Streama Allsvenskan – Så här gör du!

Allsvenskan Stream

Vilka bra alternativ av allsvenskan stream finns det att tillgå? Vi kommer i denna guide gå igenom de bästa sättet du kan streama allsvenskan gratis, samt även de olika betalda vägarna att streama fotboll på.  

Allsvenskan är Sveriges högsta division för fotboll, tävlingen håller på under såväl hösten som under vår och sommar och har gjort det sedan 1924/1925. Nästan hundra år senare är vi fortfarande lika taggade på att se Allsvenskan i sin storslagenhet. För dig som vill kunna njuta av de bästa matcherna med dina favoritlag, vill du förmodligen veta hur du kan streama Allsvenskan. Det är vida känt att Dplay köpt upp rättigheterna för att visa Allsvenskan. De har rättigheter fram till 2025, vilket innebär att Dplay egentligen är det enda lagliga alternativet där du kan se Allsvenskan live stream. Som du säkert är medveten om är Dplay en streamingtjänst som kostar pengar och priserna för deras abonnemang har dessutom ökat under senaste år (varav deras sportabonnemang är de dyraste). 

Dplay har nu bytt namn och går under Discovery+ – nytt namn, samma underhållning, sport och tv-kanaler som du älskar! 

Streama Allsvenskan Gratis

Om du väljer att streama Allsvenskan gratis gör du förmodligen en så kallad fulstreaming. Alltså du streamar material som du vet saknar godkännande från upphovsmannen. Dplay har som vi nämnde ovan köpt alla rättigheter för att få visa Allsvenskan ända fram till 2025. Det finns alltså inga andra lagliga alternativ att streama allsvenskan gratis på. Men som tur är finns det sätt att lura systemet, bland annat genom att besöka ett Betting hemsida för att hitta bra allsvenskan stream

Vi rekommenderar Unibet för att streama Allsvenskan gratis.

Du behöver inte spela på betting och odds bara för att kunna njuta av att streama fotboll gratis. Tvärtom behöver du oftast bara skapa ett konto hos spelbolaget, eventuellt sätta in några kronor på ditt spelkonto och sedan har du full tillgång till att streama alla matcher. Och inte bara Allsvenskan stream, du får även tillgång till många andra sporter. De största bettingbolagen som brukar streama Allsvenskan och andra stora turneringar är Unibet, Bettson och Bet365. Hur mycket pengar du behöver ha på spelkontot varierar, vissa kräver endast att balansen är positiv, då räcker det med att sätta in t.ex. 100 kronor. 

Allsvenskan Tabell - Håll Koll

Under Allsvenskan Tabell spelas runt 22 matcher per lag, vilket blir en hel del matcher att ha koll på. Genom att spana in Allsvenskans tabell kan du enkelt se hur det går för de olika lagen, vem som vann med hur mycket och när matchen spelas/spelades. Tabellen hittar du bland annat hos Svenskfotboll.se. När du väl vet vilket datum ditt favoritlag spelar är det bra om du redan vet vart du tänker se Allsvenskan, exempelvis hos Dplay eller via ett bettingbolag.

Streama Fotboll med Discovery+

När Allsvenskan drar igång vill du råka bli sittande framför ett laggande program precis vid de nerviga minuterna. För dig som vill kunna se Hammarby stream free är bettingsajter förmodligen ditt bästa alternativ, men det är inte säkert att kvaliteten är i världsklass. Det kan vara smartare att teckna ett abonnemang hos Discovery+ för 349 kronor i månaden. Då ingår nämligen:

 •       Utvalt innehåll från Discovery+
 •       Samtlig underhållning (samt alla dokumentärer som Dplay erbjuder)
 •       Exklusiva förhandsvisningar
 •       Utvalda sporter som exempelvis UEFA Europa League
 •       Discovery kanaler
 •       Hela Allsvenskan samt Superettan

Dessutom behöver du inte vara orolig över att signa upp dig för ett år. Discovery+ saknar bindningstid vilket innebär att du kan betala en månad för att följa det mest spännande och sedan säga upp abonnemanget om du vill. Dock är just detta prispaket rätt förmånligt eftersom både filmer och serier samt sport ingår i priset. Visst, du kan inte se Allsvenskan stream gratis, men å andra sidan har du möjlighet att se samtliga matcher i Allsvenskan i hög upplösning. Om du ändå inte känner att du vill eller kan lägga pengarna på ett abonnemang hos Discovery+ finns det ytterligare ett sätt att se Allsvenskan gratis. Vi har tagit hjälp av tråden för Allsvenskan stream hos Reddit.

Allsvenskan Stream Gratis - Tips!

Planerar du på att använda dig ett gratis alternativ när du tänkt streama allsvenskan gratis så bör vi gå igenom lite tips innan du gör detta.

Reddit är ett stort internetforum där användare kan skriva till varandra om alla typer av ämnen. Man skapar olika trådar där användare diskuterar olika ämnen. Här har det givetvis skrivits flitigt om hur allsvenskan stream samt du streamat fotboll gratis. Många av tipsen handlar om att gå via ett Spelbolag, vilket vi också gick igenom högre upp i texten. Anledningen till varför det är bra beror på att du sällan behöver betala ett enda öre. Det går dessutom supersnabbt att skapa ett konto. Sedan har du vanligtvis tillgång till samtliga matcher i Allsvenskan och dessutom många andra stora turneringar som UFC och NHL. Ett annat tips är att se allsvenskan gratis är söka upp och välja ut ”tvivelaktiga” streamingsajter. Dessa är förmodligen inte lagliga, men om du använder ett VPN (virtuellt privat nätverk) kan du skydda din identitet på nätet. VPN:et ser dessutom till att kryptera all information och gör dig i princip osynlig online. Det är viktigt att skydda dig själv när du besöker den här typen av streamingsajter, inte minst på grund av den aggressiva annonsering som ofta härjar på den här sortens sidor. Några exempel på streamingsidor som ofta erbjuder dig möjligheten att streama fotboll gratis är bland annat Batmanstream, Streamhunter,  Hesgoal.com samt Rojadirecta. Dessa sidor är så kallade fulstreaming och inget vi rekommenderar dig att använda. 

Hesgoal Fotboll - Streama Fotboll!

Hesgoal är en sida som erbjuder ett flertal möjligheter att streama fotboll. Här man streama allsvenskan samt andra fotbollsmatcher live som du annars inte kan vanligtvis hitta. Kvalitén på sidan är ganska bra och du kan streama ett stort utbud av fotboll direkt i din mobil. Vidare denna sida är tillåten då de sätter sig lite emot de sporträttigheter som större mediahus har är inget vi sätter ord på – utan vi rekommenderar givetvis att man skall använda sig av ett lagligt alternativ som är nämnt ovan när du planerar att streama allsvenskan. 

Allsvenskan stream

Nya regler för Allsvenskan

Inför starten av Allsvenskan och Superettan har man infört en rad nya regeländringar, exempelvis gällande handsregeln. Det är IFAB (International Football Association Board) som beslutat om de ändringar som ska göras i regelverket, totalt handlar det om 14 ändringar. Här kommer en kortare beskrivning av dessa:

 1.     Målställning samt ribba får vara en kombination av kvadratisk, rektangulär, rund eller eliptisk.

 2.     När det kommer till straffsparkstävlingar kommer inte längre varningar som gult kort och tillsägningar att följa med. Har en spelare redan fått en varning under matchen får han alltså inte delta i straffläggningen.

 3.     Vid straffläggning kommer straffsparken registreras som ogiltig om målvakten och fotbollsspelaren som lägger straffen bryter mot reglerna under samma gång.

 4.     Om en fotbollsspelare i offside tar emot en boll efter att den spelats mot motspelarens hand (på ett icke tillåtet sätt) kommer hen inte vinna några fördelar.

 5.     Handsregeln har förändrats, numer ska gränsen mellan arm och axel istället definieras som armhålans botten.

 6.     Tidigare handsregler sa att en oavsiktlig kontakt mellan en anfallande spelares hand och fotbollen bara får bestraffning om han gjort mål eller fått en målchans. De nya reglerna gör dock gällande att detta endast gäller om det skett precis före målet eller chansen till målet.

 7.     Skulle en målvakt råka vara när bollen en andra gång (efter att spelet har återupptagits) och genom detta råkar stoppa en boll som kan haft målchans, kommer han att varnas (om det handlar om ett lovande anfall) eller till och med utvisas (om bollen hade målchans).

 8.     Samtliga regelbrott som stoppar ett anfall som verkar lovande, kommer att bestraffas med varning.

 9.     Skulle domaren tillåta en snabb frispark, exempelvis om en spelare stoppat ett lovande anfall, kommer varningen numer inte att utdelas.

 10. Om en spelare skulle stoppa ett lovande anfall och domaren använder sig av fördelsregeln (och spelet kan fortsätta), delas inte någon varning ut.

 11. Om spelare inte håller sig på fyra meters avstånd från nedsläppet delas varning ut.

 12. Skulle målvakten gjort ett regelbrott under straffläggning bestraffas inte det, såvida målvaktens agerande inte påverkat situationen. Det kan exempelvis handla om att straffen missar målet eller studsar mot målet (men utan att vara nära målvakten).

 13. När det kommer till straffläggningar får målvakten alltid först en erinran (en formlös tillrättavisning) för första regelbrottet och en varning för andra.

 14. Skulle målvakt och fotbollsspelaren som lägger straffen ha begått ett regelbrott under samma tillfälle kommer fotbollsspelaren att tilldelas en varning och ges en indirekt frispark

Så, då har vi koll på det senaste inför Allsvenskan. Den här ligan är verkligen något speciellt, särskilt med tanke på att det sällan är samma lag som vinner. Detta skapar större spänning. 

(Visited 3 224 times, 1 visits today)
Last modified: december 9, 2021

Kommentarerna är tyvärr avstängda.

Close