Written by 11:46 f m Okategoriserade

Streama Champions League: Så gör du för att se Champions League

Streama Champions League

Streama Champions League direkt från din tv, dator eller mobil. Allt du behöver är ett abonnemang hos Tv4 Play.

Champions League: Streama här

Tv4 Play+ Sport

 • Allt från UEFA Champions League
 • Allsvenskan och Superettan från Discovery+
 • UEFA Champions League
 • Serie A och La Liga
 • Svenska cupen
 • NFL, NBA, SDHL och mer
 • Allt från Tv4 Play+ utan reklam
 • 13 tv-kanaler

UEFA Champions League är världens största klubblagsturnering i fotboll, som lockar de allra flesta fotbollsfanatiker. Vill du inte missa en enda sekund av fotbollsspänning turneringen? Du är inte ensam.

I denna guide går vi igenom allt du behöver veta för att streama Champions League, oavsett om du föredrar traditionell TV, streamingtjänster eller till och med bettingsidor. Häng med för att hitta det bästa alternativet för just dig!

Vilken kanal sänder Champions League och vilka paket erbjuds?

Om du undrar vilken kanal som sänder Champions League, är svaret enkelt: det är TV4 du ska vända dig till. De har exklusiva sändningsrättigheter och erbjuder ett par paket för den som vill streama turneringen. För att se Champions League via TV4 behöver du således antingen ett betalabonnemang för TV4 Play+ Sport eller för TV4 Play+ Sport Total.

Tv4 Play+ Sport

TV4 Play+ Sport erbjuder en bred palett av sportinnehåll. Förutom att kunna titta på Champions League, får du även tillgång till fotbollsligor som Serie A och La Liga. Här kan du också streama Allsvenskan & Superettan från Discovery+. Det här ingår i paketet:

 • UEFA Champions League
 • Allt från Tv4 Play+ utan reklam
 • Allsvenskan och Superettan från Discovery+
 • Serie A och La Liga
 • Svenska cupen
 • NFL, NBA, SDHL och mer
 • 13 tv-kanaler, inklusive Tv4 Fotboll, Tv4 Motor och Tv4 Tennis

Tv4 Play+ Sport Total

Om du är en inbiten sportfantast och vill ha ännu mer att välja på, kan TV4 Play+ Sport Total vara något för dig. Detta paket inkluderar Chamions League och allt annat som finns i det första paketet, plus SHL och HockeyAllsvenskan. Det här ingår i paketet:

 • UEFA Champions League
 • Allt från SHL & Hockeyallsvenskan
 • Allsvenskan och Superettan från Discovery+
 • Serie A och La Liga
 • Svenska cupen
 • Alla Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay
 • NFL, NBA, SDHL och mer
 • 18 tv-kanaler

Oavsett om du är ett inbitet fotbollsfan eller ny till sporten, så har TV4 Play alltså ett paket som passar dina behov. Detta gör dem till en utmärkt kanal för att se Champions League för alla som är intresserade av att följa turneringen i Sverige.

Det är dessutom inte bara i en traditionell TV-apparat som du kan följa dramat. TV4 Play-appen gör det möjligt att streama Champions League direkt på din smartphone eller surfplatta. Så om du är på språng och inte vill missa en sekund av spänningen, kan du alltid titta på Champions League via appen. Appen är givetvis också tillgänglig på smart-tv.

Var sänds Champions League mer?

TV4 har rättigheterna att sända Champions League, men det finns fler TV-leverantörer som erbjuder paket som inkluderar TV4:s sändningar. Detta gör att du kan se turneringen på flera olika sätt.

Champions League stream via Telia

Telia har ett nära samarbete med Tv4, och erbjuder två paket som ger tillgång till världens största klubblagsturnering. Om du redan är Telia-kund kan det vara värt att utforska dessa paket som en del av ditt befintliga abonnemang.

Om du funderar på att streama Champions League och är kund hos Telia, har du två mycket attraktiva paket att välja mellan. Båda paketen ger dig tillgång till en riklig mängd sportinnehåll.

Paketet ”All Sport från Viaplay & TV4 inkl. Allsvenskan” inkluderar all sport från både Viaplay och TV4 Play. Det betyder att du, utöver att kunna se Champions League, även får tillgång till andra fotbollsligor och sporter, såsom:

Paketet inkluderar även all film och serier från Viaplay och TV4 Play, och du har möjlighet att lägga till HBO Max utan extra kostnad.

Det andra paketet, ”All Sport från Viaplay & TV4 inkl. Allsvenskan med Netflix”, är en uppgraderad version som inkluderar samma saker som ovan, och dessutom Netflix Standard. Det ger dig en ännu bredare underhållningsmeny att välja mellan. Om du vill ha en ännu bättre Netflix-upplevelse kan du uppgradera till Netflix Premium för en liten extra kostnad.

Champions League stream via Tele2 eller Telenor

Även Tele2 och Telenor har paket som inkluderar Champions League-sändningar via TV4. Dessa alternativ är perfekta för dig som redan har en tjänst hos någon av dessa leverantörer och vill lägga till Champions League i ditt befintliga paket.

Oavsett vilken tjänst du väljer, är det viktigt att göra en noggrann jämförelse av de olika paketen för att hitta det som bäst uppfyller dina behov. Så även om TV4 är den primära Champions League-kanalen, finns det flera vägar att gå om du vill titta på de mest spännande matcherna denna säsong.

Hur du kan titta på en utländsk Champions League kanal

Om du befinner dig i Sverige och är intresserad av att titta på sportevenemang eller andra program som sänds via utländska kanaler, så är en VPN-tjänst ett utmärkt alternativ. Exempelvis sänder BT Sport och Sky Sports turneringen i Storbritannien, ESPN i USA och DAZN i flera europeiska länder.

Med en VPN kan du ändra din virtuella plats till en server i det land där den önskade kanalen är tillgänglig. Detta kringgår geografiska begränsningar och låter dig titta på utländska kanaler som om du vore i det landet. När du ansluter till en server i ett specifikt land, får du tillgång till de streamingtjänster som är tillgängliga där, vilket utökar dina valmöjligheter betydligt.

Det finns många VPN-tjänster att välja mellan, och det är viktigt att välja en som är både säker och pålitlig. Vissa VPN-tjänster erbjuder dedikerade servrar för streaming, vilket kan ge en bättre tittarupplevelse. Det bör dock noteras att användning av VPN kan vara i strid med användarvillkoren för vissa streamingtjänster. Därför bör du alltid läsa igenom dessa villkor noggrant innan du använder en VPN för att streama utländska kanaler.

Streama Champions League gratis

Vill du streama Champions League gratis? Då finns faktiskt lösningar du kan använda dig av.

För dig som är intresserad av både sportspel och fotboll kan bettingsidor vara ett spännande alternativ för att streama matcherna i turneringen. Flera populära bettingsidor som Bet365, Unibet och Betsson erbjuder möjligheten att se turneringen direkt via deras plattformar.

Denna lösning är dock inte helt gratis, men betydligt billigare än de andra metoderna. För att kunna streama matcherna via en bettingsida krävs först och främst att du har ett spelkonto, och därefter behöver du ofta genomföra en liten insättning till kontot. Många gånger räcker det med en insättning om 50-100 kronor.

Att streama via en bettingsida är enkelt. Först registrerar du ett konto hos ett bettingbolag som erbjuder Champions League-streaming. Därefter gör du en mindre insättning. När detta är klart loggar du in på ditt konto, går till livebetting-sektionen, klickar på matchen du vill se och slutligen på ”Streama”-knappen. Du kan titta på Champions League via dator, mobil eller surfplatta, vilket ger dig stor flexibilitet.

Du bör dock vara medveten om att bettingsidorna sällan har rättigheter att visa de fulla sändningarna från matcherna. Exempelvis kan det saknas kommentatorer, eller kommenteras på ett annat språk. Det är därtill vanligt att man inte får tillgång till någon studiosändning inför eller efter matcherna, samt i halvtidspaus. Så vill du se matcherna i högsta kvalitet, inramat av en påkostad studiosändning, rekommenderas att du tecknar ett abonnemang hos Tv4 Play.

Varför vill så många se Champions League?

Men varför är det så intressant att följa Champions League? För det första är det en möjlighet att se fotboll i världsklass. De bästa lagen från de största fotbolls-ligorna, som Premier League, La Liga och Serie A, tävlar om den åtråvärda titeln.

Det innebär att du får se några av världens mest begåvade spelare i aktion mot varandra. Champions League är således inte bara en fotbollsturnering, det är ett evenemang där de bästa av de bästa möter varandra i kampen om den mest prestigefyllda klubbtiteln i Europa.

För det andra är det spänningen och dramat som gör varje match oförutsägbar. Oavsett om det är gruppspel eller knockout-faser, kan en enda match vända hela turneringen. Det är också en chans att få se kommande klassiker i form av möten mellan rivaler och att få känna pulsen i europeisk fotboll.

Denna prestigefyllda turnering är en global händelse som drar till sig miljontals tittare. Oavsett om du är ett inbitet fotbollsfan eller nytillkommen, så erbjuder denna turnering fotbollsunderhållning i absolut toppklass.

Vill du se mer internationell fotboll i världsklass? Läs om hur du gör för att streama fotbolls-EM.

Last modified: november 8, 2023
Close