Written by 8:48 f m Okategoriserade

Streama Stryktipset tips på Twitch varje vecka

Stryktipset Twitch

Att de under de senaste åren blivit otroligt populärt att spela på olika spel online är ett rent och skärt faktum. Det beror inte bara på den speciella tid vi har levt i, och fortfarande lever i, under de senaste åren. Utan detta ökade spelintresse beror också på att världen online ger oss tillgång till så mycket att utbudet i princip är obegränsat. Oavsett om du vill hitta och testa på olika nya spel, ta del av olika spelsidor, få hjälpsam information eller samla på dig tips inför ditt spelande finns det alla möjligheter att hitta det du söker på nätet idag. Även många av de större spelsidorna erbjuder denna typen av hjälp. 

Gambling Cabin – Sveriges enda spelstuga 

Ett sådant exempel är Gambling Cabin, det vill säga Sveriges enda spelstuga där du varje vecka kan spela på spel från Svenska spel. Stryktipset är där ett mycket populärt val. För att underlätta för dig som spelare, och för att göra det hela lite tryggare har Gambling Cabin satt igång ett projekt som innebär att de varje lördag kl 14.00 sänder live på Twitch. 

Livesändning på Twitch 

Detta då för att du som spelare på Stryktipset ska kunna ta del av det som komma skall under veckans Stryktipskupong. Under deras livesändning på Twitch går de igenom kupongen från match 1-13, följt av att de talar om de bästa spikarna och dragen. 

Detta drar då som sagt igång kl 14, men kl 15 går de igenom de olika lagen för att allt ska kännas komplett och att du ska vara helt redo att ta dig an spelandet. Vill du få Stryktipset tips på Gambling Cabin är det bara för dig att besöka sajten eller gå in på deras Twitch-kanal och hänga med under livesändningarna. 

Läs mer om Twitch här!

Tips och råd kan hjälpa många spelare

Att de större sidorna i Sverige, och även i andra länder, går ut med dessa funktioner för att hjälpa olika spelare kan anses både positivt och negativt. Samtidigt som dessa tips och råd kan öka chanserna om att spelet faktiskt går bra så kan det också bidra till att spelarna blir än mer sugna på att satsa då de anser sig ”ha fått de bästa tipsen”. 

Ökad risk för spelberoende 

Det är ett välkänt faktum att många av de som börjar spela online kan ha ganska svårt att sluta med det. Detta kan i sin tur leda till att man startar ett spelberoende, som ofta bara växer sig större i takt med att spelaren kanske är i behov av att få in pengar, att spelaren inte mår så bra eller att det finns andra faktorer runt omkring som lockar till spelet. 

Sådana saker kan också vara tristess, eller att man inte har möjlighet att umgås med sina nära och kära. I och med att detta är något som många upplevt under de senaste åren finns det många som oroar sig för att spelberoendet kommer att öka bland befolkningen. Det framförallt när det kommer till kasinospel och betting då det är väldigt lätt att fastna i. 

Allt fler spelföretag tar sitt ansvar

En positiv aspekt i det hela är dock att det hela tiden blir hårdare klimat på marknaden av spel, och då menar vi hårdare klimat gällande regler och lagar som spelbolagen i fråga måste följa. Idag har man till exempel uppdaterat spellagen med att varje spelbolag har en viss omsorgsplikt, som då ska agera som skydd för överdrivet och okontrollerat spelande.  Förhoppningsvis kan det, i kombination med andra tips och råd, förbättra spelklimatet. 

Last modified: april 22, 2022
Close