Streaming Fotboll

STREAMA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League är UEFA:s nyaste klubbturnering, introducerad för att ge fler lag runt om i Europa en chans att tävla på den internationella scenen. Denna turnering ger möjligheten för mindre kända klubbar att möta varandra, och ibland även större lag, i en jakt på europeisk framgång. Europa Conference League erbjuder en plattform där nya stjärnor kan lysa och där överraskande vinnare ofta står i rampljuset.

Se Europa Conference League matcher

Europa Conference League har snabbt blivit populär bland fotbollsfans, särskilt bland de som följer sina nationella ligor och hejar på lag som inte vanligtvis kvalificerar sig för Champions League eller Europa League. Intresset för turneringen har ökat, både internationellt och i Sverige, och finalen drar ofta ett betydande antal tittare.

För Sverige har de nya formaten med tre stora europeiska turneringar gett de svenska lagen en större chans att tävla och även stärka sin ekonomi. Att kvalificera sig för dessa turneringar ger ett ordentligt tillskott också i ekonomin, vilket stärker de svenska lagens motståndskraft och förbättrar i längden kvalitén på Allsvenskan.

Streama Europa Conference League

Europa Conference League strömmas exklusivt på Disney+ i Sverige, vilket gör det enkelt för fans att följa sina lag under turneringen. Här är några av de streamingpaket som ger dig tillgång till Europa Conference League:

Disney Plus
För dig som vill se Europa Conference League behöver det inte längre kosta en förmögenhet att ha en dyr streamingtjänst. Disney Plus har köpt rättigheterna till turneringen och inkluderar live-sport utan någon extra avgift.

Ett vanligt Disney Plus-abonnemang ger dig tillgång till över 300 matcher från Europa Conference League hos streamingtjänsten precis som för Europa League.

Europa Conference League Paket

Andra streamingtjänster för Europa Conference League

Förutom Disney Plus finns det flera andra streamingtjänster som ger dig möjlighet att se delar av eller hela Europa Conference League under säsongen.

Streama Europa Conference League hos Viaplay

Viaplay erbjuder Europa Conference League-matcher i sina två paket: Viaplay Medium och Viaplay Total. Förutom Europa Conference League kan du även streama fotboll från Champions League, Europa League, Bundesliga och FA Cupen. Dessutom får du tillgång till andra stora sportevenemang som NHL, Formel 1, PGA Tour och UFC, där Viaplay Total ger dig tillgång till alla dessa tävlingar och sporter.

Priset för Viaplay Total är 699 kronor per månad utan bindningstid, medan Viaplay Medium börjar på 299 kronor per månad, beroende på bindningstid.

Streama Europa Conference League hos Telia

Telia inkluderar Europa Conference League i sitt utbud genom ett samarbete med Disney Plus. Det innebär att du kan lägga till Europa Conference League i din Telia-abonnemang och följa matcherna tillsammans med andra tjänster som Telia erbjuder.

Streama Europa Conference League hos Allente

Allente har också Europa Conference League i sitt utbud tack vare sitt samarbete med Disney Plus. Precis som hos Telia kan du lägga till Europa Conference League i ditt Allente-abonnemang mot en extra kostnad och få tillgång till alla matcher från turneringen.

Europa Conference League matcher streaming

Matcher, spelschema och format

Europa Conference League har ett omfattande format med 141 matcher totalt från gruppspel till final. Matcherna spelas på torsdagar, parallellt med Europa League, vilket ger fansen en hel kväll av europeisk fotboll. Turneringen har ett unikt upplägg där lag från mindre ligor får chansen att möta varandra, samtidigt som vissa större lag också tävlar om en europeisk titel.

Om UEFA Europa Conference League

Turneringen skapades 2021 som ett sätt att erbjuda fler klubbar möjligheten att tävla på europeisk nivå. Lagen som deltar är de som inte kvalificerat sig för Champions League eller Europa League, men som ändå presterat väl i sina inhemska ligor. Europa Conference League ger dessa klubbar en chans att vinna en internationell titel, samt möjlighet att kvalificera sig till nästa säsongs Europa League.

Att vinna Europa Conference League är av stor betydelse för de deltagande klubbarna. Det innebär inte bara en europeisk titel, utan även en plats i historien som vinnare av UEFA:s nya turnering. AS Roma var det första laget att vinna turneringen följt av engelska West Ham United.

UEFA Conference League är en turnering som snabbt blivit en viktig del av den europeiska fotbollskalendern och erbjuder spännande matcher och oförutsägbara resultat. Oavsett vilket lag du följer, ger denna turnering en chans att uppleva europeisk fotboll på hög nivå

Vanliga frågor om streaming av UEFA Conference League

Hur ser jag Conference League?

Disney Plus har köpt rättigheterna till att visa matcherna från Conference League. Ett abonnemang hos dem krävs, de har dock inget extra paket för sport. Utan detta ingår i deras Standard och Premium paket. Vilket gör det till en av de mest prisvärda streamingtjänsterna när det kommer till sport.

Vad kostar det att streama Conference League?

Via Disney Plus kan du streama Conference League från 89 kronor per månad.

Kan jag köpa matcher via PPV från Conference League?

Disney Plus har ingen PPV lösning i dagsläget. Det är därmed inte möjligt att köpa via deras streamingtjänst.

När spelas Conference League?

Conference Leagues nya seriespel (som ersatt gruppspel) startar i slutet av september. Slutspelet startar sedan i februari nästa år och avslutas i april/maj med Conference League finalen. Turneringen spelas parallellt med Europa League och Champions League.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Conference League & Disney Plus. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 89 kr mån

Pris från 299 kr mån

Pris från 349 kr mån