Om Oss

Who We Are?

DIN PERSONLIGA STREAMINGTJÄNST

Vi är ett gäng entusiaster inom filmvärlden och vi startade Streamat på grund av att det idag finns en uppsjö av streamingtjänster online med otaligt många tv-serier och filmer att välja mellan. Det finns så mycket att titta på att det kan vara svårt att veta var du ska börja. Ofta slutar det med att du sitter där och zappar runt sida efter sida långa stunder innan du väl hittar något som du vill streama. Vår vision med Streamat är att hjälpa dig slippa lägga alla dessa onödiga stunder på att leta efter något att titta på. 

Här delar vi med oss av bland annat:

  • Kontinuerliga tips om serier och filmer från Netflix utbud, HBO Nordic, ViaPlay/ViaPlay filmer.
  • Rekommendationer och färska nyheter om allt som rör de olika streamingtjänsterna.
  • Topplistor med bland annat de 50 bästa filmerna på Netflix och HBO Nordics mest omtyckta serier och mycket mer.
  • Vi tipsar dig om ViaPlays grymma utbud av sport-streaming.
 

Vi förser alla sportfans med de absolut viktigaste sportevenemangen som kan följas på TV i realtid och ser samtidigt till att hålla dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden (även på andra streamingtjänster än bara ViaPlay). 

Vårt mål är att ge dig rekommendationer som leder dig fram till din nästa favorit serie eller film – utan att du ska behöva lägga ner massa tid på att hitta guldkornen, istället hjälper vi dig med det! Vi antar att du är lika trött på zappandet som vi är? Vi ser till att minimera din tid på att söka och samlar allt på en samlad plats åt dig att du enklare kan hålla dig uppdaterad! 

SENASTE NYHETERNA INOM STREAMINGVÄRLDEN!

Här ser vi till att hålla dig informerad om den senaste utvecklingen kring Netflix utbud, ViaPlay, HBO Nordic, ViaPlay och ViaPlay filmer samt andra streamingtjänster där du kan streama dina favoritfilmer och serier lagligt i Sverige. Det kommer regelbundet uppdateringar om nya serier och filmer som vi kontinuerligt och ofta uppdaterar om. Genom att hålla koll på Streamat.se så får du ta del av alla nyheter och uppdateringar helt rykande färska på en och samma plats – utan att behöva scrolla runt på flera olika sidor. Vad som gör oss unika i jämförelse med många andra plattformar som ger streaming-tips är att vi inte bara ger dig tips och nyheter utan även guider till hur du använder olika streamingtjänster online, tips om VPN-tjänster och annat som underlättar och skapar en bättre streaming-upplevelse för dig. Vi skriver inte heller några recensioner av några filmer och serier. Vi ser snarare till att hålla dig uppdaterad via en sammanslagen version av många olika tips, personliga rekommendationer, IMDB och Rottentomatoes där vi betygsätter olika serier och filmer genom att sammanslå denna samlade information.

BETYGSÄTTER OLIKA FILMER OCH SERIER

Varför vi betygsätter de filmer och serier som vi skriver om på Streamat istället för att skriva hela recensioner är för att det visar en mer rättvis bild om vad konsumenterna runt om i landet tycker om att titta på. Vi sätter därför betyg för att ge en rättvisare bild av en större helhet från flera trovärdiga källor, istället för en personlig recension. Vi är också helt fristående från någon annan part och vi skapade bara Streamat.se för att göra streamingen enklare.

Netflix är utan tvekan vår största och mest använda streamingtjänst i Sverige och här kommer du att hitta rykande färska nyheter från Netflix utbud. Men det betyder inte att de alltid är bäst och ofta så hittar man godbitar på andra streamingtjänster. Du kan därför lita på att vi kommer att tipsa om allt som går att streama som är värt att tittas på – även från de andra större streamingtjänsterna (HBO Nordic, ViaPlay etc.). Vill ni komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan, eller mejla oss på hi@streamat.se.
Last modified: mars 28, 2023

Kommentarerna är tyvärr avstängda.

Close