Written by 1:22 e m Streaming

HBO Max Sverige

HBO Max har tillsammans med andra streamingjättar förändrat TV-landskapet och hur vi väljer att konsumera filmer och serier i Sverige. Tjänsten, som lanserades i USA 2020 och senare internationellt, erbjuder en rik samling av filmer, serier och exklusivt innehåll till sina användare. Men vad kan vi hitta för något på HBO Max Sverige idag? Låt oss kika närmare.

Exlusiva serier och filmer på HBO Max Sverige

Likt många av de andra populära tjänsterna inom segmentet för streaming av filmer och serier erbjuder HBO Max Sverige exklusiva titlar för att kunna hålla en hög konkurrenskraft på marknaden.

Bland annat erbjuder tjänsten ett brett utbud av HBO-originalserier, inklusive populära titlar som Game of Thrones, Westworld och Succession. Men även mer klassiska serier som Sex and the City, Sopranos och Band of Brothers går att hitta i katalogen. Därtill utvecklas ständigt utbudet av Max Originals-titlar för publik utanför det traditionella HBO-varumärket, innehållandes exklusiva serier och filmer som endast finns tillgängliga på just HBO Max.

Men det är inte enbart originalserier och -filmer som gör HBO Max Sverige attraktivt. Tjänsten har också ett omfattande bibliotek av folkkära filmer och serier inom olika genrer som komedier, drama, thrillers och spännande actionrullar – och så klart allt däremellan också! Men utbudet tar inte slut där, HBO Max Sverige har även flera titlar inom diverse reality-program från såväl Sverige som USA.

Detta får du inte missa på HBO Max Sverige 2023

För den som inte orkar scrolla igenom alla de olika titlarna på HBO Max, kommer här en lista med några alternativ man inte får missa under 2023!

  • The Last of Usblev snabbt en tittarsuccé och har toppat listor som bästa tv-serie att se just nu. Baserat på tv-spelet med samma namn följer vi Joel och Ellie som kämpar för att överleva en global pandemi och zombie-liknande fiender.

  • The White Lotus är det perfekta valet för den som söker efter en serie full med händelser, intriger och drama. Här följer vi några gäster och personalen på hotellkedjan med samma namn.

  • House of the Dragonär en räddare i nöden för den som saknar GoT-världen. Även om det hittills endast finns en säsong ute, bjuder avsnitten på en resa tillbaka i tiden där vi följer familjen Targaryen, deras drakar och kamp om tronen.

Användargränssnitt och funktioner

Förutom sin stora katalog av filmer, serier och reality erbjuder HBO Max Sverige ett användarvänligt gränssnitt på sin plattform. Det är lätt att navigera mellan olika kategorier och genrer, och sökfunktionen är snabb och effektiv. Dessutom har plattformen också funktioner som anpassade användarprofiler och föräldrakontroller, vilket gör det enkelt för hela familjen att använda tjänsten.

HBO Max Sverige stödjer också nedladdning av innehåll för offline-tittande, vilket är en fantastisk funktion för den som vill titta på sina favoritserier eller -program på språng. Oavsett om det är på flygresan, i solstolen eller på bussen på väg till jobbet. Det går även att streama på upp till tre enheter samtidigt, och plattformen finns tillgänglig från smart-tv, dator, mobil/surfplatta samt spelkonsol.

Prissättning

HBO:s streamingtjänst erbjuder enbart ett paket med obegränsad streaming. Däremot går det att välja huruvida man önskar betala för tjänsten per månad eller år, där det årliga priset är något lägre än vad de månatliga betalningarna blir sammanlagt. Abonnemanget går även att teckna via andra leverantörer för att exempelvis kunna samla alla sina streamingtjänster under ett och samma tak och betalning.

Oavsett vilken betalning man väljer får användare tillgång till tjänstens fulla utbud av filmer, serier och reality-program. Abonnemanget går att avsluta när som helst, men hur det ska avslutas beror på om det tecknats via en leverantör eller hos HBO direkt.

Kommande uppdateringar för HBO Max Sverige

Det har länge pratats om att HBO Max Sverige ska slås ihop med Discovery Plus. Enligt rapporter från Warner Bros. Discoverys VD, David Zaslav, kommer sammanslagningen ske under maj 2023.

Tjänsterna kommer då gå under det gemensamma namnet ”Max”, men det blir först under 2024 som detta uppdateras i Sverige. Fram till dess kommer vi alltså kunna använda oss av HBO Max Sverige och dra nytta av dess utbud.

Hur utbudet kommer se ut framöver är svårt att säga, då det finns lite information kring detta. Däremot sägs det att tjänsten kommer variera beroende på marknad, och det kan alltså finnas skillnader mellan utbudet i USA och Sverige. Även hur gränssnittet kommer se ut och vilka funktioner som kommer finnas är svåra att förutspå, men det kommer bli spännande att se vad HBO Max Sverige har att erbjuda framöver.

Last modified: maj 15, 2023
Close