Streama NHL

nhl stream

Streama NHL gratis eller genom ett månadsabonnemang. Det blir alltmer populärt att streama sport online! Detta gäller såklart även NHL – som den absolut bäst rankade Hockeyligan i världen är intresset enormt. Miljontals fans och fotbollsfantaster är varje dag på jakt efter att hitta den absolut bästa plattformen för att få tillgång till NHL stream, och vi förstår verkligen varför.

NHL är inte bara bäst, utan de bjuder på mängder av fartfylld underhållning, nervkittlande möten och hårresande spel – det går snabbt, det är intensivt och det är spännande, precis som sport ska vara! Vi har skapat en guidande artikel för dig som vill streama NHL online.

Bästa paket för att streama NHL i Sverige

Viaplay Total

  • Allt från NHL
  • Premier League
  • Formel 1
  • Vintersport
  • Bundesliga
  • Golf Majors
  • UFC
  • Hela utbudet av film och serier

Stream NHL Gratis  

Är du ett stort fan av NHL och är intresserad av hur man går tillväga för att Streama NHL gratis? Då har vi ett antal tips att ge dig! Ett alternativ för att kunna ta del av NHL stream utan kostnad är att besöka spelsidor, så som Unibet.

Streama NHL gratis med Unibet

Hos Unibet TV kan du streama i princip alla livesända sportmatcher, däribland för NHL, genom att skapa ett konto och sätta in en liten slant på ditt konto. Det är inte helt gratis i och med att du måste göra en liten insättning, men i och med att du sällen behöver göra en insättning över 100kr skulle vi se det som att komma undan billigt.

Deras utbud är även väldigt bra när det kommer till att streama sport live, och även för att streama NHL i mobilen. Vill du i stället ha möjligheten att se de livesända matcherna på TV är det bästa alternativet är att teckna abonnemang för de tv-kanaler som sänder matcherna, det vill säga TV3 och TV10.

Trots att dessa kanaler inte sänder alla matcher kan det anses som ett gratis alternativ om du redan har de tv-kanalerna i ditt tv-paket. Om inte kan du lägga till dem för en liten extra kostnad varje månad. Vill du däremot ha tillgång till att se alla livesända NHL matcher på din TV måste du skaffa rätt Viasat kanalpaket hos Viaplay, vilket kostar.

Streama NHL i Sverige med SVT2

Ett annat alternativ för att streama NHL gratis är att besöka SVT:s hemsida. Där, och på deras kanal SVT2, kommer de varje månad sända ett antal gratis matcher av NHL för sina tittare. Utbudet där, såväl som hos TV3 och TV10, är dock väldigt begränsat.

Är du i stället ute efter kvalité före gratis streaming online bör du vända dig till Viaplay. För att få tillgång till Viaplays sportsändningar krävs det att du tecknar ett abonnemang, vilket i sin tur kostar en slant varje månad.

Trots att de inte erbjuder gratis streaming av NHL matcher är det den absolut bästa aktören att vända sig till då du vill ha tillgång till NHL live stream – det är den streamingtjänst som erhåller de svenska rättigheterna för att visa NHL online. Hos dem kan du även streama Premier League, Formel 1, vintersport bland mycket annat.

Viaplay Total

Trots att du med Viaplay Total inte har tillgång till att streama NHL matcher gratis är streamingtjänsten och dess utbud ett av de absolut bästa alternativen för oss i Sverige. Genom att teckna Viaplay Total får du tillgång till att streama alla matcher och evenamang som NHL bjuder på online, och det bland mycket annat.

Som en av Sveriges största streamingtjänster kan du, utöver att streama NHL, hos Viaplay välja att ta del av alla möjliga sportsändningar som sker världen över. Viaplay är inte bara den enda streamingtjänst som innehar rättigheterna att streama NHL online i Sverige, de har även ensamrätt om att streama bland annat:

Viaplay erbjuder dig även att teckna abonnemang då du vill ha tillgång till att se NHL:s matcher livesänt på din TV. Då är det deras tv-kanal Viasat du ska vända dig till för att skaffa ett kanalpaket. Väl gjort kan du se alla matcher från NHL på tv.

Med andra ord är det en otroligt mångsidig och generös plattform som erbjuder något för alla sportintresserade. Trots att det inte är möjligt att streama NHL gratis anser vi att dess månadsabonnemang är ett mycket bra alternativ för dig som vill streama matcherna online utan avbrott eller hinder. Abonnemanget kan sägas upp när du vill!

Streama NHL i mobilen

Genom att ladda ner Viaplays app får du som prenumerant av Viaplay Total även tillgång till att streama NHL direkt i mobilen. Att ladda ner deras app är helt gratis, och det enda som krävs för att du ska kunna streama i din mobil är att du loggar in på ditt konto.

Allt innehåll du får med Viaplay Total på datorn finns nu tillgängligt på enheten i din hand, för dig att streama när och hur du vill oavsett var du befinner dig. Med den kvalité, den tillgänglighet och det breda utbud Viaplay Total erbjuder anser vi att avsaknaden av gratis NHL streaming inte är ett problem. 

Unibet NHL Stream

Som vi tidigare var inne på är det möjligt att streama NHL gratis genom att ta del av Unibets egna ”streamingtjänst”, Unibet TV. Genom att skapa ett konto hos Unibet och göra en liten insättning (vanligen inte mer än 50-100kr) får du möjligheten att se på NHL live stream. Det kan alltså i princip räknas som ett alternativ för att streama NHL gratis.

På deras sida kan du se alla livesända evenemang, samtidigt som du kan spela och betta på de olika matcherna. Detta kan alltså vara en bra lösning då du gärna vill kunna streama NHL utan att teckna ett abonnemang hos en streamingtjänst eller beställa ett nytt kanalpaket. Så länge du har en insättning på ditt konto kan du hos Unibet se på NHL stream.

Värt att notera är dock att bettingsidorna i regel inte erbjuder lika högkvalitativa sändningar som streamingtjänsterna gör. För det första kan själva bildkvalitén vara lägre. På bettingsajterna saknas därtill ofta studiosändningar inför, under och efter matcherna. Det är inte heller självklart att man får ta del av kommentatorer under matcherna.

NHL – Den största Hockeyligan 

Som tidigare nämnt är NHL den absolut största, och även den bästa, hockeyligan i världen. Detta har i sin tur lett till den ökade efterfrågan om att kunna streama NHL live online, och det världen över!

De lag som tillhör NHL är utplacerade i olika delstater runt om i USA, samt en del i Kanada. Med anledning av denna breda spridning är NHL:s hockeylag indelade i två conferences och fyra divisioner baserat på var i landet de befinner sig. 

För lagen handlar det om att placera sig i toppskiktet av sin egen division, för att säkra en åtråvärd plats i Stanley Cup-slutspelet.

I slutspelet möts det högst rankade laget i varje conference det sämst rankade laget, och så vidare, i en matchserie i bäst av sju matcher. Så fortsätter det tills endast de två bästa lagen i varje conference återstår. De två kvarvarande lagen möts i bäst av sju matcher i finalen. Först den till fyra vinster får lyfta den mäktiga Stanley Cup-pokalen, en pokal som alla hockeyspelare strävar efter att få lägga sina händer på.

Att just NHL, deras lag och spelare har blivit så otroligt omtalade och omtyckte beror inte minst på att deras spel väldigt ofta bjuder på mycket fart och fläkt. Det är helt enkelt både roligt, spännande och nervkittlande att se dem spela mot varandra!

Det finns dock en anledning till att deras spel upplevs som mer intensivt – de isarna de spelar på är mycket mindre än vanligt. Med mindre svängrum och ytor att röra sig på blir spelet automatiskt snabbare och mer intensivt. Därför kan vi ofta ta del av matcher där spelarna måste agera otroligt snabbt under press – de bjuder helt enkelt på en show.

Denna strategi uppskattas verkligen att publiken, det såväl hos de som följer matcherna live som hos de som streamar matcherna online. Ett högt underhållningsvärde gör i sin tur att populariteten och intresset för NHL och deras världskända hockeyliga hela tiden fortsätter växa!

Vill du streama mer internationell ishockey? Läs mer om att streama JVM.

Last modified: december 14, 2023

Kommentarerna är tyvärr avstängda.

Close