black ops Cold War

Written by 4:09 e m Gaming

Black Ops Cold War – Nya Call Of Duty Spelet!

Flera läckor har nu gjort COD-fans glada eftersom det ryktas om att det kommer ett nytt COD Black Ops spel med tema kalla kriget. Och kommer kallas för Black Ops Cold War. Det är nu bekräftat att spelet kommer att släppas. Det finns också tydliga indikatorer som visar på att spelet med största sannolikhet kommer inom kort. Ta del av läckta nyheter om nya Call of Duty Cold War!

Microsoft Store-läcka och Doritos

Redan i Maj 2020 började det ryktas om att Treyarch skulle lansera ett nytt Black Ops spel. Kort därefter råkade Microsoft Store läcka uppgifter om ett nytt Black Ops. Det genom att lista den nya Activision titeln The Red Door, vilket verkar vara det nya Call of Duty Cold War. Det läcktes även information i en chipspåse från märket Doritos. I påsen låg det ett reklamutskick där det utlovas en dubbel insamlingstakt av erfarenhetspoäng i COD Black Ops Cold War under ett helt år. På reklamutskicket stod det även att erbjudandet slutar gälla sista oktober 2020, vilket också skulle kunna vara en starkt indikator på att spelet kommer lanseras innan dess. Men visst är det lite märkligt att Activision inte gjort något utlåtande gällande om det kommer ett nytt Black Ops eller inte och när det i så fall ska lanseras.

Lanseringsdatum fortfarande okänt av nya Black Ops

Det har nu släppts nyheter om att Call of Duty Black Ops Cold War kommer att släppas, dock finns det starka indikationer på hur spelet kommer se ut. Troligtvis lutar det mot att spelet släpps i slutet av Oktober och början av November. Detta är endast gissningar utifrån när de tidigare spelen släpptes. Men också i och med incidenten med Doritos påsen. Men dem riktiga svaren kommer den 13e November.

Varför skulle The Red Door vara COD Black Ops Cold War? 

I Microsoft Store upptäckes indikationer på att ett nytt COD Black Ops-spel är på gång. Hur? I butiken lanserades ett nytt spel som kallas för The Red Door, spelet har flera likheter med COD. Bland annat är det från Activision, verkar vara ett så kallat ”krigsspel” samt tar mer än 81 GB i utrymme. Detta är ju flera likheter med tidigare COD-spel och också en stark indikator på att The Red Door faktiskt skulle kunna vara Call of Duty Cold War. Dessutom är The Red Door markerad med ”M” för Mature (mogen) eftersom spelet sägs innehålla våld, blod och ovårdad språk.

Summit Call of Duty

Läs mer: Nya Warzone mappen Caldera

Gamla banor introduceras i nya Call of Duty Cold War

Det finns viss anledning till att tro att nya Black Ops kommer ha flera gamla banor från tidigare Black Ops spel. Bland annat ryktas det om att Call of Duty Black Ops Cold War kommer ha klassiker som Nuketown, Jungle, Summit och Firing Range i en nyare form. Det finns heller inte någon säker information om vilka plattformar som nya Black Ops kommer fungera på. Dock kommer det troligtvis handla om PS4, Xbox One samt Windows PC, Sedan självklart för Playstation 5 och Xbox Series X.

Vilka ”Game Modes” kommer finnas i Call of Duty Cold War?

Folk tror att Treyarch kommer satsa stort på det kommande spelet. Då det rycktas om att Cold War kommer att innehålla Game Modes som: Zombies, Multiplayer och Campaign. Man tror även att Call of Duty Cold War kommer innehålla ett Battle Royale Game mode.

Black Ops Cold War Game Play

Det har tyvärr inte släppts något Game Play för Cold War, men väntas komma inom de närmaste veckorna.

Nya Black Ops Cold War – Samma universum

Det verkar som att Call of Duty Black Ops Cold War kommer att utspela sig i samma universum som tidigare spel, i Black Ops. Dock verkar det som att nya Black Ops Cold War kommer ha ett tydligt kalla kriget-tema och möjligtvis utspela sig i Vietnam. Det är dock inget som är bekräftat.

När släpps Call of Duty Cold War?

Den 13e November kommer Call of Duty Cold War att lanseras. Det är dock fortfarande oklart när spelet kommer ut på marknaden.

Vilka tidigare banor kommer att finnas med i Black Ops Cold War?

Man tror att tidigare banor från det första ”Black Ops” kommer att finnan med, så som Firing Range, Summit och Nuketown.

Vilka Game Modes kommer finnas med i det nya spelet?

Inget som ännu är klart. Men man tror att det kommer att innehålla en Campaign, Multiplayer, Zombies och en Battle…

Etiketter: , , , Last modified: december 7, 2021
Close