Streaming Fotboll

STREAMA OBOS DAMALLSVENSKAN

OBOS Damallsvenskan är Sveriges högsta serie för damfotboll och en av de mest konkurrenskraftiga och prestigefyllda ligorna i världen. Sedan ligans start har den utvecklats till en viktig plattform för både svenska och internationella talanger, och den fortsätter att växa i popularitet både på och utanför planen. OBOS Damallsvenskan är inte bara en liga – det är en manifestation av damfotbollens framgång och dess växande intresse i Sverige.

OBOS Damallsvenskan Live

För att följa OBOS Damallsvenskan behöver du tillgång till Viaplay, som har de exklusiva rättigheterna att sända alla matcher från ligan. I samband med att intresset för damfotbollen i Sverige har ökat, har Damallsvenskan också fått ett rejält uppsving i medial uppmärksamhet de senaste åren. Inte bara att streamingtjänster som Viaplay visar alla matcher, utan också allmänt i redaktionella sporttidningar och på nätet.

Länge har damfotbollen fått stå i skuggan av herrarnas Allsvenskan, Superettan och internationella ligor. De stora framgångarna på landslagsnivå har nu börjat ge effekt även på nationell nivå i landets högsta liga för damer. 

Streaming av OBOS Damallsvenskan

Viaplay innehar rättigheterna till att streama matcherna från OBOS Damallsvenskan. I deras program Viaplay Medium för 399 kronor per månad får du tillgång till att streama OBOS Damallsvenskans matcher. Tecknar du ett abonnemang på 12 månader får du ned priset till 299 kronor per månad. 

Viaplay är också den enda streamingtjänsten som i dagsläget sänder OBOS Damallsvenskan. Ingen annan streamingtjänst har valt att inkludera den i något paket eller sammanhang. Men hos Viaplay om du väljer att uppgradera paketet till Viaplay Total får du även Premier League, Formel 1, NHL, herrarnas golfmajors och Ryder Cup. Ett maxat paket med massvis av högklassig sport både nationellt och internationellt.

OBOS Damallsvenskan Streamingpaket

Matcher och spelschema

OBOS Damallsvenskan består av 14 lag från hela Sverige som möter varandra två gånger om under säsongen, en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan. Detta innebär att varje lag spelar totalt 26 matcher under en säsong som pågår från april till november.

Matcherna spelas huvudsakligen på helger, oftast på lördagar och söndagar, vilket gör det möjligt för fans att följa sina favoritlag. Det förekommer också vardagsmatcher, oftast på fredagar och onsdagar.

Intresset för damfotboll i Sverige har ökat markant de senaste åren, och OBOS Damallsvenskan har blivit en central del av denna uppgång. Publikintresset växer stadigt, både på arenorna och via digitala plattformar, och ligan får alltmer uppmärksamhet i media, vilket är ett tecken på damfotbollens starka framfart.

Om OBOS Damallsvenskan

OBOS Damallsvenskan har en rik historia och är en central del av damfotbollen i Sverige. Serien startade 1988 och har sedan dess vuxit till att bli en av världens bästa damfotbollsligor, både i termer av kvalitet på spelet och intresse från publik och media.

Att vinna OBOS Damallsvenskan är en stor bedrift och ger inte bara nationell ära utan även en plats i UEFA Women’s Champions League, där de bästa lagen från hela Europa möts. För klubbarna är ligan en möjlighet att visa upp sin kvalitet, locka till sig talangfulla spelare och bygga en stark fotbollskultur.

Vanliga frågor om streaming av OBOS Damallsvenskan

Vem sänder Damallsvenskan?

Viaplay innehar rättigheterna till OBOS Damallsvenskan och är också den streamingtjänsten som visar matcherna.

Kan jag streama Damallsvenskan i mobilen?

Ja genom att ditt abonnemang på Viaplay kan du enkelt ladda ned deras app och se Damallsvenskan i mobil och surfplatta.

Hur många lag finns det i Damallsvenskan?

Totalt är det 14 lag i OBOS Damallsvenskan som tävlar om SM-Guldet.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör OBOS Damallsvenskan/Viaplay. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 299 kr mån