Streama Super Bowl LVI 2022

Streama Super Bowl i Sverige

Super Bowl stream på Tv4 Play

Tv4 Play+ Sport

 • Super Bowl & NFL
 • Allsvenskan & Superettan från Discovery+
 • UEFA Champions League
 • Serie A & La Liga
 • Svenska Cupen
 • Alla Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay
 • NBA, SDHL, WRC och mer
 • 13 tv-kanaler

Vill du streama Super Bowl? Då är du inte ensam. Super Bowl, det vill säga finalen i NFL-slutspelet i amerikansk fotboll, är världens absolut största sportevent. Under eventet får tittarna ta del av dramatisk match mellan de två bästa lagen i NFL, som nu ska göra upp om vem som får lyfta den åtråvärda pokalen. Som om det inte vore nog med det, du får även se den så efterlängtade halvtids-showen, där en rad av världens främsta artister satt upp historiska framträdanden.

För dig som är intresserad av att ta del av finalen är det möjligt att streama Super Bowl online. I Sverige är det Tv4 Play som har rättigheterna och sänder den stora matchen. Tv4 Play har även rättigheterna att visa hela NFL-säsongen, inklusive slutspelet.

Paket hos Tv4 Play

För dig som vill streama Super Bowl i Sverige finns två paket hos Tv4 Play att välja mellan. Dessa går vi igenom nedan.

Tv4 Play+ Sport

Paketet Tv4 Play+ Sport är det billigare av de två sportpaketen hos Tv4 Play. Med detta paket kan du streama Super Bowl i Sverige, liksom resten av NFL-säsongen. Detta ingår i paketet:

 • Super Bowl & NFL
 • Allsvenskan & Superettan från Discvoery+
 • UEFA Champions League
 • Serie A & La Liga
 • Svenska Cupen
 • Alla Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay
 • NBA, SDHL, WRC och mer
 • Allt innehåll från Tv4 Play+ utan reklam
 • 13 tv-kanaler

Tv4 Play+ Sport Total

Med Tv4 Play+ Sport Total får du tillgång till allt som ingår i paketet ovan. Skillnaden här är att du, utöver att kunna se NFL på svensk tv, också kan streama SHL och HockeyAllsvenskan. Följande ingår i paketet:

 • Super Bowl & NFL
 • SHL och Hockeyallsvenskan
 • Allsvenskan & Superettan från Discovery+
 • UEFA Champions League
 • Serie A & La Liga
 • Svenska Cupen
 • Alla Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay
 • NBA, SDHL, WRC och mer
 • Hela utbudet från Tv4 Play+
 • 18 tv-kanaler

 Streama Super Bowl Gratis

Att teckna ett abonnemang hos Tv4 Play kostar, av förklarliga skäl, pengar. Detta innebär också att man kan se matcherna i utmärkt kvalitet och med såväl svenska som engelska kommentatorer, något många anser förhöjer upplevelsen. Du får också tillgång till svenska studiosändningar, när några av landets främsta experter analyserar allt som händer på planen.

Det är väldigt många som efterfrågar att streama Super Bowl gratis. Det är dock betydligt färre personer som vet hur man går till väga för att kunna ta del av NFL live stream gratis, det utan att riskera något eller behöva se på sändningen i allt för låg kvalité. Däremot kan det finnas en lösning!

Nflbite.com, tidigare Reddit NFL Stream, erbjuder dig som vill streama Super Bowl gratis online att göra det. På sidan kan du ta del av alla NFL streams oavsett var du befinner dig – så länge du har riktigt bra internet och en stabil enhet att koppla upp dig på finns det inget som hindrar dig. 

Om du inte vill besöka denna amerikanska plattform för gratis streaming kan du såklart streama Super Bowl hos Tv4 Play. För att ta del av denna NFL Live Stream hos Tv4 Play måste du dock vara en prenumerant på deras sportpaket – det kommer alltså inte vara möjligt att streama Super Bowl gratis hos Tv4 Play.

Ett annat alternativ där du kan i princip kan se Super Bowl gratis på svensk tv är om du har kanalen TV12. De kommer också sända matchen live på samma sätt som Tv4 Play, fast med reklamavbrott. Det kan även finnas en och annan gratissida som erbjuder gratis livestream, men dessa skulle vi undvika om vi var du – här är det värt att betala för att få kvalité!

Super Bowl – Världens största sportevent!

Som världens största sportevent är Super Bowl och den livesända NFL-finalen en av de absolut mest välkända och omtalade händelserna under året. Det hela går ut på att NFL:s två bästa lag för amerikansk fotboll möter varandra i den slutgiltiga finalen för att kora storvinnaren. I stort sett hela USA stannar av för att se denna prestigematch, och för att se den världsklassunderhållning som erbjuds i halvtid.

Ett stort dragplåster med Super Bowl är den omtalade halvtids-showen. Några av världens mest kända artister har upprätt på Super Bowl genom tiderna, så som:

 • Beyonce
 • Kiss
 • Madonna
 • Michael Jackson
 • Rihana

Just dessa uppträdanden är också en stor anledning till att sändningen är så otroligt populär – det bjuds sannerligen på show, och det hela är otroligt mäktigt! 

Vanligen samlas flera miljontals fans i arenan såväl som framför TV:n och datorn för att kolla på matchen. Men man behöver inte vara en fotbollsnörd, eller ens kunna alla regler, för att kunna njuta av Super Bowl – en stor del i lockelsen är den mäktiga atmosfären runt matchen, som alla kan uppskatta.

Tv4 Play Super Bowl 

För dig som vill streama Super Bowl live är det Tv4 Play du ska besöka – det är hos dem som den svenska live streamen äger rum. Att streama Super Bowl hos Tv4 Play är väldigt smidigt och enkelt, det vill säga så länge du har köpt deras sportpaket. 

Trots att det inte är möjligt att streama Super Bowl gratis hos dem så kostar deras sportpaket inte allt för mycket i förhållande till det utbud du får tillgång till. För 399 kr/månad kan du inte bara streama Super Bowl när det sänds live, utan du kan även se mängder av andra sport streams online. Däribland kan du se alla matcher från NFL i Sverige. Det dessutom i HD, med livekommentatorer och analyser.

De extra pengarna kan också vara en värd investering för att få bästa möjliga tittarupplevelse. Tv4 har nämligen genomfört en storsatsning på NFL och Super Bowl. Många matcher ramas in med en studiosändning där landets främsta experter på amerikansk fotboll analyserar allt som händer på planen.

Som prenumerant hos Tv4 Play har du även möjligheten att avsluta ditt abonnemang när du vill – du kan alltså köpa Tv4 Play inför Super Bowl för att sedan avsluta det när finalen är slut. 

Reddit NFL Streams

Du har säkert hört talas om Reddit? Reddit har blivit väldigt känt bland annat på grund av deras utbud av högklassig gratisstreaming via Reddit NFL Streams. 

Där har det nämligen varit möjligt att bland annat streama Super Bowl gratis, oavsett var i världen du befinner dig. På grund av diverse händelser har Reddits subdomän däremot behövt sadla om och byta namn – idag heter plattformen NFLsite.com. Principen är dock detsamma, det vill säga att du ska ha enkel tillgång till alla streama NFL Live. 

Det enda som krävs är att du registrerar dig hos subdomänen NFLsite.com. Sen har du fri tillgång till att söka dig fram efter alla möjliga NFL live streams, tidigare matcher och säsonger. Plattformen erbjuder dig att streama i full HD, där du under livesändningar även kan få liveuppdateringar. 

Är det säkert att streama hos NLFsite?

Något som du däremot bör vara medveten om när du vill streama Super Bowl gratis via NFLsite är att det inte alltid är helt tryggt. Plattformen i sig, alla streams och livesändningar som du kan ta del av är modererade och säkra att tillgå. 

Problemet ligger i att du, för att kunna streama en match eller livesändning, måste klicka dig vidare på länkar som andra tittare har hittat och lagt upp på sidan. Det är här det kan bli osäkert – vissa länkar är riktigt dåliga, och ibland måste du betala för att få tillgång till innehållet. Men, tack vare den förändring som plattformen genomgått är det i de allra flesta fall både säkert, enkelt och trivsamt att tillgå NFL streams hos Reddit.

NFL – Amerikansk fotboll 

Super Bowl är ett amerikanskt sportevenemang tillägnat amerikansk fotboll – en amerikaniserad version av fotboll. Eventet utspelar sig när det är dags för finalen mellan de två bästa lagen i NFL, det vill säga den professionella amerikanska ligan National Football League. 

Den amerikanska fotbollen räknas som en av de två nationalsporterna i landet, vilket i sig är en stor anledning till att såväl NFL som slutfinalen i Super Bowl är så otroligt populärt. Som amerikansk fotbollsspelare är den absolut största drömmen att någon dag få spela i NFL, för att sen få spela i Super Bowl. 

NFL – Den amerikanska proffsligan

NFL står som sagt för National Football League, vilket kan översättas till den amerikanska proffsligan för amerikansk fotboll. National Football League består av 32 olika lag, som i sin tur är uppdelade i två så kallade conferences – American och National. Varje conference har alltså 16 lag vardera, som i sin tur består av flera divisioner.

En av de absolut mest kända klubbarna i NFL är Dallas Cowboys, vilken även råkar vara en av de rikaste klubbar i hela världen. Däremot är alla klubbar och lag i NFL väldigt högt omtalade i landet, och just av den anledningen är de allra flesta delstater i USA på ett eller annat sätt delaktiga i ett lag. 

När matcherna drar i gång är det alltså väldigt mycket spänning inblandat, och det över hela landet (och världen!). Det hela börjar med grundserien, där de två olika konferenserna ska spela 16 matcher mot varandra. När grundserien är färdig koras de 6 bästa lagen, vilka sen går vidare till slutspelet och utslagsturneringen.

Turneringen fortgår fram tills det att endast två lag står kvar. Dessa är sedan de två lag som ska mötas i den stora slutfinalen i Super Bowl, som du alltså kan streama hos Tv4 Play.

Last modified: december 14, 2023

Kommentarerna är tyvärr avstängda.

Close