Written by 11:42 f m Sport

Streama La Liga: Så ser du La Liga på tv

Streama La Liga

Streama La Liga och se allt från en av världens bästa fotbollsligor. Här guidar vi dig till de bästa alternativen för att se matcherna, inklusiva El Cláscio, på tv och via stream. Vi täcker allt från betalabonnemang till gratisalternativ.

Bästa paket för att streama La Liga

Tv4 Play logo

Tv4 Play+ Sport

 • La Liga
 • Allsvenskan & Superettan från Discovery+
 • UEFA Champions League
 • Serie A
 • Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay
 • NBA
 • NFL

Det här är den ultimata guiden för dig som vill se La Liga och uppleva spänningen i en av världens mest populära fotbollsligor, direkt från din tv, dator, surfplatta eller mobil. Här är allt du behöver veta för att inte missa en enda sekund av spänningen i den spanska fotbollsligan.

Se allt från La Liga på Tv4 Play

Att streama La Liga har aldrig varit enklare för alla fans som vill följa sina favoritlag från bästa platsen i soffan. I Sverige är det Tv4 Play som äger rättigheterna att visa matcherna från den spanska liga. Med ett av deras sportpaket kan du njuta av live-sändningar direkt i dina enheter. Plattformen ger åtkomst till live-matcher, inklusive några av de mest efterlängtade mötena i fotbollsvärlden.

Tv4 Play erbjuder en användarvänlig plattform som gör det enkelt att navigera mellan olika matcher och ligor. När du streamar matcherna genom Tv4Play behöver du aldrig missa ett enda ögonblick av spänningen. Oavsett om du önskar följa de senaste matcherna eller uppleva intensiteten i El Clásico på tv, har Tv4Play det du behöver.

För att få åtkomst till Tv4 Plays sändningar behöver du ett abonnemang. Här finns två alternativ, vilka vi går igenom nedan.

Tv4 Play+ Sport

Tv4 Play+ Sport är det billigare av de två alternativen. Med detta paket får du inte riktigt tillgång till alla sportsändningar i Tv4, men en hel del av dem. Bland annat inkluderar paketet följande:

Tv4 Play+ Sport Total

Väljer du att teckna Tv4 Play+ Sport Total får du den fulla sportupplevelsen. Månadskostnaden blir något högre, men du får också tillgång till massor av högkvalitativ sport. Utöver allt som ingår i ovan nämnda paket, kan du också streama följande:

Vart kan man se real madrid mot barcelona

Vart kan man se Real Madrid mot Barcelona?

El Clásico är en av världens största fotbollsmatcher, men vart kan man se Real Madrid mot Barcelona? Även här är Tv4 Play det rätta valet. Här erbjuds en direktlösning med högkvalitativ streaming och expertkommentarer som fördjupar upplevelsen. Dessa stora matcher tenderar också att inramas av en påkostad studiosändning, där allt kring matchen analyseras in i minsta detalj. Med båda sportpaketen kan du se de största matcherna i spansk fotboll, där mötet mellan Real Madrid och Barcelona är höjdpunkten för många fans.

El Clásico är en upplevelse som inget annat i fotbollsvärlden. Rivaliteten mellan de båda lagen sträcker sig över decennier och är inte bara en sportslig tävling, utan en kulturell händelse som lockar tittare från hela världen. Intensiteten i matcherna och kvaliteten på spelet gör El Clásico till en av de mest sevärda händelserna i sportvärlden.

El Clásico på tv: så ser du fotbollens största rivalmöte

El Clásico är för många fotbollsfans den absoluta höjdpunkten på fotbollssäsongen. För dig som vill se El Clásico på tv, hellre än via stream, finns möjlighet även till detta. Då Tv4 äger rättigheterna till att visa matchen, är det i någon av deras kanaler matchen kan komma att visas. Det handlar bland annat om:

 • Tv4
 • Sjuan
 • Tv12

Det är inte alltid den spanska supermatchen sänds på linjär-tv, så var noggrann med att kolla i tv-tablån för att vara säker på om matchen ens sänds i tv och i så fall på vilken kanal. För att vara säker på att inte missa en sekund av spänningen rekommenderas du att teckna ett abonnemang hos Tv4 Play.

Så kan du se La Liga gratis

De flesta fansen lockas inte bara av stora matcher som El Clásico, utan vill ha möjligheten att följa hela La Liga-säsongen. Med ett brett utbud av plattformar tillgängliga för att se La Liga på tv finns flera alternativ för att se live-matcher, sammanfattningar, och djupgående analyser av hela ligan. Det kan exempelvis handla om internationella streamingtjänster eller sajter på internet. Men kom ihåg att de sistnämnda ofta sänder matcherna illegalt.

Det finns dock sätt att streama La Liga gratis, samtidigt som det är helt lagligt. En del bettingsidor har nämligen tillskansat sig rättigheterna att sända matcherna från den spanska ligan. För att få tillgång till dessa sändningar behöver du ha ett konto på bettingsidan. Ofta krävs även att du gör en insättning, i regel om 50 kronor eller mer. Detta är alltså inte helt gratis, men ett klart prisvärt alternativ för dig som inte vill binda upp dig på ett abonnemang.

På bettingsidorna är det vanligt att sändningarna saknar såväl studiosändningar som kommentatorer under matcherna. Därtill kan bildkvalitén variera. För bästa möjliga streamingupplevelse bör du teckna ett abonnemang hos Tv4 Play, där hög kvalitet utlovas. Detta alternativ är något dyrare, men gör också att du kan streama SHL, Allsvenskan, UEFA Champions League och mycket mer.

Steg för steg: så streamar du den spanska ligan

Med vår steg för steg-guide får du all information som behövs för att kunna njuta av matcherna direkt från tv-soffan.

 1. Börja med att välja den plattform där du vill se matcherna. Besök plattformens webbplats eller ladda ner appen till din enhet.

 2. Skapa ett konto om du inte redan har ett. Det innebär vanligtvis att du behöver ange en del personlig information och välja vilket abonnemang du önskar. Om du väljer Tv4Play behöver du ha ett av de två sportpaketen.

 3. Klicka dig fram till La Liga-sektionen på vald plattform. Här kan du se kommande matcher, välja vilken match du vill titta på och börja streama. Många tjänster erbjuder funktioner som live-pauser och repriser, vilket ger dig full kontroll över din tittarupplevelse.

 4. Se till att din internetanslutning är stabil för att undvika avbrott under matcherna. Högre streamingkvalitet kräver snabbare internet, så det kan vara värt att uppgradera om du upplever problem.

FAQ

Kan jag streama La Liga gratis?

En del plattformar erbjuder provperioder där du kan streama La Liga gratis, men efter provperioden behöver du vanligtvis ett betalabonnemang för att fortsätta titta. Ett annat sätt att se matcherna i princip gratis är via bettingsidor.

Behöver jag en snabb internetanslutning för att streama spanska ligan?

En stabil och snabb internetanslutning rekommenderas för att streama matcherna i hög kvalitet utan avbrott. För HD-streaming bör din hastighet vara minst 5 Mbps.

Kan jag se La Liga när jag är utomlands?

Det beror på din streamingtjänst och dess licensavtal. Vissa tjänster har globala rättigheter, eller erbjuder VPN-vänliga alternativ, vilket gör det möjligt att se matcherna även när du är utomlands.

Finns det kommentarer på svenska för La Liga-matcher?

Om du ser matcherna via Tv4 Play får du tillgång till svenska kommentatorer och experter, tillsammans med en studiosändning på svenska.

Vart kan man se Real Madrid mot Barcelona?

Om du vill streama El Clásico är det till Tv4 Play du ska vända dig. Med abonnemanget Tv4 Play+ Sport får du tillgång till denna högprestigematch, med svenska kommentatorer och svensk studiosändning.

Last modified: februari 16, 2024
Close