Written by 5:01 e m Gaming

Spela Minecraft gratis!

spela Minecraft gratis

Vill du testa på Minecraft innan du köper spelet? Eller har du inte pengar att köpa det? Vi på Streamt.se visar dig hur du kan spela Minecraft helt gratis! Klicka (HÄR) eller på bilden under för att börja spela direkt!

spela Minecraft gratis

Versionen som du kan spela gratis är “classic”. Det betyder att det är den gamla versionen av spelet och har inte alla uppdateringar som spelet har fått genom sin utveckling. Om du vill ha den nya och aktuella versionen av Minecraft som har alla tillägg som spelet har att erbjuda så måste du köpa det och det kan du göra HÄR. Alternativt kan du testa på en gratisperiod, läs mer om det nedan.

Spela Minecraft gratis

Spela fulla versionen av Minecraft gratis

Du kan även spela den ”fulla” eller den aktuella och uppdaterade versionen av Minecraft gratis. Om du går till Minecrafts hemsida kan du testa på spelet under en gratisperiod. Här kan du testa på saker som att rida häst, odla grönsaker eller mixtra med redstone bland mycket annat. Du har även mycket större utbud av material som du kan använda för dina byggen.

Spela Minecraft gratis

MISSA INTEHär kan du köpa nya och populära spel väldigt billigt!

Vad är Minecraft?

Minecraft är ett bygg- och äventyrsspel. Minecraft tillåter spelare att undersöka och förvandla en värld byggd av kubikmeter stora block. Förutom block innehåller spelkartan också varelser, växter och föremål. I spelet kan du samla olika resurser, göra olika aktiviteter som att gräva djupa hål i marken och hitta gruvor, bekämpa ondskefulla varelser och bygga nya block och verktyg. Spelets öppenhet tillåter spelare att skapa strukturer, skapelser och konstverk med andra eller sig själva.

Den tidiga versionen av Minecraft utvecklades först av spelutvecklaren Markus Persson, sedan fortsattes utvecklingen av Mojang -företaget som grundades av Persson. Sedan dess tidiga utveckling har Minecraft sålts via spelsajten. Den fullständiga versionen av Minecraft släpptes den 18 november 2011.

FAQ

Hur kan jag spela Minecraft gratis?

Du kan spela Minecraft gratis med Classic Minecraft eller testa på en gratisperiod på Minecraft hemsida.

Hur många spelar Minecraft?

Under 2020 var det 126 miljoner aktiva användare som spelade Minecraft varje månad. För att inte nämna 2021 då det verkar vara över 140 miljoner användare.

Hur mycket kostar Minecraft?

Hur mycket Minecraft kostar beror på vart du spelar det. Du kan köpa Minecraft på datorn då kostar det 225 kr. Alternativt på mobilen och då kostar det 75 kr eller på konsol vilket kostar runt 200 kr.

Är Minecraft gratis?

Du kan spela Minecraft gratis, läs mer om det HÄR. Men generellt kostar det beroende på hur du vill spela det, så du kan köpa det med priser från 75 kr till 225 kr.

Last modified: december 9, 2021
Close