Razer Naga Gaming Mus

Written by 7:03 e m Gaming, Hårdvara, Test

Razer Naga Trinity – Vilken är den bästa gamingmusen?

Vi på Streamat har haft äran att testa på att spela med Razer Naga Trinity gamingmus. Naga Trinity är den första i en ny generation teknik som går att koppla samman med 5G. Till att börja med, detta är verkligen inte vilken gaming mus som helst. Denna mus kan säkerställa att musen rör sig lika snabbt som din hand och att du enklare träffar målet. Samt kan undvika attacker när du spelar. Och det är just på grund av att den är utrustad med dagens ledande 5G optiska sensorer, vilket utgör en exakt hastighet och optimerad noggrannhet som går långt utanför det vanliga.

Vad har Razer Naga Trinity för funktioner?

Razer Naga Trinity mus
  • Utrustad med senaste 16 000 DPI 5G optisk sensor för exakthet och noggrannhet. 
  • Utbytbara sidopaneler med olika mängd tangenter (2, 7 eller 12 tangenter)
  • 19 förprogrammerade val och kommandon du kan använda. 
  • Gaming mus Razer har en mekanisk axel och taktilhjul på hög gamer-nivå. 

Som du kan se på bilderna så är denna gaming mus Razer Naga Trinity även utrustad med tangenter med siffror på sidopanelen. Denna del på musen är utbytbar i tre olika modeller (2,7 eller 12 knappar) och är konstruerad för att undvika oavsiktliga knapptryckningar under spelet. Ju fler knappar du använder på musen, desto fler fördelar. Knapparna i sidopanelen är förprogrammerade med en mängd olika val, både med grundläggande funktioner men också kompletteringsfunktioner och kommandon du kan använda när du spelar.

Vi kikade runt en hel del på nätet innan vi testade Razers nya gaming mus för att se efter vad andra gamers tyckte och överlag så har denna fått riktigt bra betyg. Priset ligger på en dryg 1000-lapp, så den är inte farligt dyr, men ändå i den högre prisklassen. Med tanke på den avancerade teknik som denna gamingmus besitter så är det överkomligt. Häng med vidare och se vad vi tyckte när vi testade spela med Razer Naga Trinity gaming mus.

Vad tycker Streamat.se om Razer Naga Trinity?

Wow – det är det första ordet från vår sida! Denna gaming mus har fullständig kontroll, oavsett vilket spel du väljer att spela. Men den är särskilt väl anpassad för att funka klockrent till MOBA/MMO spel. Razer Naga Trinity förprogrammerade knapparna på musen ger en hel del fördelar och kortkommandon du kan använda under gamet. Vilket gör att det är enkelt att ligga steget före dina medspelare.
Denna Naga Trinity gaming mus är också väldigt bekväm och ergonomisk att spela med. Konstruktionen på knapparna på sidan ger dig mer kontroll och minimerar riskerna för att råka komma åt någon knapp oavsiktligt under gamet.

Jämfört med Razers tidigare gaming mus Naga Hex v2 så är den nya gaming musen betydligt skönare att spela med. Dessutom är det absolut bästa med gaming musen just den exakthet i rörelse som musen känner av. Det gör att du snabbt kan manövrera i spel och du slipper alla former av lagg. Razer Naga Trinity är också den första modellen som är utrustad med 16 000 DPI 5G optisk sensor. Det är anledningen till den betydligt förbättrade prestandan i denna modell.

En nackdel är att sidoknapparna är väldigt små, så man behöver nog lära sig att känna av musen innan man helt lär sig alla kortkommandon. (För dig som älskar racingspel, kika även in vår recension av Fanatec CSL Elite racing simulator).

Etiketter: , Last modified: augusti 3, 2021
Close