Written by 7:30 e m Gaming

Köp billiga datorspel!

billiga spel

Att hitta billiga spel är inte alltid det enklaste men vi på Streamat.se vill tipsa dig hur du gör just det! Här kan du hitta nya och populära spel till låga priser.

Att köpa datorspel nuförtiden är väldigt lätt men inte alltid det mest ekonomiska. Spel kan gå för många hundratals kronor och svida riktigt ordentligt i plånboken. Förr så gick du ner till närmsta spelbutik och köpte spelet där, kosta vad det kosta vill. Men nu när du med bara några klick kan göra det på nätet så har utbudet skjutit i höjden. Vart ska jag köpa spelet? Och hur vet jag om jag får en bra deal eller inte?

IsThereAnyDeal.com jämför priser i alla största och mest pålitliga online butikerna. De kollar upp priset på det spel du vill köpa och ger dig en lista med de bästa rabatterna och billigaste priserna.

Vad är IsThereAnyDeal?

IsThereAnyDeal är en hemsida där du kan hitta vart du kan köpa billiga spel. Hemsidan jämför dagens spelpriser i mer än 20 butiker i flera regioner samt olika paket och andra specialerbjudanden. De håller en prishistorik åt dig, så att du kan se hur ofta spelet säljs och vad som är de historiskt lägsta priserna.

Om du inte vill missa en försäljning lägger du till dina spel i väntelistan. Du kan synkronisera den med din Steam -önskelista och klicka i när du vill få aviseringar via e -post.

Och om du har ett stort antal spel och ofta glömmer vilka spel du äger, kan IsThereAnyDeal också hjälpa dig! Använd deras collection för att hålla reda på dina spel så slipper du betala extra när du inser att du redan har spelet. Liknande med whishlist kan du också synkronisera ditt bibliotek från några butiker och enkelt lägga till innehållet från paketen.

Hur handlar man på IsThereAnyDeal?

Steg 1

Gå till IsThereAnyDeal.com

Steg 2

Skriv in det spelet du vill ha.

IsThereAnyDeal
Steg 3

Klicka på det spelet du vill köpa.

IsThereAnyDeal
Steg 4

Klicka på översta länken. Du ser hur mycket procent i rea du får just nu samt priset på spelet.

IsThereAnyDeal
Steg 5

Du blir länkad till den online butik som säljer spelet till bästa pris, sedan köper du bara spelet därifrån. När du har handlat kommer få en GameKey (spelnyckel) som du kan klistra in i en Spelklient.

Gamebillet
Vart kan jag köpa billiga spel?

Du kan köpa billiga spel via IsThereAnyDeal.com

Vilka är de populäraste spelen just nu?

De populäraste spelen just nu är Minecraft, League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive.

Last modified: april 22, 2022
Close