibelt med PlayStation och Xbox, vilket gör att du kan titta på sport direkt via din spelkonsol.
  • Streamingenheter: DAZN fungerar med enheter som Apple TV, Chromecast och Amazon Fire Stick, vilket gör det enkelt att casta innehåll till din TV.

Vanliga frågor om DAZN

Kan jag se på DAZN i Sverige?

Ja det är möjligt att se på DAZN i Sverige sedan 2020. Du tecknar abonnemang via deras hemsida eller app för att få tillgång till innehållet.

Vad kostar DAZN?

DAZN kostar 150 kronor per månad i abonnemang om du betalar månadsvis. Väljer du att betala årsvis kostar det 1045 kronor per år.

Vilka betalningsmetoder fungerar på DAZN?

Du kan på DAZN betala med kort, Paypal, Apple Pay och Google Pay bland annat.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör DAZN. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 150 kr/mån