Streaming Fotboll

STREAMA BUNDESLIGA

Bundesliga, Tysklands högsta fotbollsliga, är en av Europas mest populära och välkända ligor. Med storklubbar som Bayern München, Borussia Dortmund och RB Leipzig är Bundesliga känd för sitt höga tempo, intensiva atmosfär och lojala supportrar. Ligan har under årtionden varit hem åt både internationella stjärnor och tyska landslagsikoner, vilket gör den till en liga med enormt fotbollsintresse.

Bundesliga matcher live i Sverige

Bundesliga är en liga med stort intresse både i Tyskland och globalt. Den lockar miljontals tittare varje vecka, inte bara tack vare storlagen utan också för sin intensiva och underhållande spelstil. Ligan är även känd för sina höga publiksiffror på arenorna, där vissa av Europas mest passionerade supportrar hejar fram sina lag. Svenska fans har också ett växande intresse för Bundesliga, där flera svenska spelare har gjort avtryck under åren.

Vart streamar jag Bundesliga?

I Sverige är Viaplay den officiella streamingtjänsten som har rättigheterna att visa alla matcher från Bundesliga. Genom Viaplay kan du se varje omgång, inklusive de mest spännande matcherna mellan topplagen och intressanta möten längre ner i tabellen.

Strema Bundesliga på Viaplay

Viaplay Medium
För dig som främst vill följa Bundesliga men inte behöver Viaplays största paket, är Viaplay Medium ett bra alternativ. Här får du tillgång till flera Bundesliga-matcher, särskilt de som sänds på TV6. Utöver Bundesliga kan du även streama fotboll från Europa League, Europa Conference League och FA Cupen.

Priset för Viaplay Medium är 399 kronor per månad, eller 299 kronor per månad med 12 månaders bindningstid.

Viaplay Total
Med Viaplay Total får du hela sportutbudet från Viaplay, inklusive tillgång till alla matcher från Bundesliga. Paketet inkluderar både försnack, eftersnack och fullständiga höjdpunkter från ligan. Med detta paket missar du inget från Bundesliga-säsongen. Utöver Bundesliga kan du även njuta av fotboll från Premier League, FA Cupen, Europa League, Europa Conference League och Ligacupen. Förutom fotboll erbjuder Viaplay Total också sporter som NHL, Formel 1, PGA Tour, UFC och mycket mer.

Priset för Viaplay Total är 699 kronor per månad utan bindningstid.

Bundesliga Streamingpaket

Andra streamingtjänster som visar Bundesliga

Förutom Viaplay finns det flera andra streamingtjänster där du kan se hela eller delar av Bundesliga under säsongen.

Streama Bundesliga hos Allente

Allente erbjuder Bundesliga som en del av sitt utbud tack vare sitt samarbete med Viaplay. Genom att lägga till Viaplay i ditt Allente-abonnemang kan du följa varje omgång av Bundesliga, med möjlighet att njuta av tysk toppfotboll. Utöver Bundesliga får du även tillgång till andra sporter och underhållning som ingår i Allentes paket, vilket gör det till en komplett lösning för sportfantaster.

Streama Bundesliga hos Telia

Telia inkluderar också Bundesliga i sitt utbud genom sitt samarbete med Viaplay. Med Telia kan du enkelt addera Viaplay till ditt abonnemang och få tillgång till samtliga Bundesliga-matcher. Utöver fotbollen erbjuder Telia ett brett urval av film, serier och annan underhållning, vilket ger dig en komplett streamingupplevelse.

Matcher Bundesliga Sverige

Matcher och speldagar

Bundesliga-säsongen sträcker sig från augusti till maj och består av totalt 34 omgångar med 18 lag som möts två gånger om. Matcherna spelas vanligtvis på helgerna, men det förekommer även veckomatcher, särskilt under täta spelscheman. Kampen om titeln, Europaplatser och att undvika nedflyttning skapar dramatik under hela säsongen, vilket gör varje match till en spännande upplevelse.

Bundesliga – Historia

Bundesliga grundades 1963 och har sedan dess utvecklats till en av Europas starkaste ligor. Ligan har producerat några av världens bästa spelare och tränare, och den tyska fotbollen har varit framgångsrik på både klubb- och landslagsnivå. Bundesliga är känd för sin höga taktiska nivå och sina talangutvecklingsprogram, vilket gör den till en liga där unga spelare kan utvecklas och briljera.

Bayern München är den mest framgångsrika klubben i Bundesligas historia och har vunnit en stor majoritet av titlarna under de senaste årtiondena. Dock har andra klubbar som Borussia Dortmund och VfL Wolfsburg också haft framgångar. Att vinna Bundesliga ger inte bara ära, utan också kvalifikation till Champions League, vilket är avgörande för lagens ekonomiska och sportsliga framgång.

Vanliga frågor om streaming av Bundesliga

Hur ser jag Bundesliga?

Viaplay innehar sändningsrättigheterna till Bundesliga, så du ser matcherna lättast via deras streamingtjänst. Alternativ att du tecknar den via samarbeten Telia eller Allente.

Vad kostar det att streama Bundesliga?

Bundesliga ingår i Viaplays Medium paket som ligger från 299 kronor per månad i kostnad.

Är det gratis att se Bundesliga?

Nej, det finns ingen laglig streamingtjänst i Sverige som visar Bundesliga gratis.

När spelas Bundesliga?

Bundesliga spelas mellan augusti och maj. Säsongen inleds den 23 augusti och avslutas med den sista omgången den 17 maj.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Bundesliga & Viaplay. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 299 kr mån

Pris från 349 kr mån