Written by 3:00 e m Streaming

Bästa ställena att streama sport

Streama sport


Det enklaste och troligen vanligaste sättet att streama sport idag är att betala för ett C more abonnemang eller någon annan tv-tjänst.

Men att vara sportintresserad kan vara kostsamt när du vill följa ditt favoritlag live på TVn. Ett sportabonnemang hos C More kostar 549 kr per månad om du vill ha tillgång till hela utbudet.

Av denna anledning ställer sig många frågan om det finns några billigare alternativ? Eller kanske t.o.m. gratis?

Svaret på frågan är ja, det är möjligt att hitta gratisstreams där du kan titta på dina favoritmatcher utan att betala pengar för det. Det finns både alternativ som är helt lagliga och alternativ som är i något av en gråzon.

Vem som helst kan söka på specifika söktermer för att försöka hitta webbplatser där du kan se en specifik match gratis. Vanligt med sidor som dessa är att de är fyllda med reklam och popups. Många gånger har de inte heller rättighet att visa matchen och gör någonting olagligt.

Du som tittar på en sådan stream gör sällan något olagligt eftersom du själv inte gör materialet offentligt och distribuerar vidare. Oavsett hur du känner för detta kan det vara svårt att veta om den webbplats du besöker har rättighet att visa matchen eller inte, och ofta är kvalitén på streamen inte den bästa.

Ett annat alternativ för att streama sport är att bli medlem och lägga in pengar på en bettingsajt. Flera stora bettingsidor som exempelvis Unibet och Bet365 låter dig kolla på många matcher live. Oftast är kravet att du ska ha pengar på ditt spelkonto eller har lagt ett spel de senaste 24 timmarna.

Om du redan är intresserad av betting och brukar betta kan detta alltså vara ett bra knep för att undvika att betala för en tvtjänst som exempelvis C More.

Här listar vi några av de bästa ställena för sportnyheter, streaming av sport och annat sportrelaterat:

Unibet

En av, om inte den största bettingsajten i världen, där du även kan kolla på sportevent och matcher live. Unibet’s streamingtjänst har länge varit uppskattad bland kunderna och passar perfekt för den som gillar att betta och samtidigt se på matcherna.

Sportbiten

Hos https://sportbiten.se/ kan du fördjupa dig inom idrottare och deras livshistoria, hitta information och intressant fakta som exempelvis deras löner, relationer och händelser i karriären.

TV4 Play

Se utvalda sportstreams gratis, du kan se via webbläsaren eller ladda ner appen i din smartphone eller på din TV, därefter skapar du ett konto. Nackdelen är förstås att det endast är utvalda evenemang som ibland visas gratis hos TV4 Play.

SVT Sport

Hos SVT Sport kan du hålla dig uppdaterad med livesändningar och nyheter på svenska, där allting är gratis. Appen finns för Google Play och App Store och är mycket populär i Sverige. Du som gillar att se höjdpunkter från tidigare matcher kan hitta mycket gott här.

C More

Det råder ingen tvekan om att C More är det bästa alternativet för att streama sport idag. De erbjuder det största utbudet och den bästa appen. Nackdelen är förstås att du får betala över 500 kr i månaden, men samtidigt vet du att du aldrig behöver missa någon match!

Last modified: december 12, 2022
Close