Written by 9:22 f m Okategoriserade

Så kan du livestreama crypto traders

livestreama crypto

Du kan livestreama i princip allt på internet, såsom när du spelar tv- och datorspel. Men hur gör du för att livestreama när du tradear crypto, som du bland annat kan göra på https://cryptomeister.com/se/bitcoin?

Det får du ett tydligt svar på i denna artikel.

Så livestreamar du crypto traders

1. Skapa ett konto på Twitch

Twitch är en av världens mest välbesökta tradingplattformar. Där kan du bland annat streama när du spelar PC-spel, Playstation-spel och på casino. Men du kan även streama när du tradear krypto förstås.

Länk för att registrera dig på Twitch: https://www.twitch.tv/signup

2. Se vad dina konkurrenter gör

Det finns betydligt fler personer än precis du som streamar sin cryto-tradeing via Twitch, och det ska du dra nytta av. När du har tid är det en bra idé att titta på hur de andra streamarna gör och hur de beter sig så att du till slut kan få en lika stor publik som dem.

3. Skaffa en snyggare Twitch-sida

Din presentationssida på Twitch är det första dina besökare får se. Så av den anledningen är det en bra idé att göra den snygg. Och med snygg menar vi att du smyckar ut den med saker såsom bilder på Bitcoin, Litecoin och annan krypto som dina besökare sannolikt tycker är snyggt och intressant.

4. Prata medan du streamar

När du streamar är det en bra idé att svara på det dina besökare skriver i chatten. Då får du nämligen fler besökare på din stream sett ur ett längre perspektiv. Du ska även försöka styra samtalen så de hela tiden handlar om crypto-trading, för det är ju faktiskt det din kanal handlar om.

5. Streama vid rätt tidpunkt

Det är en bra idé att inte streama vid peak-tider, det vill säga de tider då många väljer att titta på stora twitchstreamare och event på Twitch. Under de lugna timmarna får du alltså fler tittare, i synnerhet on du har ett nytt konto på Twitch där du pratar om Bitcoin och andra kryptovalutor.

6. Streama med jämna mellanrum

Att sätta up en speciell dag då du ska streama är en utmärkt idé, inte minst då dina besökare gillar att kunna veta när de kan titta på när du livestreamar om krypto. Det är nämligen lätt att förlora prenumeranter om man inte håller sig till ett bestämt schema.

Last modified: augusti 26, 2022
Close