Streama Allsvenskan – Så här gör du!

Streama SHL gratis i Sverige – Så gör du!

Allsvenskan är Sveriges högsta division för fotboll, tävlingen håller på under såväl hösten som under vår och sommar och har gjort det sedan 1924/1925. Nästan hundra år senare är vi fortfarande lika taggade på att se Allsvenskan i sin storslagenhet. För dig som vill kunna njuta av de bästa matcherna med dina favoritlag, vill du förmodligen veta hur du kan streama Allsvenskan. Det är vida känt att Dplay köpt upp rättigheterna för att visa Allsvenskan. De har rättigheter fram till 2025, vilket innebär att Dplay egentligen är det enda lagliga alternativet där du kan se Allsvenskan live stream. Som du säkert är medveten om är Dplay en streamingtjänst som kostar pengar och priserna för deras abonnemang har dessutom ökat under senaste år (varav deras sportabonnemang är de dyraste). Finns det verkligen inga andra alternativ till Allsvenskan stream?

Jodå, vi ska nog kunna hitta några bra alternativ.

Allsvenskan free live stream

Om du väljer att streama Allsvenskan gratis gör du förmodligen en så kallad fulstreaming. Alltså du streamar material som du vet saknar godkännande från upphovsmannen. Dplay har som vi nämnde ovan köpt alla rättigheter för att få visa Allsvenskan ända fram till 2025. Det finns alltså inga andra lagliga alternativ. Men som tur är finns det sätt att lura systemet, bland annat genom att streama allsvenskan gratis hos bettingbolag. 

Du behöver inte spela på betting och odds bara för att kunna njuta av att streama fotboll gratis. Tvärtom behöver du oftast bara skapa ett konto hos spelbolaget, eventuellt sätta in några kronor på ditt spelkonto och sedan har du full tillgång till att streama alla matcher. Och inte bara Allsvenskan, du får även tillgång till många andra sporter. De största bettingbolagen som brukar streama Allsvenskan och andra stora turneringar är Unibet, Bettson och Bet365. Hur mycket pengar du behöver ha på spelkontot varierar, vissa kräver endast att balansen är positiv, då räcker det med att sätta in en krona.

Håll koll på dina favoritspelare genom Allsvenskan tabell

Under Allsvenskan spelas runt 22 matcher per lag, vilket blir en hel del matcher att ha koll på. Genom att spana in Allsvenskans tabell kan du enkelt se hur det går för de olika lagen, vem som vann med hur mycket och när matchen spelas/spelades. Tabellen hittar du bland annat hos Svenskfotboll.se. När du väl vet vilket datum ditt favoritlag spelar är det bra om du redan vet vart du tänker se Allsvenskan, exempelvis hos Dplay eller via ett bettingbolag.

Streama fotboll i världsklass i hög kvalitet

När Allsvenskan drar igång vill du råka bli sittande framför ett laggande program precis vid de nerviga minuterna. För dig som vill kunna se Hammarby stream free är bettingsajter förmodligen ditt bästa alternativ, men det är inte säkert att kvaliteten är i världsklass. Det kan vara smartare att teckna ett abonnemang hos Dplay för 349 kronor i månaden. Då ingår nämligen:

 •       Utvalt innehåll från Dplay
 •       Samtlig underhållning (samt alla dokumentärer som Dplay erbjuder)
 •       Exklusiva förhandsvisningar
 •       Utvalda sporter som exempelvis UEFA Europa League
 •       Discovery kanaler
 •       Hela Allsvenskan samt Superettan

Dessutom behöver du inte vara orolig över att signa upp dig för ett år. Dplay saknar bindningstid vilket innebär att du kan betala en månad för att följa det mest spännande och sedan säga upp abonnemanget om du vill. Dock är just detta prispaket rätt förmånligt eftersom både filmer och serier samt sport ingår i priset. Visst, du kan inte se Allsvenskan stream gratis, men å andra sidan har du möjlighet att se samtliga matcher i Allsvenskan i hög upplösning. Om du ändå inte känner att du vill eller kan lägga pengarna på ett abonnemang hos Dplay finns det ytterligare ett sätt att se Allsvenskan gratis. Vi har tagit hjälp av tråden för Allsvenskan stream hos Reddit.

Tips för var du streamar Allsvenskan gratis

Reddit är ett stort internetforum där användare kan skriva till varandra om alla typer av ämnen. Man skapar olika trådar där användare diskuterar olika ämnen. Här har det givetvis skrivits flitigt om hur du streamar Allsvenskan gratis. Många av tipsen handlar om att gå via ett bettingbolag, vilket vi också gick igenom högre upp i texten. Anledningen till varför det är bra beror på att du sällan behöver betala ett enda öre. Det går dessutom supersnabbt att skapa ett konto. Sedan har du vanligtvis tillgång till samtliga matcher i Allsvenskan och dessutom många andra stora turneringar som UFC och NHL. Ett annat tips är att söka upp och välja ut ”tvivelaktiga” streamingsajter. Dessa är förmodligen inte lagliga, men om du använder ett VPN (virtuellt privat nätverk) kan du skydda din identitet på nätet. VPN:et ser dessutom till att kryptera all information och gör dig i princip osynlig online. Det är viktigt att skydda dig själv när du besöker den här typen av streamingsajter, inte minst på grund av den aggressiva annonsering som ofta härjar på den här sortens sidor. Några exempel på streamingsidor som ofta erbjuder Allsvenskan stream gratis är bland annat Batmanstream och Hesgoal.com. 

Allsvenskan stream

Nya regler för Allsvenskan

Inför starten av Allsvenskan och Superettan har man infört en rad nya regeländringar, exempelvis gällande handsregeln. Det är IFAB (International Football Association Board) som beslutat om de ändringar som ska göras i regelverket, totalt handlar det om 14 ändringar. Här kommer en kortare beskrivning av dessa:

 1.     Målställning samt ribba får vara en kombination av kvadratisk, rektangulär, rund eller eliptisk.
 2.     När det kommer till straffsparkstävlingar kommer inte längre varningar som gult kort och tillsägningar att följa med. Har en spelare redan fått en varning under matchen får han alltså inte delta i straffläggningen.
 3.     Vid straffläggning kommer straffsparken registreras som ogiltig om målvakten och fotbollsspelaren som lägger straffen bryter mot reglerna under samma gång.
 4.     Om en fotbollsspelare i offside tar emot en boll efter att den spelats mot motspelarens hand (på ett icke tillåtet sätt) kommer hen inte vinna några fördelar.
 5.     Handsregeln har förändrats, numer ska gränsen mellan arm och axel istället definieras som armhålans botten.
 6.     Tidigare handsregler sa att en oavsiktlig kontakt mellan en anfallande spelares hand och fotbollen bara får bestraffning om han gjort mål eller fått en målchans. De nya reglerna gör dock gällande att detta endast gäller om det skett precis före målet eller chansen till målet.
 7.     Skulle en målvakt råka vara när bollen en andra gång (efter att spelet har återupptagits) och genom detta råkar stoppa en boll som kan haft målchans, kommer han att varnas (om det handlar om ett lovande anfall) eller till och med utvisas (om bollen hade målchans).
 8.     Samtliga regelbrott som stoppar ett anfall som verkar lovande, kommer att bestraffas med varning.
 9.     Skulle domaren tillåta en snabb frispark, exempelvis om en spelare stoppat ett lovande anfall, kommer varningen numer inte att utdelas.
 10. Om en spelare skulle stoppa ett lovande anfall och domaren använder sig av fördelsregeln (och spelet kan fortsätta), delas inte någon varning ut.
 11. Om spelare inte håller sig på fyra meters avstånd från nedsläppet delas varning ut.
 12. Skulle målvakten gjort ett regelbrott under straffläggning bestraffas inte det, såvida målvaktens agerande inte påverkat situationen. Det kan exempelvis handla om att straffen missar målet eller studsar mot målet (men utan att vara nära målvakten).
 13. När det kommer till straffläggningar får målvakten alltid först en erinran (en formlös tillrättavisning) för första regelbrottet och en varning för andra.
 14. Skulle målvakt och fotbollsspelaren som lägger straffen ha begått ett regelbrott under samma tillfälle kommer fotbollsspelaren att tilldelas en varning och ges en indirekt frispark

Så, då har vi koll på det senaste inför Allsvenskan. Den här ligan är verkligen något speciellt, särskilt med tanke på att det sällan är samma lag som vinner. Detta skapar större spänning. 

Streama Allsvenskan billigt

Som ett sista tips för hur du kan streama Allsvenskan gratis eller billigt är rabattkoder något att ha koll på. Rabattkoder till Dplay Total alltså, deras gigantiska sportabonnemang. 

(Visited 181 times, 1 visits today)
Last modified: december 15, 2020

Kommentarerna är tyvärr avstängda.

Close