Among-us-Disguised-Toast

Written by 8:34 f m Gaming

Disguised Toast har tagit över världens trendigaste spel

Disguised Toast – vem är han?

Ingen har nog missat det populära rymdspelet Among Us som lanserades 2018. Dock blev datorspelet inte särskilt uppmärksammat till en början. Det var under 2020 som bland annat toppstreamaren Disguised Toast gjorde spelet vida känt. Disguised Toast, för dig som inte vet, är en kanadensisk streamer och proffsspelare av bland annat Among Us. Hans riktiga namn är Jeremy Wang men han går alltså under alias Disguised Toast. Först blev han väldigt stor när han startade sin egen Youtube kanal med fokus på kortspelet Hearthstone. Kort därefter har han hunnit bli en av de mest populära spelarna hos Twitch. Under 2019 skrev Jeremy på kontrakt för Facebook Gaming, därtill är han även medlem i OfflineTV. Disguies Toast på Facebook Gaming är otroligt intressant att följa eftersom stora spelare kan interagera med sina fans.

Men tillbaka till Among Us, hur blev egentligen Jeremy så ofattbart grym på spelet? Wang spelar Among Us dagligen på Twitch och intresset för att följa honom är stort. Under sina senast upplagda 26 streams hos Twitch har han fått över 50 miljoner visningar. Jeremy lägger även upp bitar av sina streams på sin Youtubekanal där tittare kan njuta av ”best of”. Något annat som gjort Disguised Toast så populär beror även mycket på hans tidigare samarbeten med bland annat PewDiePie, Ninja och Myth. Men tillbaka till frågan, varför har just Disguised Toast blivit så stor inom Among Us? Det finns ju flertalet andra toppspelare som har bättre resultat. Svaret är hans unika spelstil och streamingmetod. För att förstå mer om hans spelteknik behöver vi veta lite mer om hur Among Us fungerar.

Among Us – krig i rymden

Among Us är ett färgglatt och roligt datorspel som utspelar sig i rymden. Man blir tilldelad en roll när man spelar, antingen blir man en medlem i Crewmate eller så blir man en Impostor. Tillsammans med sina lagkamrater ska man antingen lösa olika problem och uppdrag (som crewmate), eller så ska man sabotera och förstöra besättningens planer (om man är Impostor). Vad som gör Disguised Toast så unik är att han och hans crewmedlemmar ofta gissar rätt och hittar på intressanta komplotter för att övervinna sina fiender. Bland annat hittar han på riktigt smarta lögner för att lura motståndarna. Förutom att Disguised Toast har en unik spelstil är han även mycket populär på grund av hur han streamar. Han lägger nämligen upp streams med audio och video för att på så sätt interagera med de andra spelarna. Dessutom lägger han upp en liten spännande thriller för varje match där åskådarna verkligen sitter och biter på naglarna.

Among us victory

Disguised Toast på Twitch

Disguised Toast har vunnit otroligt många tittare till sin Twitch-kanal och självklart mycket på grund av hans talang. Men det är även något annat som gör hans videor så populära, själva samspelet mellan de andra som streamar. Eftersom Jeremy ofta spelar med stora namn som PewDiePie och Ninja, som bägge har en väldigt speciell spelstil, blir samspelet otroligt intressant och spännande att följa.

Disguised Toast är alltså en av världens främsta streamers just nu. Själva namnet är faktiskt en spelreferens som Jeremy Wang tog när han spelade kortspelet Heartstone. I spelet finns ett kort som kallas SI:7 Agent och när man spelar det kortet i Heartstone säger rösten ”This guy’s toast”. Den världsberömda komikern Conan O’Brien tyckte att namnet var ”det bästa någonsin inom spelvärlden”.

Men Jeremy Wang har inte bara sysslat med Heartstone och Among Us. Han har bland annat vunnit förstaplats i Twitch Rivals för spelet League of Legends Showdown. Samt för Heartstone under Red Bull Team Brawl-eventet. När Disguised Toast började spela Among Us har hans kanaler växt enormt mycket. Under senaste månaderna har han fått upp till 50 000 nya följare varje dag.

Etiketter: , , , Last modified: augusti 3, 2021
Close