Written by 7:56 f m Sport

Streama Handbolls VM: Allt du behöver veta för att se Handbolls VM

Streama Handboll

Bästa paket för att streama handbolls-VM

Viaplay logo
 • Handbolls-VM
 • Premier League
 • Bundesliga
 • European Tour
 • UEFA Europa League
 • NHL
 • Formel 1
 • UFC

Oavsett om du är ett nytt eller inbitet handbollsfan, kommer denna artikel att ge dig all information du behöver för att inte missa en sekund av spänningen i Handbolls-VM. Vi går igenom allt från vilka tv-kanaler och streamingtjänster som sänder matcherna, till hur du kan se dem via bettingsajter. Så, var sänds handbolls VM? Läs vidare för att få reda på det.

Handbolls VM stream och tv: Allt du behöver känna till

Att streama Handbolls-VM är enkelt. Problemet kan möjligen vara att hitta rätt bland alla alternativ som finns. Även om du inte kan vara på plats för att känna spänningen live, så erbjuder flera tjänster dig möjligheten att se handbolls-VM på tv eller via stream.

Det främsta sättet att streama handbolls VM är genom Viaplay, som har exklusiva rättigheter till att sända turneringen i Sverige. Men att gå rakt på källan är inte det enda alternativet. Tv-paket som Telia, Boxer, Tele2, Allente och Ownit erbjuder också vägar att se handbolls-VM tv.

För de som är intresserade av att se handbolls-VM men inte har tillgång till dessa tjänster kan bettingsajter vara ett intressant alternativ. Dessa sidor tillåter ofta streaming av sportevenemang, som ett komplement till deras huvudverksamhet.

Viaplay: Din huvudsakliga Handbolls VM kanal

När det handlar om att streama handbolls VM i Sverige, står Viaplay ut som den främsta plattformen. Det beror på att Viaplay Group äger de exklusiva sändningsrättigheterna för mästerskapet.

Vad Ingår i Viaplay?

 • Premier League
 • Bundesliga
 • European Tour
 • UEFA Europa League
 • NHL
 • Formel 1
 • UFC

Vad gäller paket från Viaplay så erbjuder de två huvudalternativ som inkluderar Handbolls-VM för damer och herrar.

Det första paketet, Viaplay Medium, inkluderar inte bara tillgång till Handbolls-VM, utan även andra sporter som Premier League, Formel 1 och NHL. Utöver detta får du också massor av filmer och hela Viaplays serieutbud, inklusive välkända filmer och serier för barn.

Det andra paketet, Viaplay Total, erbjuder samma sportutbud som Viaplay Medium men inkluderar ytterligare sportevenemang som UEFA Europa League och UFC.

Du som föredrar att titta på tv ställer förstås frågan ”Vilken kanal sänder handbolls VM?”. Svaret är att du kan se matcherna på kanalerna TV6, TV10 och V Sport Extra.

Telia, Boxer, Tele2, Allente och Ownit: Se Handbolls VM på tv

Om du inte är intresserad av att binda dig till Viaplay finns det andra tv-paket som också låter dig se Handbolls-VM tv. Från stora leverantörer som Telia och Boxer till mindre aktörer som Ownit, finns det alternativ som passar olika behov och budgetar. Vi kommer att gå igenom vad varje leverantör erbjuder för att hjälpa dig att välja.

Telia: Vad erbjuder de för Handbolls-VM tv?

Telia erbjuder två huvudpaket som kan vara intressanta för dig som vill se Handbolls-VM.

Det första paketet, All Sport från Viaplay & TV4 inkl. Allsvenskan, inkluderar all sport från både Viaplay och TV4 Play (tidigare C More). Detta innebär att du inte bara får tillgång till Handbolls-VM, utan också till andra stora sportevenemang som Premier League, Formel 1 och NHL. Paketet ger dig också möjlighet att lägga till HBO Max utan extra kostnad, och du kan aktivera din streaming direkt efter köp. Detta paket sparar dig över 500 kr per månad jämfört med att köpa tjänsterna separat.

Det andra paketet, All Sport från Viaplay, motsvarar innehållet i Viaplay Total, inklusive golf. Precis som med det första paketet kan du börja streama direkt efter köp via Telia Play och Viaplay-appen. Här får du också alla matcher från NHL, Premier League och alla tävlingar från Formel 1, samt ett brett utbud av filmer och serier.

Boxer: Vad behöver du veta?

Boxer ger dig två huvudpaket att välja mellan om du vill streama Handbolls-VM.

Det första alternativet, TV Flexibel, är en mångsidig lösning som innehåller alla standardkanaler samt åtta valfria favoriter. Det unika med detta paket är flexibiliteten som gör att det går att byta kanaler en gång per månad via Mina Sidor. Dessutom ingår streamingpaketen Film, Serier & Sport från Tele2 och Viaplay Medium, vilket gör det till ett bra val för sportälskaren.

Det andra alternativet, TV Premium, är Boxers mest omfattande paket. Här får du tillgång till en bred palett av innehåll, inklusive streamingpaketen Film, Serier & Sport Premium från Tele2 och Viaplay Total. Detta paket är ett utmärkt val för dig som vill ha en helhetslösning för att se Handbolls-VM på tv eller via stream.

Tele2: Alternativ för Handbolls VM

Tele2 erbjuder tre olika tv-paket för de som är intresserade av att se Handbolls-VM, och varje paket har sina egna unika fördelar.

Det första paketet, Tv Flexibel, inkluderar Viaplay Medium som ger dig tillgång till en mängd sportevenemang, inklusive vintersport och UEFA Europa League. Detta paket är perfekt för dig som vill ha flexibilitet, eftersom det även inkluderar ett basutbud plus åtta kanaler som du får välja själv. Du kan dessutom byta dessa kanaler en gång per månad via Mitt Tele2.

Om du söker ett mer omfattande utbud, kan Tv Premium vara ett bättre alternativ. Detta paket inkluderar Viaplay Total, som förutom Handbolls-VM även sänder Premier League, Formel 1 och NHL. Med över 70 kanaler och streamingtjänster är detta ett av Tele2:s mest kompletta erbjudanden.

För den inbitna sportfantasten är Tv Premium Sport Stor det ultimata paketet. Det inkluderar TV4 Sport Stor, som ger dig tillgång till UEFA Champions League, LaLiga och Serie A. Dessutom ingår Viaplay Total, vilket innebär att du inte går miste om några av de stora sportevenemangen, inklusive Handbolls-VM.

Allente: Så ser deras paket för Handbolls VM på tv ut

Allente erbjuder två paket som båda inkluderar attraktiva alternativ för att se Handbolls-VM.

Det första paketet, Standard, är riktat mot familjer och inkluderar en blandning av sport, underhållning och streaming. Detta paket innehåller sju sportkanaler från tillvalspaketet Sport Standard, där du kan se utvalda matcher och tävlingar från flera stora ligor och evenemang. Dessutom kan du streama Viaplay Film & Serier, vilket ger dig tillgång till nya storfilmer och populära serier. Om tv-soffan blir trång kan du även streama på upp till fyra skärmar samtidigt med Allente-appen.

Det andra paketet, Premium, är för dig som vill ha en mer omfattande tv-upplevelse. Detta paket ger dig full tillgång till premiumsport och högklassig underhållning. Om du är sportälskare och vill ha det bästa urvalet av matcher, inklusive Handbolls-VM, är detta paket för dig.

Ownit: Detta kan de erbjuda

Ownit har ett eget paket speciellt utformat för TV-älskaren: Ownit TV Stor.

Detta paket inkluderar Viaplay Medium med V Sport Vinter & V Sport Extra, vilket gör att du kan streama handbolls VM. Med 55 TV-kanaler och 10 Playkanaler får du en omfattande tv-upplevelse. Om du är en entusiast som inte vill kompromissa på antalet kanaler och även vill ha möjlighet att se Handbolls-VM, då är Ownit TV Stor alltså ett paket värt att överväga.

Vad du behöver veta om att se Handbolls VM via bettingsajter

För den som vill utforska alternativa sätt att se Handbolls-VM finns möjligheten att använda sig av bettingsajter. Många bettingsajter erbjuder live streaming av sportevenemang som en del av deras tjänster. Detta innebär att du kan placera ett litet bet och därmed få tillgång till deras live stream. Detta är en praktisk lösning för dem som kanske inte vill binda sig till ett månadsabonnemang hos en traditionell tv-leverantör.

Bland de bettingsajter som erbjuder Handbolls VM stream finns:

 • Bet365
 • Unibet
 • Betfair
 • Svenska Spel
 • LeoVegas

Det är viktigt att notera att kvaliteten på streaming via bettingsajter kan variera. De är inte alltid lika högupplösta som de streams du får via specialiserade sportkanaler, men de är definitivt tillräckliga för att följa matchen. Dessutom kan det finnas vissa restriktioner kring vilka matcher som är tillgängliga, så det är klokt att först kontrollera vilka matcher du faktiskt kan se via den bettingsajt du väljer.

Innan du bestämmer dig för att streama Handbolls-VM via en bettingsajt, bör du vara medveten om att detta kräver att du har ett konto på sajten och att du uppfyller eventuella satsningskrav.

Nya regler för Handbolls VM för damer

Handbolls-VM för damer är en milstolpe i sportens historia, och under de senaste åren har turneringarnas upplägg ändrats för att fortsätta pusha sporten framåt.

Exempelvis har turneringen utökats och från och med 2021 innehåller damernas VM 32 landslag, jämfört med de tidigare 24. Dessa lagen delas in i åtta initiala grupper med fyra lag i varje. De tre främsta i varje grupp går vidare till huvudrundan, som också är ett gruppspel. De lag som slutar etta eller tvåa i dessa grupper når slutspelet, där kvartsfinaler och semifinaler avgör vilka som får spela om medaljerna.

Lagen som deltar sträcker sig över flera kontinenter, från Angola och Brasilien till Sydkorea och Ungern. Andra noterbara deltagare inkluderar tidigare mästare som Frankrike och Norge, samt uppstickare som Iran och Grönland. Turneringen är en global tillställning som inte bara avgör vilket lag som är världens bästa, utan också sätter fokus på sporten och dess utveckling över hela världen. Sveriges främsta placering hittills är en fjärdeplats från VM 2017 i Tyskland.

Last modified: november 8, 2023
Close