Streaming Fotboll

STREAMA LA LIGA

La Liga, Spaniens högstaliga i fotboll, är en av de mest prestigefyllda och spännande ligorna i världen. Med storklubbar som Real Madrid, Barcelona och Atlético Madrid är La Liga känd för sin tekniska briljans, intensiva matcher och världsstjärnor på planen. Genom historien har ligan varit hem åt några av fotbollens största namn, vilket gör den till ett måste att följa för alla fotbollsälskare.

La Liga matcher live i Sverige

La Liga har ett enormt följe både i Spanien och globalt. Ligan lockar miljontals tittare varje vecka, särskilt under de stora klassiska derbyna som El Clásico mellan Real Madrid och Barcelona. Svenskt intresse för La Liga är också starkt, då många av världens bästa spelare, som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, har under många år dominerat i ligan.

Den intensiva konkurrensen i toppen och spännande matcher varje vecka bidrar till ett ökat tittarintresse kring La Liga. Där främst storklubbarna Real Madrid, Barcelona och Athletico Madrid drar till sig ett stort intresse. Men även många andra klubbar europavinnarna Sevilla, samt Villareal, Real Sociedad och Valencia.

Vart streamar jag La Liga?

I Sverige är TV4 Play den officiella streamingtjänsten som har rättigheterna att visa La Liga. Genom TV4 Play kan du följa hela säsongen, från ligastarten till säsongens sista spännande omgångar. Oavsett om du vill se klassiska derbyn eller matcher mellan mittenlagen, kan du streama dem via TV4 Play.

Strema La Liga på TV4 Play

TV4 Play Sport
I detta paket som är TV4:s grundpaket för sport får du tillgång till La Liga, Serie A, Allsvenskan, Superettan och Svenska Cupen. Förutom dessa fotbollsligor får du även alla Sveriges landskamper i fotboll, samt annat kul som ATP Tour, NFL, NBA, WRC, SDHL. Sedan ingår alltid filmer och serier från TV4 Play i detta paket.

Pris 349 kronor per månad utan bindningstid men med reklam, och 399 kronor utan reklam. Med 12 månaders bindningstid får du det för 249 kronor per månad och 299 kronor per månad om du vill ha utan reklam.

TV4 Play Total
I detta paket som är TV4 Plays största sportpaket får du allt som ingår i TV4 Play Sport. Dessutom får du tillgång till att streama SHL och Hockeyallsvenskan.

Pris från 499 kronor per månad med 12 månaders bindningstid och med reklam. Utan reklam kostar det 549 kronor per månad. Önskar du utan bindningstid och utan reklam är priset 599 kronor per månad.

Streamingpaket La Liga

Andra streamingtjänster som visar La Liga

Förutom TV4 Play finns det flera andra streamingtjänster där du kan se hela eller delar av La Liga under säsongen.

Streama La Liga hos Telia

Genom Telias samarbete med TV4 Play kan du lägga till La Liga i ditt befintliga abonnemang och följa varje omgång av den spanska fotbollsligan. Med Telia får du en kombination av sport, film och serier, vilket gör det enkelt att se La Liga samtidigt som du får tillgång till annat innehåll.

Streama La Liga hos Allente

Allente erbjuder också La Liga genom sitt samarbete med TV4 Play. Du kan enkelt lägga till La Liga i ditt Allente-paket för att följa de största matcherna i Spanien, inklusive klassiska derbyn mellan lag som Real Madrid och Barcelona. Allente ger dig dessutom möjlighet att kombinera La Liga med andra sporter och underhållning i deras breda utbud.

Streama La Liga hos Tele2

Tele2 erbjuder också möjligheten att streama La Liga via sitt avtal med TV4 Play. Du kan enkelt lägga till La Liga i ditt abonnemang och få tillgång till en av världens mest prestigefyllda ligor, där toppklubbar som Atlético Madrid, Real Madrid och Barcelona kämpar om titeln.

La Liga matcher i Sverige

Matcher och speldagar

La Liga-säsongen sträcker sig från augusti till maj och består av 38 omgångar med totalt 380 matcher. Matcherna spelas främst på helgerna, men det förekommer även veckomatcher under säsongen. Med ständigt tät konkurrens om titeln, Champions League-platserna och för att undvika nedflyttning, är varje match viktig.

La Liga – Historia och betydelse

Grundad 1929 är La Liga en av de mest framgångsrika och historiskt rika ligorna i Europa. Ligan har fostrat några av de största spelarna genom tiderna, som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Alfredo Di Stéfano och Zinedine Zidane. Att vinna La Liga innebär inte bara att få nationell ära, utan också kvalificering till Champions League, Europa League eller Conference League– något som är avgörande för klubbarnas ekonomiska och sportsliga framgångar.

Bland tidigare vinnare dominerar Real Madrid och Barcelona, som har samlat flest titlar genom åren. Även Atlético Madrid har blivit en kraft att räkna med och har vunnit ligan flera gånger under de senaste decennierna. La Liga fortsätter att vara en liga fylld med drama, teknik och passion – perfekt för alla fotbollsfans som vill uppleva toppfotboll i världsklass.

Vanliga frågor om streaming av La Liga

Hur ser jag La Liga i Sverige?

TV4 Play har sändningsrättigheterna till La Liga, så du ser matcherna lättast via deras streamingtjänst. Alternativ att du tecknar den via Tele2, Telia eller Allente.

Vad kostar det att streama La Liga matcher?

La Liga ingår i TV4 Plays Sportpaket som ligger från 249 kronor per månad i kostnad.

Går det att se La Liga gratis?

Nej, det finns ingen laglig streamingtjänst i Sverige som visar La Liga gratis.

När spelas La Liga?

La Liga spelas mellan augusti och maj. Säsongen inleds den 15 augusti och avslutas med den sista omgången den 25 maj.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Serie A & TV4 Play. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 249 kr mån

Pris från 299 kr mån

Pris från 349 kr mån