Tester

Chromecast – Hur fungerar Chromecast?

Hårdvara, Mjukvara, Streaming, Test

Chromecast Chromecast, vad är det egentligen? Den frågar är det nog rätt många som ställer...

Läs vidare

Razer Naga Trinity – Vilken är den bästa gamingmusen?

Gaming, Hårdvara, Test

Vi på Streamat har haft äran att testa på att spela med Razer Naga Trinity gamingmus. Naga...

Läs vidare

Amazon Prime Sverige – Sveriges mest förmånliga medlemskap?

Ljudböcker, Streaming, Test, TV, Video

Amazon Prime Sverige finns äntligen här. Amazon som många känner till är ett av världens...

Läs vidare

Amazon kommer till Sverige – Allt du behöver veta om Amazon Sverige!

Mjukvara, Test

Amazon Sverige – här är allt du behöver veta Det gigantiska e-handelsföretaget Amazon kommer...

Läs vidare

Tester, recensioner och opartiska bedömningar

På den här sidan rekommenderar vi allt från bästa tv spelen till dem bästa videokonferensplattformarna. Oavsett om du ska leta upp en ny film eller serie att kolla på eller funderar över vilken spelkonsol från Xbox du ska satsa på, vill du förmodligen ha bra kunskap om produkten eller tjänsten innan du bestämmer dig. Men vem har den tiden? För att du ska slippa köpa dyra produkter enbart för att testa och inse att det inte var något för dig, har vi skapat den här sidan. Här kan du läsa allt om våra tester och recensioner av allt från filmer och serier till diverse produkter, tjänster och mer.

Recensioner av filmer och serier

Att streama filmer och serier är idag otroligt vanligt. Förmodligen har nästintill alla du känner ett Netflix- eller HBO-konto. Men frågan är ju vilken streamingtjänst du ska välja. Vad gillar du att kolla på? Vad är viktigast, svenska undertexter eller titlar? Kolla gärna in våra tidigare recensioner av streamingtjänster för att bilda dig en snabb uppfattning om giganter som Netflix, HBO och Amazon Prime men också om våra egna svenska streamingsajter som Viaplay och C More.

Test av tjänster

Idag händer det mesta online, åtminstone sett till filmer, serier, musik och böcker. När köpte du en bok senast? Det finns ju så många fördelar med att utnyttja tekniken. Om du äger en smartphone kommer du kunna förvandla den till en bok, en biograf, ett spel eller till lärare genom att använda olika tjänster. Vi utför ständigt nya tester och jämförelser mellan diverse tjänster, bland annat inom:

Dessutom har vi såklart även tester och recensioner av vilka webbläsare som fungerar bäst med Netflix, vilket spel som är bäst just nu och mycket mer. Du kan enkelt skumma igenom våra recensioner av tester för att få en snabbare idé om vad du vill köpa eller använda. Vi är alltid 100 % opartiska i våra recensioner, hittar vi saker vi inte gillar säger vi det.

Bäst i test

Spelkonsoler, ljudboksappar, mobiltelefoner och snacks. Ja, allt du kan tänka dig kommer vi jämföra. Allt för att väga för- och nackdelar av olika produkter och ge dig en bättre uppfattning om vad som faktiskt är bäst i test. Det går ju betydligt snabbare att läsa en bäst-i-test-guide än att själv klicka hem tio mobiltelefoner och testa funktioner. Om du själv letar efter en ny app för att läsa e-böcker eller lyssna på ljudböcker kan du kolla in våra jämförelsetester av ljudboksappar. Här jämför vi bland annat saker som:

  • Utbud av bibliotek
  • Svenska och utländska titlar
  • Priser
  • Funktioner och finesser
  • Gränssnitt och användarvänlighet

Vi har även liknande tester och recensioner av bästa poddarna 2020 och vilken streamingtjänst som är bäst just nu.

Produktrecension

Vi testar mängder av olika produkter, dock ofta med temat IT och streaming. Vi älskar förstås spel och gör ofta recensioner av nya TV-spel. Här kontrollerar vi saker som bildkvalitet och känsla samt ljud. Oavsett om du vill kolla igenom en av våra recensioner av en produkt som Netflix eller en tevespelskonsol, hittar du alltid tydlig och lättöverskådlig information hos oss. Vi har bland annat jämförelsesidor av streamingtjänster där du snabbt och enkelt ser de största skillnaderna mellan stora streamingsajter som HBO, Viaplay och Amazon Prime.

Test AB produkt

Hos oss på Streamat.se kan du även ta del av våra AB tester. Test AB produkt innebär att vi jämför två produkter mot varandra och genom att förenkla och förtydliga användandet kan du som läsare bilda dig en uppfattning om vilken som är bäst. När vi utför AB test experimenterar vi med produkter för att se vilken som är bäst. Det kan handla om allt från spel till konsoler och mer.

Last modified: oktober 26, 2020

Kommentarerna är tyvärr avstängda.

Close