Streaming Fotboll

STREAMA SVENSKA CUPEN

Svenska Cupen är en av Sveriges mest anrika och prestigefyllda fotbollsturneringar. Den har varit en viktig del av svensk fotboll sedan 1941 och erbjuder en unik chans för lag från olika divisioner att tävla mot varandra, från de största klubbarna i Allsvenskan till mindre lag från lägre divisioner. Detta skapar en turnering full av överraskningar, där skrällar och oväntade resultat är vanliga, och varje match är avgörande för lagens drömmar om att vinna en av de mest ärofyllda titlarna i svensk fotboll.

Streaming av Svenska Cupen

Svenska Cupen är en turnering som sträcker sig mellan två olika säsonger och som innefattar en stor mängd matcher, samt lag. Det innebär också att streaming av Svenska Cupen blir lite annorlunda jämfört med att streama Allsvenskan eller Superettan exempelvis. Kvalomgångarna för Svenska Cupen inleds nämligen alltid mitt under föregående års säsong. Grupp- och slutspelet spelas inte förrän under våren nästa år. 

Detta innebär att leverantörer av Svenska Cupen kan skilja sig en del. För att streama Svenska Cupens första två omgångar krävs ett abonnemang på Sportbladet Play. Medan Max innehar rättigheterna till Svenska Cupen under grupp- och slutspel.

Streamingpaket Svenska Cupen

Nedan är en överblick av de streamingpaket som inkluderar Svenska Cupens gruppspel och slutspel.

Streama Svenska Cupen via Max

Max Sport är ett tilläggspaket som kan adderas till något av Max grundpaket: Basic, Standard eller Premium. Med detta paket får du inte bara tillgång till Superettan och Allsvenskan, utan även till Svenska Cupens gruppspel och slutspel. Priset för Max Sport är 260 kr per månad, utöver kostnaden för det grundpaket du väljer (89, 129 eller 169 kr/mån beroende på paket).

Streama Svenska Cupen på TV4 Play

TV4 Play Sport erbjuder ett brett sportutbud där Superettan och Allsvenskan står i centrum, tillsammans med internationella ligor som Serie A och La Liga, samt evenemang som NBA, ATP Tour och NFL. I detta paket får du även tillgång Svenska Cupen. Du kan välja mellan en version med reklam för 349 kr/mån eller en utan reklam för 399 kr/mån. Dessutom ingår allt innehåll från TV4 Play Plus.

Streama Svenska Cupen via Tele2

Tele2 erbjuder ett omfattande sport- och underhållningspaket där både Superettan och Allsvenskan spelar en central roll, Detta paket för 349 kr/mån ger dig också tillgång till Svenska Cupens gruppspel och slutspel. 

Streama Svenska Cupen via Telia

Telia Fotbollspaket är en helhetslösning för hela familjen, med ett starkt fokus på fotboll. För 399 kr/mån får du tillgång till Svenska Cupen, Superettan och Allsvenskan via Max, samt internationella fotbollsligor som Serie A och La Liga från TV4 Play. Paketet inkluderar även massor av filmer, serier och annan underhållning från TV4 Play, inklusive reklamfri visning.

Streaming av Svenska Cupen via Allente

Allente erbjuder Stream Flex 2 i kombination med Max Sport, vilket ger dig möjligheten att streama alla matcher från Superettan och Allsvenskan, samt Svenska Cupen för 509 kr/mån. Paketet inkluderar 18 tv-kanaler, Viaplay Film & Serier, samt två valbara streamingtjänster.

Streamingpaket Svenska Cupen

Matcher och spelschema

Svenska Cupens olika omgångar är som sagt spritt på två olika säsonger. Omgång 1 som skall vara färdigspelad i början av juli innefattar inga lag från Allsvenskan eller Superettan. Utan de kliver in i omgång 2 som spelas i augusti. När denna omgång är färdigspelad spelas sedan gruppspelet nästkommande år. 

Svenska Cupens gruppspel startar vanligtvis i februari, ett par månader innan Allsvenskan har sin start. Finalen i Svenska Cupen spelas sedan i april/maj, mitt under pågående säsong i Allsvenskan och Superettan.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är en turnering med djupa rötter i svensk fotbollshistoria, och den har spelats sedan 1941. Turneringen har en unik struktur där lag från olika divisioner möts, vilket ger mindre klubbar chansen att utmana de stora giganterna. Detta ger turneringen en särskild charm och skapar oförglömliga ögonblick när underdogs lyckas besegra topplag.

Totalt deltar över 100 lag från hela landet i Svenska Cupen, vilket gör den till en av de största fotbollsturneringarna i Sverige sett till antalet deltagande lag. För många klubbar är Svenska Cupen inte bara en chans att vinna en trofé utan också en möjlighet att kvalificera sig för spel i Europa. Vinnaren av Svenska Cupen får nämligen en plats i kvalet till UEFA Europa Conference League, vilket gör cupen extra viktig för lagen.

Vanliga frågor om streaming av Svenska Cupen

Vart kan jag se Svenska Cupen gratis?

Max har rättigheterna och visar gruppspel, samt slutspel för Svenska Cupen. Omgång 1 och 2 har dock Sportbladet Play haft tillgång till att sända. Via dem går det att ordna ett gratis abonnemang via erbjudanden de har på sin Aftonbladet Plus tjänst.

Vem sänder Svenska Cupen fotboll?

Max har rättigheterna till att visa Svenska Cupen. Det går dock att få tillgång till deras tjänster via abonnemang på TV4 Play, Telia, Tele2 och Allente.

Kan jag se matcherna från Svenska Cupen när jag är utomlands?

Det går att streama Svenska Cupen live via Max app även om du är utomlands.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör SVFF/Max. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 349 kr mån

Pris från 349 kr mån

Pris från 349 kr mån