Streaming Fotboll

STREAMA SUPERETTAN

Superettan är Sveriges näst högsta fotbollsdivision och en viktig del av det svenska fotbollssystemet. Här tävlar 16 lag om att ta sig upp till Allsvenskan, vilket gör ligan till en språngbräda för många klubbar och spelare som strävar efter att nå toppen av svensk fotboll. Superettan är känd för sin intensitet och oväntade vändningar, och är därför mycket populär bland både supportrar och neutrala fotbollsfans.

Streamingpaket Superettan

För att se Superettan behöver du på något sätt ha tillgång till Max, som innehar de exklusiva rättigheterna att sända Sveriges näst högsta fotbollsliga. Max finns dock tillgänglig i flera olika TV- och streamingpaket från olika leverantörer som har inkluderat Max i sina erbjudanden. Nedan finner du ett urval av de streamingpaket som inkluderar Superettan:

Streama Superettan via Max

Max Sport är ett tilläggspaket som kan adderas till något av Max grundpaket: Basic, Standard eller Premium. Med detta paket får du inte bara tillgång till Superettan och Allsvenskan, utan även till stora sportevenemang som PGA-touren och Eurosport 1 & 2. Priset för Max Sport är 260 kr per månad, utöver kostnaden för det grundpaket du väljer (89, 129 eller 169 kr/mån beroende på paket).

Streama Superettan på TV4 Play

TV4 Play Sport erbjuder ett brett sportutbud där Superettan och Allsvenskan står i centrum, tillsammans med internationella ligor som Serie A och La Liga, samt evenemang som NBA, ATP Tour och NFL. Du kan välja mellan en version med reklam för 349 kr/mån eller en utan reklam för 399 kr/mån. Dessutom ingår allt innehåll från TV4 Play Plus.

Streaming av Superettan via Telia

Telia Fotbollspaket är en helhetslösning för hela familjen, med ett starkt fokus på fotboll. För 399 kr/mån får du tillgång till Superettan och Allsvenskan via Max, samt internationella fotbollsligor som Serie A och La Liga från TV4 Play. Paketet inkluderar även massor av filmer, serier och annan underhållning från TV4 Play, inklusive reklamfri visning.

Streama Superettan via Tele2

Tele2 erbjuder ett omfattande sport- och underhållningspaket där Superettan och Allsvenskan spelar en central roll. För 349 kr/mån får du tillgång till alla matcher från dessa ligor via Max. Paketet inkluderar även direktsänd sport som PGA-touren, Grand Slam-turneringarna i tennis, Tour de France och mycket mer. Detta paket har en månads uppsägningstid.

Streaming av Superettan via Allente

Allente erbjuder Stream Flex 2 i kombination med Max Sport, vilket ger dig möjligheten att streama alla matcher från Superettan och Allsvenskan för 509 kr/mån. Paketet inkluderar 18 tv-kanaler, Viaplay Film & Serier, samt två valbara streamingtjänster.

Varje paket erbjuder sina unika fördelar, så du kan välja det som bäst matchar dina behov och din budget. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att få se Superettan i högsta kvalitet och aldrig missa en match.

Streamingpaket Superettan

Superettan historia

Superettan har funnits sedan år 2000 och ersatte då den tidigare Division I, som i sin tur hade tagit över efter den klassiska Division II, vilket fungerade som Sveriges andra division mellan 1928 och 1986. Superettan är idag en dynamisk och spännande liga som består av 16 lag från olika delar av Sverige. Under säsongen, som sträcker sig från april till november, möter varje lag sina konkurrenter två gånger – en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan – vilket ger en total omgång av 30 matcher per lag.

Uppflyttning och nedflyttning

Superettan fungerar som en inkörsport till Allsvenskan, den högsta fotbollsligan i Sverige. De två bäst placerade lagen i tabellen vid säsongens slut flyttas direkt upp till Allsvenskan, vilket innebär att de får chansen att tävla på den största nationella scenen året därpå. Laget som slutar på tredje plats får en sista chans att kvalificera sig för Allsvenskan genom ett kvalspel mot det tredje sämst placerade laget från Allsvenskan.

För lagen i botten av tabellen är utmaningen lika stor, men i motsatt riktning. De två lag som slutar sist i Superettan degraderas direkt till Division 1, medan de lag som slutar på 13:e och 14:e plats får en sista möjlighet att undvika nedflyttning genom kvalspel mot tvåorna från Division 1 Norra och Södra. Dessa kvalmatcher är ofta intensiva och dramatiska, då mycket står på spel för både de kvarvarande lagen och de uppflyttningsaspirerande motståndarna.

Superettan har, trots sin relativt korta historia, blivit en av de mest konkurrenskraftiga och engagerande ligorna i svensk fotboll. Serien är känd för att vara jämn och oförutsägbar, där både etablerade klubbar och uppstickare från mindre orter kan utmana om topplaceringarna. För många klubbar är Superettan både en plats att återuppbygga och en språngbräda till större framgångar, och för fansen erbjuder ligan ett varierat och underhållande fotbollsutbud.

Vanliga frågor om streaming av Superettan

Vilken kanal visar Superettan?

Max har de exklusiva rättigheterna till Superettan och sänder alla matcher via sin streamingtjänst. Superettan är även tillgänglig genom TV4 Play, Telia, Tele2 och Allente.

Kan jag streama Superettan i mobilen?

Ja genom att ditt abonnemang på Max eller TV4 Play kan enkelt ladda ned deras app och se Superettan i mobil och surfplatta.

Kan jag se matcherna från Superettan när jag är utomlands?

Det går att streama Superettan direkt via Max app även utomlands.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Superettan/Max. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 349 kr mån

Pris från 349 kr mån

Pris från 349 kr mån