Written by 3:49 e m Gaming

Så kan ni enkelt tjäna ihop pengar till turneringen med laget

fotbollslaget

Planerar ni att åka på en turnering eller cup med laget? Det finns många sätt att tjäna pengar på, men det finns emellertid en hel del att fundera på innan ni sätter igång. Här listar vi tipsen som gör att resan till ert mål blir enklare och roligare.

Att starta en försäljning ihop med idrottslaget är både utvecklande och innebär att ni kan tjäna ihop pengar för att kunna åka på cuper eller turneringar tillsammans. Till exempel världens största ungdomsturnering i fotboll Gothia Cup i Göteborg, eller innebandycupen Kalmarsund Floorball Cup i Kalmar. Vill ni istället åka på träningsläger tillsammans erbjuder Escape Travel diverse alternativ som är populära i olika åldrar.

Helt oavsett ert mål behöver ni en reskassa för att täcka kostnader för anmälningsavgifter, resa, logi och mat. Här kommer tre konkreta tips på hur ni kan tjäna pengar till föreningen, och vad ni bör tänka på innan ni sätter igång – så att målet blir enklare att nå.

1. Välj en partner som erbjuder lättsålda produkter
Det kan vara en bra idé att välja en leverantör och partner som har produkter med ett brett sortiment av produkter som är populära bland både gamla och unga. Då blir det betydligt enklare och roligare att sälja till vänner, familj, bekanta och arbetskollegor. Inför jul kan det vara smart att tänka på att sälja produkter som man exempelvis kan ge bort i julklapp. Tänk också på att produkterna gärna ska kunna funka året runt. Vill ni tjäna mycket pengar på att sälja populära delikatesser kan ni beställa hem ett startpaket från DelikatessKungen med information om hur ni går tillväga. Deras produkter har både hög kvalitet, är populära bland alla åldrar och funkar året runt.

2. Räkna på hur mycket ni vill tjäna
Något som gör hela processen lättare innebär att göra en resebudget där saker som anmälningsavgifter, transportkostnad, mat och logi ingår. När ni får koll på alla kostnader som är förenat med turneringen blir det mycket enklare för er att räkna ut hur mycket ni behöver tjäna ihop. Ju fler produkter ni säljer, ju mer tjänar ni per produkt. Att se slutmålet framför sig gör det både enklare, roligare och mer sporrande.

3. Välj en aktör som ger hög förtjänst
Förutom att välja en leverantör som erbjuder kvalitetsprodukter är det också viktigt att titta på vilka leverantörer som ger högst förtjänst per såld produkt. Hos DelikatessKungen tjänar man till exempel så mycket som 67 kronor per såld produkt. Ju högre förtjänst per såld produkt, desto färre produkter behöver ni sälja – om produkterna dessutom är lättsålda är klassresan eller anmälan till cupen snart i hamn.

Och som ett sista råd på vägen, glöm inte att ha kul. Målet blir tydligare och resan dit betydligt roligare om ni gör en kul grej av det – glöm inte att försäljning är utvecklande! Vill ni addera extra krydda till försäljningen kan ni göra det till en intern tävling i klassen där den som säljer mest vinner!

Last modified: november 17, 2022
Close