Site icon Din guidé i streaming världen

Streama SHL gratis i Sverige – Så gör du!

Streama SHL gratis i Sverige!

Streama SHL Gratis. Undvik att missa viktiga SHL matcher genom att hitta den bästa SHL Stream och se all action live istället  För dig som älskar fartfylld och spännande hockey finns det olika alternativ att titta.  Vi hjälper dig hitta de bästa SHL Stream som finns att erbjuda – både gratis och betalalternativ.

Streama SHL Gratis hos Unibet!

Om du inte känner att du vill eller kan lägga pengarna på ett abonnemang hos exempelvis C More finns det faktiskt andra alternativ för att streama SHL gratis. Ett sätt att komma runt priserna för ett streamingabonnemang är genom att streama SHL på andra sidor. Exempelvis bettingsajter som Unibet eller Bet365. Du behöver förvisso skapa ett konto, men du kan själv välja om du ska betta eller inte. Ett utmärkt sätt att se SHL stream gratis. Gillar du dessutom extra spänning är det dessutom möjligt att spela på dina favoritlag och ha möjlighet att tjäna en hacka.

En annan uppkommare som är värd att spana in är 1XBET. Sajten är ny men erbjuder otroligt bra sportbetting och streaming av ishockey. Du behöver inte betala en enda krona då 1XBET inte ens kräver att du skapar ett aktivt spelkonto för att kunna streama SHL utan kostnad. Väldigt bra!

En annan sajt du kan komma åt SHL Stream, samt annan sport gratis hos är amerikanska sajten WatchESPN. Det går dock inte att använda sajten om du inte befinner dig USA, något du enkelt tar dig runt genom att använda ett VPN. WatchESPN är en liveströmningsplattform där du kan streama SHL, NHL och andra sporter gratis,  Här kan du även se liveevenemang och se dina favoritmatcher i repris. Det kanske bästa av allt med WatchESPN är att du har möjlighet att kolla på fyra olika evenemang samtidigt helt utan problem. 

Steg 1. – Besök Unibets Hemsida via knappen nedan. 

Steg 2. – Klicka ”Öppna konto med BankID”

Steg 3. – Välj valfri bonus (ingår vid registrering)

Steg 3. – Klicka ”Fortsätt”

Steg 4. – Klicka ”Fortsätt”

Steg 5. – Ställ in dina insättningsgränser och följ instruktionerna. Därefter kan du sätta in valfritt belopp och Streama SHL och/ eller betta fritt!

Streama SHL hos CMORE


Av de populära streamingtjänsterna som erbjuds i Sverige är C More utan tvekan ett av de bästa alternativen för att streama SHL och för att kunna se livehockey. C More har nämligen köpt upp fler rättigheter gällande svensk sport än någon annan aktör. Med andra ord har du möjlighet att njuta av såväl SHL och Hockeyallsvenskan. Givetvis finns även mängder av andra sporter här också, som Allsvenskan och Superettan. Under den period som C More har rättigheterna till SHL Stream och hockeyallsvenskan kommer de även att vara det enda bolaget som du kan streama dessa sporter helt lagligt hos. Det är egentligen inte särskilt konstigt att C More är en så pass populär tjänst som det är. Istället för att fulstreama hockeyallsvenskan kan du för en månadsbetalning streama fritt hur mycket du vill. Att köpa in så många sporträttigheter som C More gjort, kostar otroligt mycket pengar. Med andra ord hade det varit omöjligt för streamingsajten att vara gratis.

När du vill se hockeyallsvenskan via stream innebär det att du kan se precis alla matcher om du så önskar och dessutom under varje omgång. Därtill får du uppleva fler fördelar, som svenska kommentatorer och experter som gör upplevelsen ännu bättre.


Skaffa C More Sport – Streama SHL

Streama SHL – Detta bör du veta!

Även om det kan kännas lockande att hitta en sajt som erbjuder dig att streama SHL gratis, men dessvärre är de flesta ”gratissajter” olagliga. De lägger upp innehåll som de inte har rättigheterna till. Den enda sajten som kommer kunna visa samtliga SHL-matcher lagligt under säsongen, är C More. Men hur fungerar det rent konkret att streama SHL? Vilka SHL Streams går att lita på? 

Vanligtvis förvärvarar ett bolag (som C More) rättigheterna för en viss liga. När de väl köpt upp rättigheterna ar de därefter tillåtelse att lägga upp matcherna för sina kunder. De kan antingen lägga upp innehållet gratis eller ta betalt. Eftersom rättigheter till ligor kostar mycket pengar tar dock de allra flesta streamingtjänster betalt. Och för tittare, hur streamar man hos C More då?

Det är enkelt att använda streamingsajter som C More eftersom du endast behöver skapa ett konto, välja ett abonnemang och sedan kan du streama hur mycket teveserier, matcher och filmer du vill. Om du inte har ett konto hos C More sedan tidigare har du möjlighet att ta del av bra välkomsterbjudande. Det kan handla om ett lägre månadspris eller att du får använda tjänsten helt gratis i några veckor innan du bestämmer dig.

SHL Play – Missa inget!

SHL Play är ett perfekt ställe för dig som kanske missat en SHL Stream eller snabbt vill gå tillbaka och kolla på matchens höjdpunkter. Du kan även via tjänsten SHL Play lyssna på intervjuer samt presskonferenser för att hålla dig konstant uppdaterad under hela SHL säsongen. Allt material klipps ihop direkt efter matchen och finns att tillgå på SHL.se hemsida. 

SHL – Hur fungerar ligan?

SHL är den största och bästa ligan för svensk hockey. I den här ligan spelar endast de bästa lagen och SHL är, förutom i Sverige, även en högt rankad liga internationellt. I SHL har det fötts otroligt många stjärnor varav flera av dessa har tagit sig vidare över Atlanten för att spela i NHL. De allra flesta svenska hockeyproffs som spelar i NHL har sin bakgrund i just SHL. I SHL möter varje lag varandra två gånger, först på hemmaplanen och sedan på bortaplan. Efter dessa matcher (seriespel) har man korat en serievinnare. Dock räknas inte just serievinsten utan det är efter slutspelet som de åtta bästa lagen ska göra upp om guldet. De sex lag som har bäst placering går först vidare till kvartsfinalen. De andra lagen (7-10) måste fortsätta att spela i åttondelsfinaler där bäst av tre vinner. 

I åttondelsfinalen, alltså slutspelets första del, behöver lagen få bäst i tre för att gå vidare. Alltså är det de två lagen som först vinner två matcher som går vidare till kvartsfinalerna. I kvartsfinalen drygar man ut matcherna till bäst av sju istället för tre (toppen för oss som älskar att kolla på matcherna). Lagen behöver alltså vinna minst fyra matcher för att ta sig vidare. När placeringarna är färdiga kommer det bästa av allt, slutspelet. Detta är vad vi tittare alltid väntar på, den mest spännande stunden. Allt detta kan du se genom att streama SHL hos lagliga streamingsajter.

Streama SHL – Svenska Hockeyligan

Fram till år 2013 kallades SHL för Elitserien men efter att Svenska Ishockeyförbundet förändrade en del av det svenska hockeysystemet bytte de alltså namn till SHL. SHL är alltså den högsta nivån för ishockey i Sverige, här spelar de absolut bästa lagen. Ligan har funnits sedan 1975 och består av 14 lag som totalt spelar 52 omgångar. Därefter följer ett slutspel med de sista åtta bästa lagen. Det lag som vinner slutspelet blir krönta som mästare i ishockey och får även ett pris i form av Le Mat-pokalen. Denna pokal är den officiella Sverige Guld-pokalen.

Ishockey är en omåttligt populär sport i Sverige och mycket beror på att sporten är väldigt spännande. Om en match blir oavgjord kommer endast tre spelare från varje lag att mötas i en så kallad ”sudden death”-match. Matchen är bara fem minuter, vilket som du förstår blir extremt nervkittlande minuter. Om inget av lagen gör mål avslutas matchen med straffar. Lagen turas då om att lägga tre straffar var. Precis som i fotboll är det laget med flest träffar som vinner matchen.

SHL Stream lagligt

Det du bör tänka på när du är på jakt efter en SHL Stream är att om den är gratis kommer det med många risker. Kom ihåg att även om du laddar ner ett VPN för att kunna se SHL gratis via utländska streamingsajter, är det sällan effektivt. Ett bra VPN kostar pengar, oftast ligger det i samma prisklass som ett abonnemang hos exempelvis C More. Med C More kan du dock njuta av hög upplösning och bästa kvalitet samt andra fördelar. Här finns ju inte bara sport, du kan även streama mängder av andra teveserier och filmer.

Om du väljer att teckna C Mores abonnemang ”All sport” ingår:

Slutspel Hockeyallsvenskan

De lag som tar sig vidare till slutspel i hockeyallsvenskan – är de lag som vinner grundserien och de får inte bara äran av att vinna, de får dessutom en segerbonus på så mycket som en miljon kronor. 
En annan förmån som det vinnande laget får är att spela på hemmaplan i samtliga avgörande slutmatcher. Efter att grundserien är färdig börjar slutspelet för SM. Här är det endast de sex bästa lagen omedelbart går vidare till slutspel och resterande lag måste fortsätta spela i åttondelsfinaler. De lag som förlorar i åttondelsfinalerna är ute från tävlingssäsongen.

Svensk Hockey – Fun Facts

Svensk Hockey har funnits länge och varit en stor sport bland många entusiaster i Sverige:

Visste du tex att att SM-titlar har delats ut sedan 1992?

– De klubblag som varit mest framgångsrika är Djurgården, som kammat hem så många som 16 titlar.

Men även om Djurgården alltid hört till ett av de bästa lagen har de faktiskt halkat efter en hel del under senare år.

Brynäs ligger tight efter Djurgården med 13 SM-titlar och på plats nummer tre ligger Färjestad med 9 titlar.

Läs om NBA streaming här!

Exit mobile version