Streaming Fotboll

STREAMA FA Cupen

Ligacupen, officiellt känd som Carabao Cup efter sin huvudsponsor, är en av Englands mest prestigefyllda fotbollsturneringar, endast överträffad i popularitet av Premier League och FA Cupen. Turneringen, som startade 1960, är en viktig del av den engelska fotbollssäsongen och erbjuder en plattform för lag från hela engelska ligasystemet att konkurrera om ett eftertraktat trofé. Den kännetecknas av sitt intensiva spel och har ofta bjudit på dramatiska matcher och överraskande resultat.

FA Cupen live i Sverige

FA Cupen, officiellt kallad The Football Association Challenge Cup, är den äldsta fotbollsturneringen i världen, grundad 1871. Det är en av de mest prestigefyllda turneringarna inom engelsk fotboll och erbjuder både professionella och amatörlag möjligheten att tävla om en historiskt viktig trofé.

Genom åren har FA Cupen blivit känd för sina oförutsägbara resultat, där mindre klubbar ofta överraskar genom att slå ut större, mer etablerade lag. Denna oväntade dramatik gör FA Cupen till en turnering älskad av fotbollsfans världen över.

Var kan du streama FA Cupen?

I Sverige har Viaplay exklusiva rättigheter att visa FA Cupen, precis som med Premier League och Ligacupen. Med ett abonnemang på Viaplay kan du se matcherna från FA Cupen under säsongen. Viaplay erbjuder omfattande bevakning av turneringen, inklusive live-sändningar av matcherna, försnack, eftersnack och höjdpunkter.

Viaplay Medium
Genom Viaplay får du tillgång till hela FA Cupen, och du kan följa turneringen direkt på din dator, mobil eller TV. Förutom FA Cupen får du också i detta abonnemang tillgång till The Championship, Ligacupen och Bundesliga.

Priset för Viaplay Medium är 399 kronor per månad, eller 299 kronor per månad med 12 månaders bindningstid.

Viaplay Total
Med Viaplay Total får du hela sportutbudet från Viaplay, vilket inkluderar all engelsk toppfotboll. Utöver FA Cupen kan du även njuta av fotboll från Premier League, Ligacupen, Europa League, Europa Conference League och Bundesliga. Med andra ord det perfekta paketet för den som älskar engelsk fotboll. Förutom fotboll erbjuder Viaplay Total också sporter som NHL, Formel 1, PGA Tour, UFC och mycket mer.

Priset för Viaplay Total är 699 kronor per månad utan bindningstid.

Streamingpaket FA Cupen

FA Cupen historia

FA Cupen har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1871 och har varit en central del av den engelska fotbollskulturen i över 150 år. Turneringen är unik i det att den är öppen för både professionella och amatörlag, vilket ger mindre klubbar en chans att möta några av de största lagen i landet. Det är just denna möjlighet till skrällar och oväntade resultat som ger FA Cupen sin speciella charm och lockar både supportrar och spelare.

FA Cupen har genom åren sett många minnesvärda ögonblick. Från klassiska matcher på Wembley till oförglömliga skrällar där små lag har besegrat de stora giganterna. För de största klubbarna, som Arsenal, Manchester United och Liverpool, har FA Cupen varit en central del av deras trofésamlingar, men även mindre lag som Wigan och Portsmouth har chockat genom att vinna turneringen.

FA Cupens storhet

För många klubbar, särskilt de från lägre divisioner, är FA Cupen en chans att få synas och kanske säkra en ekonomiskt viktig match mot ett Premier League-lag. För de största klubbarna erbjuder turneringen ytterligare en möjlighet att vinna en prestigefylld titel, och för spelarna är det ett tillfälle att skriva in sig i historieböckerna. FA Cupens final på Wembley är en av de mest betydelsefulla matcherna på den engelska fotbollskalendern, och att lyfta FA Cupen är en dröm för både spelare och supportrar.

FA Cupen är inte bara en trofé – den är en del av Englands fotbollssjäl och en turnering som fortsätter att engagera fotbollsfans runt om i världen.

Vanliga frågor om streaming av FA Cupen

Hur ser jag Ligacupen?

Via Viaplays sportutbud kan du få tillgång till Ligacupen och annan engelsk toppfotboll.

Vad kostar det att se Ligacupen matcher?

Via Viaplay tecknar du abonnemang från 299 kronor per månad.

Är det gratis att se Ligacupen?

Nej, det finns ingen laglig streamingtjänst i Sverige som visar Ligacupen gratis.

Hur många lag spelar Ligacupen?

Totalt är det 92 lag som deltar från de fyra högsta ligorna i England.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Carabao Cup & Viaplay. Streamat.se sammanställer endast information för att underlätta för användare.

Innehåll

Pris från 299 kr mån